Op de ladder met: Eigenhuis schilder Geurt Aangeenbrug

Jeroen Hoefkens

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer onze schilder Geurt Aangeenbrug uit Ede.

Stel je eens voor, wie is schilder Geurt Aangeenbrug en wat doet hij zoal?

Ik ben Geurt Aangeenbrug, vader van 4 kids, relaxed en gezellig. Ik ben uw schilder! Ik hou van kunst schilderen, muziek luisteren en maken, van lezen en filosoferen en uren kletsen met m’n vriendin.

Waarom heb je destijds gekozen voor het schildersvak?

Eerst deed ik iets heel anders. Ik dacht de ruimte op te zoeken en heb vijf jaar lang gevaren op verschillende wateren. Daarnaast had ik, omdat mijn vader ook schilderde, als jonge jongen al mijn eigen klusjes in het vak. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om te blijven schilderen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 🙂

Eigenhuis Schilder Geurt

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

We waarderen het altijd als we een kopje koffie mogen krijgen op het werk. Soms worden we extra verwend. Naast koffie vind ik ook pindakaas erg lekker. Ik ben er stiekem een beetje verslaafd aan. De klant had dat ook gemerkt en als dank voor het mooie en fijne werk kreeg een pot pindakaas mee naar huis! Dat bezorgde me een brede glimlach.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Voor mijn kinderen sta ik altijd voor klaar. Ik wil ook graag mijn kennis nog verbreden dus volg ik zo nu en dan een studie. Ook muziek is een grote passie. Ik bezoek graag concerten, maar maak ook zelf graag muziek. Ik speel piano en klarinet en zing de sterren van de hemel (onder het raam van mijn vriendin) Daarnaast mag ik graag kunst schilderen, hou van natuur en cultuur. Kortom, het is nooit saai.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?

Een goede onderhoudstip: maak ramen en kozijnen regelmatig schoon met jemako-doeken. Dan houdt u uw kozijnen langer mooi. En het allerbelangrijkste, geniet van de tijd die u overhoud omdat wij u ontzorgen door middel van het Eigenhuis Schilderplan.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo GorreeArie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Ronny Meertens of Tim van Vegten

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Kleuren Eigenhuis Schilderplan webcapital

Een levensles over kleuren Deel 2

De winter is nu echt begonnen, dit is een goede reden om nog een beetje extra kleur het leven in... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot herkennen? De 9 meesterschilder tips

Houtrot is een aandoening die hout kan aantasten en uiteindelijk kan leiden tot structurele schade. Het is belangrijk om het... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Op zoek naar een schilder

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in! Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023