Een Eigenhuis Schilderplan voor het Binnenhof?

Eigenhuis Schilderplan

Een Eigenhuis Schilderplan voor het Binnenhof?

Zoals u al wel gelezen of gehoord heeft: het Binnenhof in Den Haag gaat gerenoveerd worden. Het wordt een gigantische klus die maximaal 475 miljoen moet gaan kosten. Dus nu moeten ze in Den Haag een gigantisch bedrag neertellen voor een eenmalige renovatiebeurt! Misschien is een Eigenhuis Schilderplan een goede oplossing voor het buitenwerk? Laten we eens kijken waar we op uit komen met het offerte aanvraag formulier hierboven.

Type woning

Uhh ja, hier wordt het gelijk al lastig. De opties ‘Kathedraal’, ‘Kasteel’ of iets dergelijks hebben we er helaas niet tussen staan. ‘Vrijstaande Woning’ omschrijft het type gebouw ook niet helemaal. Laten we dan nu even gaan voor ‘Overige’.

 

Bouwjaar

Het Binnenhof is ongeveer rond 1250 gebouwd, dus we gaan voor de optie ‘ouder dan 1945’. Het bouwjaar is belangrijk, omdat dit een beeld geeft van de manier waarop het gebouw gebouwd is. Zo werden er 50 jaar geleden andere technieken gebruikt, wat zorgt voor een ander onderhoudsplan. Daarnaast heeft Eigenhuis Schilderplan het bouwjaar nodig om voor jou te bepalen of je onder de 9% btw regeling valt, wat dan een leuke meevaller zou zijn.

 

Woonlagen

Zoals te zien is op foto’s van het Binnenhof zijn er ongeveer vier gewone woonlagen, torentjes niet meegerekend. We gaan dus voor ‘drie verdiepingen’  en de begane grond die onderhouden moeten worden. Die torentjes kunnen altijd bij de definitieve offerte nog meegenomen worden.

 

Laatst geschilderd

De laatste keer dat het hele Binnenhof geschilderd is, was in 1992. Dit zegt al veel over het achterstallig onderhoud, want elk gebouw heeft minimaal om de 4 jaar een onderhoudsbeurt nodig! Hier vullen we dan ‘Langer dan 5 jaar geleden’ in.

 

Aantal kleuren

Dit is een makkelijkere optie. Op het gebouw zijn alleen de kozijnen geschilderd. Deze hebben een soort beige kleur, maar dat is van latere zorg. We kiezen dus voor ‘1 kleur’ bij deze optie.

 

Ondergrond

Mhh, de ondergrond. Die is waarschijnlijk niet al te best meer, want in de begroting is veel houtrot opgenomen en de laatste keer dat er goed onderhoud is geweest was in 1992. In dat geval kiezen we voor ‘Slecht Geschilderd’.

 

 Gegevens

Nog even postcode, huisnummer en e-mailadres invullen en we kunnen de prijs gaan berekenen. Ik ben benieuwd!

 

En voila, een indicatie prijs op maat!

Een Eigenhuis Schilderplan zou naar schatting tussen de 70 en 90 euro per maand kosten voor het Binnenhof. Ok, je begrijpt natuurlijk wel dat dit absoluut niet realistisch is. De offerte aanvraag module is dan ook niet ontworpen op dit soort gebouwen die in 1200 gebouwd zijn en een gigantisch oppervlak beslaan. Daarnaast heeft het pand ontzettend veel ramen.

Toch geeft het aanvragen van een offerte voor het Binnenhof aan hoe makkelijk het is om erachter te komen welk laag maandbedrag er voor jouw woning uitkomt met een Eigenhuis Schilderplan! Ook zet het je misschien even aan het denken over het uitgeven van een eenmalig groot bedrag tegenover een onderhoudsabonnement, net zoals je een abonnement hebt voor je telefoon, televisie en misschien zelfs je auto.

De offerte aanvraag module is helemaal ingericht op de woningen in Nederland, dus ook voor jou geeft de website een goede indicatie voor het onderhoud aan jouw woning. Probeer het anders hierboven gewoon eens een keer. Het is geheel vrijblijvend en dan heb je gelijk beeld van de kosten per maand aan jouw woning.

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!

gerelateerde berichten

Coronavirus schilderen Jeroen Hoefkens

Corona en schilderen, wat zijn gevolgen?

Schilderen en corona, hoe gaan we daar bij bij Eigenhuis Schilderplan en De Nooy Schilders mee om? Net als iedereen... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Verf uit kleding verwijderen

Het verwijderen van verfvlekken uit kleding kan een uitdaging zijn, maar er zijn enkele methoden die je kunt proberen. Hier... View Article

Lees meer
Voorbeeld onderhoudsplan schilderwerk Koen van den Hengel

Voorbeeld onderhoudsplan schilderwerk

Onderhoudsplan schilderwerk Wilt u niet meer elk jaar de ladder op om het schilderwerk uit te voeren aan uw woning?... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023