Eigenhuis Schilderplan, het beste binnenschilderwerk

Eigenhuis Schilderplan

Iedereen wil wel eens een nieuwe frisse inrichting van de woonkamer, maar waar te beginnen? Wat moet je hiervoor allemaal regelen en waar moet je rekening mee houden? Lees in deze bijdrage meer over het stappenplan voor de perfecte inrichting van je nieuwe woonkamer!

Binnenschilderwerk met metamorfose bij familie Crum

Afgelopen maand hebben wij bij de familie Crum uit Amersfoort de woonkamer een metamorfose gegeven! Zij zijn al jaren klant bij Eigenhuis Schilderplan en maken gebruik van ons onderhoudsabonnement. Ze wilden nu ook voor binnen een metamorfose realiseren en wij hebben de handen ineen geslagen! Wij hebben de planning uit handen genomen nadat we deze persoonlijk hadden doorgenomen. De familie Crum heeft zelf voor een mooie inrichting gezorgd.

Naast het binnenwerk heeft Eigenhuis Schilderplan ook de vloer gerealiseerd zodat alles onder één dak geregeld wordt. Door een goede afstemming met elkaar en te kijken naar kleurcombinaties is het eindresultaat verbluffend! Om een realistisch beeld te geven van zo’n metamorfose zal ik die verandering in stappen vertalen. Lees hieronder hoe wij samen met jou een metamorfose kunnen realiseren!

Stappenplan metamorfose met binnenschilderwerk

Stap 1: Zorg ervoor dat je weet wat jou stijl is en maak eventueel een moodboard voor jezelf. Hierdoor krijg je een sfeerbeeld met de kleuren die jij graag terug ziet in je (woon)kamer Heb je al meubels gekocht, of wil je een gedeelte van je huidige meubels behouden, houd dan wel rekening met deze stijl en kleurcombinaties. Een kleine maar heel ingrijpende verandering zou al een opvallend vloerkleed kunnen zijn, of een mooie keur op de wand.

TIP! maak het altijd iets gewaagder dan dat je in eerste instantie zou doen, hierdoor komt er net iets meer lef in de kamer en wordt de uitstraling warmer!

Stap 2: Wil je een nieuwe vloer of wordt de huidige vloer behandeld? Zorg dat je hele woonkamer leeg is voordat de vaklui komen om de vloer te leggen/behandelen. Als je een nieuwe vloer laat leggen of de bestaande vloer laat behandelen is het verstandig eerst het binnenschilderwerk uit te laten voeren. Dit voorkomt beschadigingen op de vloer.

Stap 3: Laat het binnenschilderwerk uitvoeren en zorg voor een goede planning als je met nog meerdere bedrijven te maken hebt. Als je de wanden en het plafond moet schilderen, begin dan het plafond en daarna de wanden. Heb je een open trap in de woonkamer en moet deze ook geschilderd worden? Schilder dan de treden om en om. Hierdoor kun je nog wel gemakkelijk naar boven of beneden!

TIP! maak een planning voor jezelf in Excel waarin je alle afspraken met eventuele vaklui kunt noteren.

Eigenhuis Schilderplan biedt hulp bij de metamorfose en het binnenschilderwerk

Wil je hulp en advies bij jouw eigen metamorfose, of kijken wat een onderhoudsplan voor jouw betekent, dan helpen wij je daar graag bij! Het is momenteel 30 graden en het klinkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet is het november en kun je gebruik maken van de winterschilderkorting! Wij voeren graag binnenschilderwerk uit in de winterperiode en dan heeft jouw woonkamer weer een nieuwe look voor de kerst!

Laat je gegevens achter op het contactformulier of bel ons gerust. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en knappen samen met jou de woonkamer weer helemaal op!

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Waarom kiezen voor een schilder contract

Een schilder contract kan verschillende voordelen bieden, zowel voor de schilder als voor de klant. Enkele redenen waarom je zou... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Is Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis

Eigenhuis Schilderplan, is dat onderdeel van Vereniging Eigen Huis? Bent u benieuwd of Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis... View Article

Lees meer
Angela de Nooy

Hulp nodig? Wij maken een plan voor u!

Cintaaaa hierrrrrr…….!!! Daar komt ze aanhuppelen hoor, onze blije blonde labrador pup van 8 maanden. Af en toe even bananen... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023