Over Eigenhuis Schilderplan

Wat is Eigenhuis Schilderplan?

Wat is Eigenhuis Schilderplan?

Eigenhuis Schilderplan is een platform waar Eigenhuis bezitters en vakbekwame schilders elkaar vinden voor structureel onderhoud van schilderwerk. Het is een initiatief van familiebedrijf De Nooy Meesterschilders sinds 1754 , centraal gevestigd in Voorthuizen.

Vakschilderwerk uitvoeren doen we al meer dan 260 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert, dus veranderen wij mee. Door alle Eigenhuis bezitters van Nederland ons vakschilderwerk in een abonnement aan te bieden. Maar vooral ook gemak en samenwerking.

Voor wie is Eigenhuis Schilderplan?

Voor wie is Eigenhuis Schilderplan?

Voor iedere Eigenhuis bezitter in Nederland. Check de deelnemersvoorwaarden. Want u wilt dat uw huis goed wordt onderhouden. Veel dingen kunt u zelf en sommige dingen besteedt u liever uit. Schilderen lijkt heel gemakkelijk, maar ieder zijn vak.

Doet u zelf het onderhoud aan uw cv-ketel? Nee, vandaar dat we het abonnement van Eigenhuis Schilderplan hebben ontwikkeld. Hiermee zorgen de speciaal voor u geselecteerde vakschilders uit uw regio voor regelmatig onderhoud en goed schilderwerk, zonder dat u daar nog omkijken naar heeft. U heeft immers genoeg leukere dingen te doen.

Onze oorsprong, De Nooy Meesterschilders sinds 1754

Onze oorsprong, De Nooy Meesterschilders sinds 1754

Eigenhuis Schilderplan is een initiatief van De Nooy Meesterschilders sinds 1754 uit Voorthuizen. Dit familiebedrijf is met ambachtelijk schilderwerk door de eeuwen heen gegroeid tot een modern, eigentijds bedrijf waar traditionele waarden nog steeds gelden. De klant moet zo goed mogelijk worden geholpen.

Dat doen we door alle zorg voor goed schilderwerk en onderhoud bij u weg te nemen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange kennis, ervaring en de kwaliteit van onze zorgvuldig uitgekozen materialen.

Die kennis en ervaring, garantie op kwaliteit en het volledig ontzorgen van de klant willen we met Eigenhuis Schilderplan beschikbaar maken voor heel Nederland. Dat kunnen we niet alleen, dus werken we daarin samen met de beste vakschilders die Nederland telt, zorgvuldig geselecteerd met ons eeuwenoude meesterschildersoog.

Meesterschilders sinds 1754

9
Generaties
91.227
Liter verf
266
Jaar oud
5.704
Kwasten

Hoe werkt het abonnement?

Het Eigenhuis Schilderplan start met een eerste schilderbeurt. Daarna bent u met een vast bedrag per maand, zorgeloos verzekerd van jarenlang goed onderhoud voor uw schilderwerk.

Lees meer

Wat zijn de voordelen?

U heeft geen zorgen meer over schilderwerk.
Wij zorgen voor een tijdige uitvoer, volgens een vast schema.

Wilt u alle voordelen weten?

Lees meer

Hoe ontvang ik een offerte?

In drie stappen heeft u een complete offerte voor uw schilderwerk.

1. Vul uw gegevens in de postcodecheck
2. Voeg foto’s toe
3. Binnen drie werkdagen in uw mailbox

Lees meer
Schilderen bij Eigenhuis Schilderplan?

Schilderen bij Eigenhuis Schilderplan?

Als vakschilder wil je gewoon lekker aan het werk zijn. Als het zou kunnen, sta je het liefst elke dag bij een klant met de kwast in de hand. Eigenhuis Schilderplan kan je daarbij helpen. Hier zoeken en vinden Eigenhuis bezitters de beste vakschilders uit de regio voor het onderhoud van hun schilderwerk.

Behoor jij ook tot die selecte groep van vakbekwame schilders? Neem dan contact op met een van onze Eigenhuis Schildercoaches. Zij kunnen jou vertellen wat er bij komt kijken om deel te nemen aan ons landelijke collectief van meesterschilders.

Aanmelden als schilder