Op de ladder met: Esmee van Straalen

Jeroen Hoefkens

Eigenhuis Schilderplan De Nooy Esmee op de ladder met

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van wie komt er bij u schilderen, deze keer onze stagiair van NIMETO Utrecht, Esmee van Straalen.

Stel je eens voor, wie is Esmee en wat doet ze zoal?
Een vrouw van 17, die leergierig is en een kijkje in de keuken neemt bij Eigenhuis Schilderplan. Ik ben niet te beroerd om ´s morgens vroeg uit de veren te gaan of om vieze handen te krijgen.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor een opleiding in het schildersvak?
Omdat ik graag met m´n handen werk, en creatief bezig ben, sluit deze opleiding van het NIMETO daar goed bij aan. Met deze stage bij Eigenhuis Schilderplan kan ik de basis van het schilderen leren kennen. Uiteindelijk wil ik meer richting de decoratie kant van het schilderen, maar dit is een mooi startpunt. Zonder basis kom je nergens!

Hoe reageren onze abonnees als je met je collega´s bij ze bent om een onderhoudsbeurt uit te voeren?
Vaak zijn abonnees heel verrast als ik bij ze aan de slag ga! Ze zien weinig vrouwen op de ladder, en daardoor is er gelijk gespreksstof. Ze zijn heel geïnteresseerd en willen graag weten waarom ik dit vak doe. Ik wordt blij van al die enthousiaste reacties!

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?
Laatst hebben we wanden gesausd, er was een heel lastig hoekje waar ik mij in moest wurmen. Daardoor kon ik er ook niet goed bij en kwam er ook verf op plekken waar het niet moest komen. M´n hele neus was groen, en dat vonden vooral mijn collega´s erg leuk 🙂

Waaraan merk je dat Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders een bedrijf is dat dicht bij de klanten staat?
Doordat we regelmatig terugkomen bij abonnees kennen de klanten en schilders elkaar. Ik merk dat dat vertrouwen geeft bij klanten en een gevoel van ¨het komt goed want hij is er weer¨.

Tot slot, welke verrassende bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?
Ik houd van wandelen, ik heb de Nijmeegse 4-daagse nu vier keer uitgelopen. Dit jaar ga ik er weer voor! En ook paardrijden doe ik graag, lekker in de natuur even je hoofd leeg maken.

Wil jij Esmee over de vloer? Vraag een offerte aan!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Prinsjesdag en schilderwerk

BELANGRIJKE VERANDERINGEN VOOR BEDRIJVEN IN EEN NOTENDOP Dit artikel zet de voornaamste wijzigingen voor schilders op een rij. Belangrijk: Houd... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Hans de Nooy

VvE beheer uitbesteden: 4 tips voor het inkopen van schilderwerk

Wanneer je als VvE het onderhoud en beheer aan bijvoorbeeld je appartementencomplex goed wilt regelen, is het vaak een goede... View Article

Lees meer
Over Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023