De ZZP-schilder van nu

Hoe vinden we samen nieuwe kwasten?

Aan het begin van 2021 heeft Koen zijn afstudeerstage bij Eigenhuis Schilderplan afgerond.
Hoe vinden we samen nieuwe kwasten? Dat was de naam van het onderzoek. Tijdens dit onderzoek is in kaart gebracht welke behoeften en pijnpunten ZZP-schilders in hun dagelijks werk ervaren. Dit onderzoek is tevens onder de aandacht gebracht door de schildersvakkrant.

De afbeelding rechts laat beknopt de belangrijkste uitkomsten uit dit onderzoek zien. Klik op de afbeelding om deze samenvatting te bekijken. Naast de samenvatting vind je hier uitgebreide conclusies van het onderzoek.Voornamelijk komt er naar voren dat er steeds meer behoefte is om taken uit handen te geven. De ZZP-schilder van nu is het liefst bezig met schilderen. Ook voor startende ondernemers kan het uitbesteden van taken een goede opstart zijn, om zo langzaam een eigen bedrijfje op te bouwen. Ook blijkt dat veel schilders stress ervaren. Het gaat dan voornamelijk om planning, problemen met personeel en verschillend klantcontact.

Eigenhuis Schilderplan kan voor zowel startende ZZP-schilders als voor ZZP-schilders met 10 jaar ervaring veel betekenen en zaken uit handen nemen. Neem contact op met Eigenhuis Schilderplan voor meer informatie.

Wij alle lasten, jij lekker kwasten!

  • Wil jij niet elke keer offertes maken voor niks?
  • Is klanten werven niet zo jouw ding?
  • Ben jij die betalingsachterstanden van klanten ook zo zat?
  • Vind je het lastig om jouw planning te vullen, voor nu en de toekomst?
  • Ben jij klaar met geld betalen aan platformen, die geen of beroerd werk aanleveren?
  • Wil jij gewoon goed schilderwerk afleveren, zonder alle rompslomp daaromheen?

Begin dan nu als Eigenhuis Schilder. Wij zoeken en vinden voor eigenhuis bezitters de beste vakschilders uit de regio voor het onderhoud van hun schilderwerk, voor de komende 10 jaar. Daardoor weet je zeker dat je ook voor de komende jaren jouw schilderwerken op orde hebt. Voer je een maand geen schilderwerk voor ons uit? Geen probleem, je krijgt alle schilderwerken namelijk kosteloos aangeboden!

Ik wil graag meer informatie over schilderen via Eigenhuis Schilderplan

Zoeken per provincie

  • Zorgeloos genieten
  • Financiële zekerheid
  • Ambachtelijke ervaring