Op de ladder met: Eigenhuis schilder Leo Gorree

Jeroen Hoefkens

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer onze schilder Leo Gorree.

Stel je eens voor, wie is schilder Leo Gorree en wat doet hij zoal?

Ik ben in het jaar 1976 begonnen als leerling schilder. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en werk nu sinds 2013 bij Ronny Meertens van Verfijnd Schilders- en stucadoorsbedrijf. Ik werk hier nog aldoor met groot plezier. Sinds een jaar doe ik nu ook veel werk voor Eigenhuis Schilderplan. We hebben nu behoorlijk wat werk verricht en elke klant waar ik werk, is tot nu toe altijd zeer tevreden over het werk en resultaat. Daardoor ga ik met een goed gevoel weer naar de volgende klant.

Waarom heb je destijds gekozen voor het schildersvak?

Op vroegere leeftijd, dus heel lang geleden…  kwam ik er al snel achter dat mijn ambitie toch in het schildersvak lag. Ik ben toen de schilders opleiding gaan volgen en heb die volledig afgerond. Mijn liefde voor het vak zit hem in het mooi maken.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Nou, laatst heb ik erg gelachen om een collega schilder. Mijn collega had een stuk glasvezelbehang even voor nood op een open emmer met lijm gelegd. Door de drukte had hij hier niet meer aan gedacht. Met de schaft ging hij op deze emmer zitten en zakte zo in de behanglijm. Een beetje leedvermaak, maar ik lag er behoorlijk dubbel van.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Als ik niet op de ladder sta ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Ik heb als hobby scheidsrechter dit doe ik al een jaar of 5 met veel plezier .

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?Leo Gorree Eigenhuis Schilderplan

Ieder jaar het houtwerk aan de buitenkant van uw woning schoonmaken. Dit voor het langer goed houden van uw schilderwerk. En daarnaast om de 3 jaar alles weer goed inspecteren en bijwerken. Hiermee voorkomt u dat het houtwerk gaat rotten en dat u in 1 keer een grote rekening krijgt voor het herstel van het houtwerk. Kleine moeite en het scheelt u dus uiteindelijk ook in de portemonnee. Eigenlijk zoals het Eigenhuis Schilderplan ook doet!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Kosten schilder Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

wat kost een schilder?

De kosten van een schilder verschillen enorm. Gaat het om buiten- of binnenschilderwerk en wilt u veel of weinig laten... View Article

Lees meer
Eigenhuis Schilderplan Catholina Jeroen Hoefkens

Even voorstellen: Catholina v.d. Bunt

Welkom Catholina! De afgelopen maanden is team bij Eigenhuis Schilderplan gegroeid. Hoog tijd om een van die nieuwe gezichten aan... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

De buitenkant van uw huis schilderen

Het schilderen van de buitenkant van uw huis is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning! De kozijnen,... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023