Op de ladder met: Eigenhuis schilder Leo Gorree

Jeroen Hoefkens

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer onze schilder Leo Gorree.

Stel je eens voor, wie is schilder Leo Gorree en wat doet hij zoal?

Ik ben in het jaar 1976 begonnen als leerling schilder. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en werk nu sinds 2013 bij Ronny Meertens van Verfijnd Schilders- en stucadoorsbedrijf. Ik werk hier nog aldoor met groot plezier. Sinds een jaar doe ik nu ook veel werk voor Eigenhuis Schilderplan. We hebben nu behoorlijk wat werk verricht en elke klant waar ik werk, is tot nu toe altijd zeer tevreden over het werk en resultaat. Daardoor ga ik met een goed gevoel weer naar de volgende klant.

Waarom heb je destijds gekozen voor het schildersvak?

Op vroegere leeftijd, dus heel lang geleden…  kwam ik er al snel achter dat mijn ambitie toch in het schildersvak lag. Ik ben toen de schilders opleiding gaan volgen en heb die volledig afgerond. Mijn liefde voor het vak zit hem in het mooi maken.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Nou, laatst heb ik erg gelachen om een collega schilder. Mijn collega had een stuk glasvezelbehang even voor nood op een open emmer met lijm gelegd. Door de drukte had hij hier niet meer aan gedacht. Met de schaft ging hij op deze emmer zitten en zakte zo in de behanglijm. Een beetje leedvermaak, maar ik lag er behoorlijk dubbel van.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Als ik niet op de ladder sta ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Ik heb als hobby scheidsrechter dit doe ik al een jaar of 5 met veel plezier .

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?Leo Gorree Eigenhuis Schilderplan

Ieder jaar het houtwerk aan de buitenkant van uw woning schoonmaken. Dit voor het langer goed houden van uw schilderwerk. En daarnaast om de 3 jaar alles weer goed inspecteren en bijwerken. Hiermee voorkomt u dat het houtwerk gaat rotten en dat u in 1 keer een grote rekening krijgt voor het herstel van het houtwerk. Kleine moeite en het scheelt u dus uiteindelijk ook in de portemonnee. Eigenlijk zoals het Eigenhuis Schilderplan ook doet!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Ronny Meertens Eigenhuis Schilderplan Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis Schilder Ronny

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderwerk offerte aanvragen

Schilderwerk offerte Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Vergrijzing in de schildersbranche

Vergrijzing Schilders Uit onderzoek van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onder ruim 250 schildersbedrijven blijkt dat slechts 52% van hen opnieuw... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023