Wat mag je verwachten van een Eigenhuis Schilder

Dominique Fokker

Als je kiest voor een schilder die is aangesloten bij het Eigenhuis Schilderplan, kun je een aantal voordelen en kwaliteitsgaranties verwachten. Hier zijn enkele zaken waar je op kunt rekenen bij een schilder die deel uitmaakt van het Eigenhuis Schilderplan:

 1. Vakmanschap en kwaliteit: Schilders die deelnemen aan het Eigenhuis Schilderplan zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vakmanschap en kwaliteit. Ze beschikken over de juiste expertise en ervaring om hoogwaardig schilderwerk te leveren.
 2. Betrouwbaarheid: Het Eigenhuis Schilderplan waarborgt de betrouwbaarheid van de aangesloten schilders. Ze zijn gecertificeerd en voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de gekozen schilder.
 3. Gedegen voorbereiding: Een schilder die deelneemt aan het Eigenhuis Schilderplan zal zorgvuldige voorbereidingen treffen voordat het schilderwerk begint. Dit omvat het reinigen en repareren van oppervlakken, het opvullen van scheuren en het schuren van ondergronden om een glad en duurzaam resultaat te garanderen.
 4. Hoogwaardige materialen: Een schilder die is aangesloten bij het Eigenhuis Schilderplan maakt gebruik van hoogwaardige verf- en schildermaterialen. Ze kunnen je adviseren over de beste verfsoorten en afwerkingen die geschikt zijn voor jouw specifieke situatie, om een langdurige en mooie afwerking te realiseren.
 5. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Deelnemende schilders streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze kunnen je informeren over milieuvriendelijke verfsoorten en technieken die minder belastend zijn voor het milieu.
 6. Duidelijke communicatie en transparantie: Schilders die deel uitmaken van het Eigenhuis Schilderplan hechten veel waarde aan heldere communicatie en transparantie. Ze zullen je op de hoogte houden van het project, de voortgang en eventuele wijzigingen, en je voorzien van een duidelijke offerte en planning.

Het Eigenhuis Schilderplan is opgezet om consumenten te helpen bij het vinden van betrouwbare en kwalitatieve schilders. Door te kiezen voor een schilder die deelneemt aan dit plan, kun je rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid bij het uitvoeren van het schilderwerk aan je woning.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Op de ladder met Tony van Dommelen Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Tony van Dommelen

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Op zoek naar een schilder

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in! Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Vergrijzing in de schildersbranche

Vergrijzing Schilders Uit onderzoek van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onder ruim 250 schildersbedrijven blijkt dat slechts 52% van hen opnieuw... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023