Winterschilder met garantie en extra korting tot 1 december

Jeroen Hoefkens

Afgelopen week de klok een uurtje terug, ik zie de pepernoten in de schappen liggen en van horen en zeggen begrijp ik dat in de tuincentra zelfs de eerste kerstshows al te zien zijn! Allemaal tekenen dat de winter voor de deur staat. Misschien kunnen we binnenkort ook wel de eerste sneeuw verwachten, maar garantie kan ik daar niet op geven. Waar ik wel garantie op kan geven, is de winterschilder!

Die is er elk jaar, gegarandeerd. In 2015 is die winterschilder zelfs tijdelijk nóg aantrekkelijker. Als je voor 1 december as. een offerte aanvraagt, krijgt u in plaats van 10%, zelfs 15% winterschilder-korting! Wij geven dan ook nog eens de garantie dat het werk voor 1 maart 2016 wordt uitgevoerd. Buitenwerken met garantie?

Het is hier binnen beter dan buiten!

Een olijk carnavals-duo zong er al eens een liedje over…. In die donkere wintermaanden ben je meer binnen en zet je de kachel een paar graden hoger. Ook wij schilders volgen dat graag, maar buiten is het in de winter ook zo fijn! Maar buiten werken bij lage temperaturen is toch niet mogelijk? Of hebben wij hier een misvatting te pakken? Ja, zeker een misvatting, want de winterschilder buiten met garantie bestaat echt.

Het juiste materiaal

Iedere schilder weet dat het gebruik van de juiste materialen van groot belang is. Ik heb sinds een aantal jaren ervaring met de 4SO lijn van Wijzonol. Door deze ervaringen weet ik dat wij zonder problemen buiten kunnen werken in de donkere maanden. Daardoor kan ik zorgeloos de buiten-winterschilder met garantie aanbieden.

Met de nieuwste producten van Wijzonol is in de winter schilderen een stuk eenvoudiger geworden. Want met de 4SO lijn heeft Wijzonol een speciale verf gemaakt, waarmee probleemloos gewerkt kan worden tot circa nul graden. Hier heeft Wijzonol jarenlang onderzoek naar gedaan en dat heeft geresulteerd in een prachtig product. Onze schilders werken er al een aantal seizoenen mee. Zij hebben gemerkt dat het goed vloeit, een goede weervastheid heeft en een prachtige glansgraad.

Ook binnen gegarandeerd buitengewoon goed

Wil je nou deze winter niet de buiten, maar juist de binnenkant van het huis aan laten aanpakken? Dan staan we uiteraard ook voor u klaar.
Onze vakmannen hebben ruime ervaring om van de binnenzijde van het huis weer een mooi en fris geheel te maken. Hierbij gebruiken wij ook diverse andere materialen dan standaard latex of RAL 9010. Wij adviseren u graag over het gebruik van bijvoorbeeld kalkverf, krijtverf of exclusief behang. Dat is net weer even iets anders!

Kortom

Zoekt u vakmensen die in de maanden december tot maart, het huis kunnen aanpakken? Dan staan wij gewoon voor u klaar en leveren wij u winterschilderwerk met garantie en 15% korting!

Maak hier gebruik van de Winterschilder actie!

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

uitbesteden waar op letten schilderplan Koen van den Hengel

Schilderwerk uitbesteden? Hier moet u op letten

Wilt u uw houtwerk optimaal beschermen tegen weersinvloeden dan moet u echt meer doen dan alleen schilderen. De voorbereidende werkzaamheden... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het verwijderen van nicotine

Het verwijderen van nicotine van oppervlakken kan een uitdaging zijn, maar hier zijn enkele tips die kunnen helpen: Maak het... View Article

Lees meer
Word Eigenhuis Schilder Jeroen Hoefkens

Zelfstandige schilder gezocht!

schilder gezocht! Ben jij het, als zelfstandige schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022