Winterschilder met garantie en extra korting tot 1 december

Jeroen Hoefkens

Afgelopen week de klok een uurtje terug, ik zie de pepernoten in de schappen liggen en van horen en zeggen begrijp ik dat in de tuincentra zelfs de eerste kerstshows al te zien zijn! Allemaal tekenen dat de winter voor de deur staat. Misschien kunnen we binnenkort ook wel de eerste sneeuw verwachten, maar garantie kan ik daar niet op geven. Waar ik wel garantie op kan geven, is de winterschilder!

Die is er elk jaar, gegarandeerd. In 2015 is die winterschilder zelfs tijdelijk nóg aantrekkelijker. Als je voor 1 december as. een offerte aanvraagt, krijgt u in plaats van 10%, zelfs 15% winterschilder-korting! Wij geven dan ook nog eens de garantie dat het werk voor 1 maart 2016 wordt uitgevoerd. Buitenwerken met garantie?

Het is hier binnen beter dan buiten!

Een olijk carnavals-duo zong er al eens een liedje over…. In die donkere wintermaanden ben je meer binnen en zet je de kachel een paar graden hoger. Ook wij schilders volgen dat graag, maar buiten is het in de winter ook zo fijn! Maar buiten werken bij lage temperaturen is toch niet mogelijk? Of hebben wij hier een misvatting te pakken? Ja, zeker een misvatting, want de winterschilder buiten met garantie bestaat echt.

Het juiste materiaal

Iedere schilder weet dat het gebruik van de juiste materialen van groot belang is. Ik heb sinds een aantal jaren ervaring met de 4SO lijn van Wijzonol. Door deze ervaringen weet ik dat wij zonder problemen buiten kunnen werken in de donkere maanden. Daardoor kan ik zorgeloos de buiten-winterschilder met garantie aanbieden.

Met de nieuwste producten van Wijzonol is in de winter schilderen een stuk eenvoudiger geworden. Want met de 4SO lijn heeft Wijzonol een speciale verf gemaakt, waarmee probleemloos gewerkt kan worden tot circa nul graden. Hier heeft Wijzonol jarenlang onderzoek naar gedaan en dat heeft geresulteerd in een prachtig product. Onze schilders werken er al een aantal seizoenen mee. Zij hebben gemerkt dat het goed vloeit, een goede weervastheid heeft en een prachtige glansgraad.

Ook binnen gegarandeerd buitengewoon goed

Wil je nou deze winter niet de buiten, maar juist de binnenkant van het huis aan laten aanpakken? Dan staan we uiteraard ook voor u klaar.
Onze vakmannen hebben ruime ervaring om van de binnenzijde van het huis weer een mooi en fris geheel te maken. Hierbij gebruiken wij ook diverse andere materialen dan standaard latex of RAL 9010. Wij adviseren u graag over het gebruik van bijvoorbeeld kalkverf, krijtverf of exclusief behang. Dat is net weer even iets anders!

Kortom

Zoekt u vakmensen die in de maanden december tot maart, het huis kunnen aanpakken? Dan staan wij gewoon voor u klaar en leveren wij u winterschilderwerk met garantie en 15% korting!

Maak hier gebruik van de Winterschilder actie!

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

uitbesteden waar op letten schilderplan Koen van den Hengel

Schilderwerk uitbesteden? Hier moet u op letten

Wilt u uw houtwerk optimaal beschermen tegen weersinvloeden dan moet u echt meer doen dan alleen schilderen. De voorbereidende werkzaamheden... View Article

Lees meer
Voorbeeld onderhoudsplan schilderwerk Koen van den Hengel

Voorbeeld onderhoudsplan schilderwerk

Onderhoudsplan schilderwerk Wilt u niet meer elk jaar de ladder op om het schilderwerk uit te voeren aan uw woning?... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

De ideale schilder temperatuur

Ga je schilderen? Dit is de ideale schilder temperatuur Ben je van plan om te gaan schilderen en ben je... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023