Van bezit naar gebruik. Daarom een schilderabonnement!

Eigenhuis Schilderplan

Van bezit naar gebruik. Daarom een schilderabonnement!

Vroeger betaalde u in één keer voor de nieuwe auto, het afsluiten van een hypotheek en de schilder… Fijn, want dan was u er gelijk vanaf. Minder fijn als het budget even niet aanwezig is of u het geld liever aan andere zaken zou willen uitgeven op dat moment. Ook was de hypotheekadviseur na het afsluiten van een hypotheek niet meer betrokken bij uw situatie. Dat is natuurlijk niet handig omdat uw situatie steeds verandert en er ook in de hypotheekwereld steeds dingen veranderen waar u ook niet van op de hoogte bent (of wilt blijven omdat het uw interesse niet heeft). Daarom hebben veel mensen tegenwoordig een abonnement op een hypotheekadviseur. Zo is het ook met schilderwerk aan uw woning! Het schilderen blijft nog te vaak een eenmalige schilderbeurt, terwijl dit helemaal niet logisch is! Uw woning vraagt continu onderhoud.

Uit verschillende artikelen blijkt bovendien dat steeds meer mensen niet meer zitten te wachten op bezit maar op gebruik.  Zo wordt er tegenwoordig al veel gebruik gemaakt van het fenomeen delen van je auto met de hele straat. In dit volgende artikel is de nieuwe manier van gebruik terug te lezen.

 

Waarom een schilderabonnement?

Er zijn een aantal logische redenen te noemen om te kiezen voor een schilderabonnement. Hieronder hebben we een aantal voordelen omschreven die een eenmalige schilderbeurt niet heeft.

 1. Schilderabonnement biedt continuïteit in onderhoud: Iedere dag is er leven in en om uw woning. Uw partner, kinderen en huisdier werken, spelen en werken in uw woning. Daarnaast is uw woning prooi van de elementen. Natuurlijk wist u dat al en daarom laat u uw huis onderhouden, vaak met een eenmalige schilderbeurt. Maar vervolgens bent u alsnog verantwoordelijk voor het verdere onderhoud en de planning daarvan.
 1. Schilderabonnement is waardebehoud van uw woning:  U heeft wel iets beters te doen dan zicht druk maken over het schilderwerk. Dit kan dan ook eenvoudiger! Een schilderabonnement van Eigenhuis Schilderplan neemt u zorgen volledig weg. Dankzij de meerjarenplanning is het altijd duidelijk wanneer uw woning het onderhoud krijgt dat het verdient. Dit wordt door Eigenhuis Schilderplan beheerd waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de uitvoering. Het schilderwerk vindt altijd op tijd plaatst, waardoor het schilderwerk kwalitatief beter onderhouden wordt. Dit levert waardebehoud voor uw woning op.
 1. Schilderabonnement is voordeliger: Met het schilderabonnement bespaart u ook in kosten. Bij eenmalig schilderwerk is de kans aanwezig dat u het werk uitstelt omdat het geen prioriteit heeft voor u op dat moment en u liever een nieuwe bank koopt. Door uitstel van de onderhoudswerkzaamheden wordt het schilderwerk alleen maar duurder. Met een schilderabonnement is de kans dan ook minder groot op uitstel. En door het schilderabonnement heeft u niet iedere keer die hoge uitgaven voor het buitenschilderwerk. Door middel van het vaste maandbedrag worden de kosten verspreid. Hierdoor kunt u genieten van een optimaal onderhouden woning!

Kortom met een schilderabonnement kunt u genieten van andere dingen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud aan uw woning. U heeft vast wel belangrijkere dingen waar u uw tijd goed voor kunt benutten! Op deze pagina leest u alle voordelen.

Nog maar weinig schilders bieden zulke voordelen voor de woningeigenaar. Wij wel! Heeft u interesse in een schilderabonnement met een vast en laag maandbedrag welke u iedere maand kunt opzeggen? Doe de postcodecheck en u weet direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag? U kunt ons ook altijd bereiken op 0342 444110.

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat kost binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een effectieve manier om je interieur te vernieuwen en een frisse uitstraling te geven aan je woning. De... View Article

Lees meer
Eigenhuis Schilder Donny Pronk Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Donny

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
Word Eigenhuis Schilder Jeroen Hoefkens

ZZP schilder gezocht!

schilder gezocht! Ben jij het, als ZZP schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023