Op pad met: Eigenhuis Schildercoach Jeroen

Jeroen Hoefkens
In het kader van ¨wie komt u tegen bij Eigenhuis Schilderplan?¨ gaan wij regelmatig met onze vakmannen en Eigenhuis Schildercoaches mee op pad. Deze keer onze Eigenhuis Schildercoach Jeroen

Stel je eens voor, wie is Jeroen en wat doet hij zoal?

Ik ben Jeroen Hoefkens, al meer dan 20 jaar een van de vertrouwde gezichten van Eigenhuis Schilderplan en de Nooy Schilders. In 1999 ben ik op de ladder begonnen als stagiair bij onze vakschilders. Toen ik mijn opleiding bij Nimeto had afgerond, ben ik in dienst gekomen. Vanaf de ladder ben ik via winkel/verfgroothandel en calculatie op de plek van Eigenhuis Schildercoach gekomen. Dit is wel een heel fijne plek. Ik sta, samen met mijn collega´s, van aanvraag tot uitvoer voor onze abonnees klaar.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader waren ook schilder en hebben mijn schildershart gekleurd. Als jongen van veertien/vijftien mocht ik al mee de klus op. Omdat ik ook uit een schildersfamilie kom, is het helemaal leuk om nu voor een van de oudste familie schildersbedrijven te werken.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Dit jaar werd ik 40, helaas was een feestje door alle corona beperkingen niet mogelijk. Maar mijn collega´s waren het niet vergeten. Toen ik op mijn werk kwam stond er een prachtig spandoek met pop voor mij klaar. Dit soort geintjes moeten natuurlijk kunnen, en zijn zeer goed voor de onderlinge sfeer!

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Muziek dat is mijn andere passie. Al van kleins af aan ben ik slagwerker en sinds een jaar of 15 speel ik ook de bas. Als je muziek maakt, kan je aan niets anders denken en kan ik mijn hoofd leeg maken. Maar ook concerten bezoeken, of zelf achter de draaitafels staan, ik vind het heerlijk. Op het werk is de radio altijd aan, het is niet snel stil bij mij 🙂

Tot slot, welke onderhoudstip van de Eigenhuis Schildercoach wil je onze abonnees meegeven?

Wees er op tijd bij. Schilderwerk laten verwaarlozen, geeft meer voorbereidend werk. En dat is nu precies het gene dat veel tijd kost, en schilderwerk dan ook kostbaar maakt. Als je tijdig onderhoud pleegt, houd je de kosten beperkt, en voorkom je houtrot situaties zoveel mogelijk. En, regel nu alvast een schilder voor komend jaar. De agenda´s van de schilders vullen zich echt heel snel. Dat is dan weer een voordeel van het Eigenhuis Schilderplan, over een paar jaar komen we gewoon vanzelf weer langs!

Eigenhuis Schildercoach Jeroen

U heeft kennis gemaakt met Eigenhuis Schildercoach Jeroen. Wellicht ziet u hem, of een van de andere Eigenhuis Schilders, binnenkort op de klus bij uw woning.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze andere Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Mario AsselmanTim van Vegten, Ronny Meertens

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

spaarvarken postcodecheck Angela de Nooy

Mag ik ook mee verven?

U schilderwerk dit jaar nog uit laten voeren? Dat kan als u snel de postcodecheck doet! ‘Mam, ik mag niet... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Schilderonderhoud / schilderwerk tips

Handige tips voor het schilderwerk aan uw huis De afgelopen weken stonden er verschillende tips op onze Facebook-pagina voor schilderonderhoud... View Article

Lees meer
Burenkorting Eigenhuis Schildeprlan Jeroen Hoefkens

‘Daaahag buren, doen jullie ook mee?’

‘Daaahag buren, doen jullie ook mee?’ Dat hoorde Henk, een van onze schilders, toen hij laatst bij een rij huizen... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023