Geen zorgen over de toekomst!

Angela de Nooy

Geen zorgen over de toekomst!

“Mam ik heb alles netjes in m’n agenda gezet, donderdag heb ik topo en volgende week pas een Engels toets. En o ja ik heb op het voetbalveld afgesproken. Ik zorg dat ik om 17.00uur thuis ben. Doei mam!”.” Dag lieverd.” En ik zie hem wegfietsen op zijn neon gele mountainbike.

Groep zeven zit hij nu. En mijn ‘loslaatproces’ is in volle gang. Wat voelt hij zich al groot. Als moeder zie je toch altijd die gevaren die op de loer liggen en waar je ze zo graag voor wilt behoeden. Het is een slimme jongen met een bovengemiddeld IQEigenhuis Schilderplan geen zorgen. We zijn in volle gang om een dyslexieonderzoek in te zetten voor hem, maar alle regeltjes maken dat niet het meest makkelijk. Toch willen we heel graag een duidelijk plan voor hem zodat hij een eerlijke start kan maken op het voortgezet onderwijs. En wij onze zorgen over zijn toekomst daarmee ook een stuk los kunnen laten.

‘Geen zorgen over morgen, vandaag heeft genoeg aan zichzelf’, zei mijn oma vroeger altijd. Zo is onze maatschappij tegenwoordig niet meer. We willen graag controle over alles houden. Grip op de zaak. Zomaar wat aanrommelen en maar zien wat ervan komt, past niet meer bij deze tijd. We hebben daarnaast ook nog eens het internet gekregen waar we alles tot op de kleinste details toe kunnen uitzoeken. We laten ons niet zomaar met een kluitje het riet insturen en willen goede recensies lezen voordat we ergens aan beginnen. Vooruitdenken is een erg belangrijk woord geworden in onze maatschappij.

Eigenhuis schilderplan biedt een oplossing om de komende 10 jaar geen zorgen meer te hebben over het schilderwerk aan uw huis. De investering voor de komende tien jaar is nu al duidelijk en wordt ook nog eens over 120 maanden verspreid.

Een duidelijk plan en u houdt de grip op de uitgaven voor de komende 10 jaar.

Lijkt u dit ook een goed idee? Twijfel dan zeker niet en doe de Postcodecheck. Of stuur ons een WhatsApp berichtje

Eigenhuis schilderplan neemt u schilderzorgen voor de toekomst weg en zorgt ervoor dat uw huis netjes in de verf staat.

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

Welkom Jeff Pleket Eigenhuis Schilder plan Jeroen Hoefkens

Even voorstellen: Jeff Pleket

Welkom Jeff! Begin dit jaar is Jeff het team van Eigenhuis Schilderplan komen verstreken. De hoogste tijd om hem aan... View Article

Lees meer
Koen van den Hengel Koen van den Hengel

Op kantoor met: stagiair Koen van den Hengel

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. Deze keer Koen van den Hengel, stagiair op kantoor in... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het verwijderen van nicotine

Het verwijderen van nicotine van oppervlakken kan een uitdaging zijn, maar hier zijn enkele tips die kunnen helpen: Maak het... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023