Offerte schilderwerk aanvragen moeilijk?

Eigenhuis Schilderplan

Offerte schilderwerk

Offerte schilderwerk aanvragen moeilijk?

Eigenhuis Schilderplan maakt het offerte schilderwerk aanvragen op unieke wijze zeer makkelijk! Na geruime tijd van experimenteren, uitproberen, aanpassen en opnieuw testen zijn we tot een bijzonder en zeker uniek product gekomen om het aanvragen van een schilderwerk offerte nog makkelijker te maken:

Schilder Prijs

Schilder Prijs is een app die we GRATIS aanbieden voor iedereen die een Apple of een Android telefoon of tablet heeft. Hoe het in zijn werk gaat? U opent de app, u maakt maximaal 8 foto’s van uw woning waarbij u met tips geholpen wordt, u vult een paar gegevens in over uw huis en over uzelf en u drukt op “verzenden”. Dat is alles! En binnen 48 werkuren heeft u dan een offerte in uw mailbox of brievenbus.

DOWNLOAD hier de app!

 

Offerte schilderwerk aanvragen op een andere manier

Heeft u geen smartphone? Dan kunt u met hetzelfde principe een offerte aanvragen via de website. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen.

 

 

 

 

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!