Geen zorgen over de toekomst!

Angela de Nooy

Geen zorgen over de toekomst!

“Mam ik heb alles netjes in m’n agenda gezet, donderdag heb ik topo en volgende week pas een Engels toets. En o ja ik heb op het voetbalveld afgesproken. Ik zorg dat ik om 17.00uur thuis ben. Doei mam!”.” Dag lieverd.” En ik zie hem wegfietsen op zijn neon gele mountainbike.

Groep zeven zit hij nu. En mijn ‘loslaatproces’ is in volle gang. Wat voelt hij zich al groot. Als moeder zie je toch altijd die gevaren die op de loer liggen en waar je ze zo graag voor wilt behoeden. Het is een slimme jongen met een bovengemiddeld IQEigenhuis Schilderplan geen zorgen. We zijn in volle gang om een dyslexieonderzoek in te zetten voor hem, maar alle regeltjes maken dat niet het meest makkelijk. Toch willen we heel graag een duidelijk plan voor hem zodat hij een eerlijke start kan maken op het voortgezet onderwijs. En wij onze zorgen over zijn toekomst daarmee ook een stuk los kunnen laten.

‘Geen zorgen over morgen, vandaag heeft genoeg aan zichzelf’, zei mijn oma vroeger altijd. Zo is onze maatschappij tegenwoordig niet meer. We willen graag controle over alles houden. Grip op de zaak. Zomaar wat aanrommelen en maar zien wat ervan komt, past niet meer bij deze tijd. We hebben daarnaast ook nog eens het internet gekregen waar we alles tot op de kleinste details toe kunnen uitzoeken. We laten ons niet zomaar met een kluitje het riet insturen en willen goede recensies lezen voordat we ergens aan beginnen. Vooruitdenken is een erg belangrijk woord geworden in onze maatschappij.

Eigenhuis schilderplan biedt een oplossing om de komende 10 jaar geen zorgen meer te hebben over het schilderwerk aan uw huis. De investering voor de komende tien jaar is nu al duidelijk en wordt ook nog eens over 120 maanden verspreid.

Een duidelijk plan en u houdt de grip op de uitgaven voor de komende 10 jaar.

Lijkt u dit ook een goed idee? Twijfel dan zeker niet en doe de Postcodecheck. Of stuur ons een WhatsApp berichtje

Eigenhuis schilderplan neemt u schilderzorgen voor de toekomst weg en zorgt ervoor dat uw huis netjes in de verf staat.

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Eigen huis Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk

Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk van ons t.w.v. €349  Schilder worden? Dan ontvang je... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Esmee van Straalen

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van wie komt er bij u schilderen,... View Article

Lees meer
Geen zorgen Eigenhuis Schilderplan Eigenhuis Schilderplan

Geen zorgen meer met een Schilderplan

Het Schilderplan van Eigenhuis Schilderplan Waarom nog zorgen maken om het onderhoud aan uw huis? Met het Eigenhuis Schilderplan bent... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023