ZZP schilder gezocht!

Jeroen Hoefkens

schilder gezocht!

Ben jij het, als ZZP schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele dag contact met andere klanten onderhouden, de planning voor het werk bijhouden, alleen te werken of steeds te horen dat je het werk niet krijgt? Dan zoeken wij jou! Eigenhuis Schilderplan is er niet alleen om de particulier te ontzorgen, maar vooral ook om jou, als zelfstandige schilder, te ontzorgen.

Waarom samenwerken?
Steeds vaker zie je het voorbij komen. Platformen waar particulieren hun werken aanbieden en schilders die daar dan op kunnen reageren, tegen een bepaalde prijs. Het ene platform heeft het werk al verkocht, bij het andere platform moet je dat zelf nog doen. Eigenhuis Schilderplan is anders, maar wat is dan het verschil?
Een familiebedrijf met meer dan 265 jaar ervaring, De Nooy Meesterschilders

 • Géén maandelijkse bijdrage of fee per aanvraag
 • Altijd persoonlijk contact
 • Hulp bij het maken van de planning
 • Continuïteit voor de komende jaren 


Kortom weten wij dus wat wij doen en proberen zoveel mogelijk te realiseren met een persoonlijke benadering.

Hoe werkt dat dan?
Jeroen, Jeff, Angela of Catholina neemt het schilderwerk op. Er wordt contact gelegd met de particuliere klant en op basis van zijn wensen wordt er een specifieke aanbieding verstuurd. De rest van al het klantcontact verloopt via ons, tot daar het moment is om te gaan schilderen. Jij neemt het contact dan over en gaat aan de slag.

Voordat de klus start maak je samen met Jeroen of Jeff afspraken over prijs, materialen en het verloop van de klus. Zij zijn dan ook altijd mobiel of via het kantoor te bereiken. Die persoonlijke benadering is voor ons het belangrijkste wat er is.

Onderzoek
Aan het begin van 2021 hebben wij onderzocht wat er nu speelt bij alle zelfstandige schilders, hoe wij daarin het beste kunnen ondersteunen en wat de markt nodig heeft. Hierdoor weten wij precies wat er wel en niet van ons wordt verwacht en waar een startende of ervaren schilder naar op zoek is. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Mocht je hier vragen over hebben dan kan je ons uiteraard ook altijd bereiken. Dat kan ook gemakkelijk via Whatsapp

Word Eigenhuis Schilder
Wil jij graag meer informatie en kom je graag met Jeff in contact om het een en ander door te spreken? Vul dan onderstaand formulier in, Jeff zal z.s.m. contact met je opzoeken.

Ik wil graag meer informatie over schilderen via Eigenhuis Schilderplan

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Eigen huis Schilderplan vakantiegeld Jeroen Hoefkens

Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden? Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u... View Article

Lees meer
Planning schilder Koen van den Hengel

Waarom is de planning van een schilder zo lastig?

De telefoon gaat: “Goedemorgen, met de schilder. We hadden vandaag een afspraak, maar ik moet de planning helaas uitstellen”… Herkent... View Article

Lees meer
Hoe vind je een goede schilder? Koen van den Hengel

Hoe vind je een goede schilder?

Een goede schilder vinden is soms nog een hele zoektocht. Waar moet je allemaal op letten? Hoe kan je offertes... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023