Op de ladder met: Esmee van Straalen

Jeroen Hoefkens

Eigenhuis Schilderplan De Nooy Esmee op de ladder met

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van wie komt er bij u schilderen, deze keer onze stagiair van NIMETO Utrecht, Esmee van Straalen.

Stel je eens voor, wie is Esmee en wat doet ze zoal?
Een vrouw van 17, die leergierig is en een kijkje in de keuken neemt bij Eigenhuis Schilderplan. Ik ben niet te beroerd om ´s morgens vroeg uit de veren te gaan of om vieze handen te krijgen.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor een opleiding in het schildersvak?
Omdat ik graag met m´n handen werk, en creatief bezig ben, sluit deze opleiding van het NIMETO daar goed bij aan. Met deze stage bij Eigenhuis Schilderplan kan ik de basis van het schilderen leren kennen. Uiteindelijk wil ik meer richting de decoratie kant van het schilderen, maar dit is een mooi startpunt. Zonder basis kom je nergens!

Hoe reageren onze abonnees als je met je collega´s bij ze bent om een onderhoudsbeurt uit te voeren?
Vaak zijn abonnees heel verrast als ik bij ze aan de slag ga! Ze zien weinig vrouwen op de ladder, en daardoor is er gelijk gespreksstof. Ze zijn heel geïnteresseerd en willen graag weten waarom ik dit vak doe. Ik wordt blij van al die enthousiaste reacties!

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?
Laatst hebben we wanden gesausd, er was een heel lastig hoekje waar ik mij in moest wurmen. Daardoor kon ik er ook niet goed bij en kwam er ook verf op plekken waar het niet moest komen. M´n hele neus was groen, en dat vonden vooral mijn collega´s erg leuk 🙂

Waaraan merk je dat Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders een bedrijf is dat dicht bij de klanten staat?
Doordat we regelmatig terugkomen bij abonnees kennen de klanten en schilders elkaar. Ik merk dat dat vertrouwen geeft bij klanten en een gevoel van ¨het komt goed want hij is er weer¨.

Tot slot, welke verrassende bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?
Ik houd van wandelen, ik heb de Nijmeegse 4-daagse nu vier keer uitgelopen. Dit jaar ga ik er weer voor! En ook paardrijden doe ik graag, lekker in de natuur even je hoofd leeg maken.

Wil jij Esmee over de vloer? Vraag een offerte aan!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

De kosten van zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type en merk van... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

‘s Winters winterschilder?

Als u denkt aan het schilderen van uw woning in de winter denkt u waarschijnlijk aan koude vingers en slechte... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Binnen schilderen zelf doen?

Binnen schilderen: verkijk je er niet op! Je woning kleed je aan met meubels maar het schilderwerk maakt het echt... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022