Op de ladder met: Eigenhuis schilder Geurt Aangeenbrug

Jeroen Hoefkens

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer onze schilder Geurt Aangeenbrug uit Ede.

Stel je eens voor, wie is schilder Geurt Aangeenbrug en wat doet hij zoal?

Ik ben Geurt Aangeenbrug, vader van 4 kids, relaxed en gezellig. Ik ben uw schilder! Ik hou van kunst schilderen, muziek luisteren en maken, van lezen en filosoferen en uren kletsen met m’n vriendin.

Waarom heb je destijds gekozen voor het schildersvak?

Eerst deed ik iets heel anders. Ik dacht de ruimte op te zoeken en heb vijf jaar lang gevaren op verschillende wateren. Daarnaast had ik, omdat mijn vader ook schilderde, als jonge jongen al mijn eigen klusjes in het vak. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om te blijven schilderen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 🙂

Eigenhuis Schilder Geurt

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

We waarderen het altijd als we een kopje koffie mogen krijgen op het werk. Soms worden we extra verwend. Naast koffie vind ik ook pindakaas erg lekker. Ik ben er stiekem een beetje verslaafd aan. De klant had dat ook gemerkt en als dank voor het mooie en fijne werk kreeg een pot pindakaas mee naar huis! Dat bezorgde me een brede glimlach.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Voor mijn kinderen sta ik altijd voor klaar. Ik wil ook graag mijn kennis nog verbreden dus volg ik zo nu en dan een studie. Ook muziek is een grote passie. Ik bezoek graag concerten, maar maak ook zelf graag muziek. Ik speel piano en klarinet en zing de sterren van de hemel (onder het raam van mijn vriendin) Daarnaast mag ik graag kunst schilderen, hou van natuur en cultuur. Kortom, het is nooit saai.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?

Een goede onderhoudstip: maak ramen en kozijnen regelmatig schoon met jemako-doeken. Dan houdt u uw kozijnen langer mooi. En het allerbelangrijkste, geniet van de tijd die u overhoud omdat wij u ontzorgen door middel van het Eigenhuis Schilderplan.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo GorreeArie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Ronny Meertens of Tim van Vegten

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

uitstelgedrag schilderwerk Angela de Nooy

Waarom uw schilderwerk nu prioriteit moet hebben?

Het begint al heel jong. Op het schoolbord in de rechterhoek staan alle namen op een rij. Er zijn meer... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Kosten houtrot reparatie

De kosten voor het repareren van houtrot kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de ernst van de schade, de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Schilder offerte voor uw huis: nog nooit zo makkelijk!

Wat van grote waarde is, wil je goed beschermen. Je huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Dat wil je dus... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022