ZZP schilder gezocht!

Jeroen Hoefkens

schilder gezocht!

Ben jij het, als ZZP schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele dag contact met andere klanten onderhouden, de planning voor het werk bijhouden, alleen te werken of steeds te horen dat je het werk niet krijgt? Dan zoeken wij jou! Eigenhuis Schilderplan is er niet alleen om de particulier te ontzorgen, maar vooral ook om jou, als zelfstandige schilder, te ontzorgen.

Waarom samenwerken?
Steeds vaker zie je het voorbij komen. Platformen waar particulieren hun werken aanbieden en schilders die daar dan op kunnen reageren, tegen een bepaalde prijs. Het ene platform heeft het werk al verkocht, bij het andere platform moet je dat zelf nog doen. Eigenhuis Schilderplan is anders, maar wat is dan het verschil?
Een familiebedrijf met meer dan 265 jaar ervaring, De Nooy Meesterschilders

 • Géén maandelijkse bijdrage of fee per aanvraag
 • Altijd persoonlijk contact
 • Hulp bij het maken van de planning
 • Continuïteit voor de komende jaren 


Kortom weten wij dus wat wij doen en proberen zoveel mogelijk te realiseren met een persoonlijke benadering.

Hoe werkt dat dan?
Jeroen, Jeff, Angela of Catholina neemt het schilderwerk op. Er wordt contact gelegd met de particuliere klant en op basis van zijn wensen wordt er een specifieke aanbieding verstuurd. De rest van al het klantcontact verloopt via ons, tot daar het moment is om te gaan schilderen. Jij neemt het contact dan over en gaat aan de slag.

Voordat de klus start maak je samen met Jeroen of Jeff afspraken over prijs, materialen en het verloop van de klus. Zij zijn dan ook altijd mobiel of via het kantoor te bereiken. Die persoonlijke benadering is voor ons het belangrijkste wat er is.

Onderzoek
Aan het begin van 2021 hebben wij onderzocht wat er nu speelt bij alle zelfstandige schilders, hoe wij daarin het beste kunnen ondersteunen en wat de markt nodig heeft. Hierdoor weten wij precies wat er wel en niet van ons wordt verwacht en waar een startende of ervaren schilder naar op zoek is. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Mocht je hier vragen over hebben dan kan je ons uiteraard ook altijd bereiken. Dat kan ook gemakkelijk via Whatsapp

Word Eigenhuis Schilder
Wil jij graag meer informatie en kom je graag met Jeff in contact om het een en ander door te spreken? Vul dan onderstaand formulier in, Jeff zal z.s.m. contact met je opzoeken.

Ik wil graag meer informatie over schilderen via Eigenhuis Schilderplan

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

(Eigenhuisschilderplan) Meerjarenonderhoudsplan schilderwerk

Iedere VvE kan terecht bij Eigenhuisschilderplan voor een Meerjarenonderhoudsplan. Al vanaf één gebouw met twee appartementen of meer kunt u... View Article

Lees meer
mooiste kado abonnement Eigenhuis Schilderplan

Cadeaus weggeven stopt bij De Nooy Schilders nog niet!

Wij zijn bijna net zo oud als Sinterklaas, dus nu Sinterklaas vertrekt gaan wij nog even door met het weggeven... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

Op kantoor met: Eigenhuis Schildercoach William van den Berg

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. Deze keer William van den Berg, werkzaam op kantoor in... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023