Eigenhuis Schilderplan, het beste binnenschilderwerk

Eigenhuis Schilderplan

Iedereen wil wel eens een nieuwe frisse inrichting van de woonkamer, maar waar te beginnen? Wat moet je hiervoor allemaal regelen en waar moet je rekening mee houden? Lees in deze bijdrage meer over het stappenplan voor de perfecte inrichting van je nieuwe woonkamer!

Binnenschilderwerk met metamorfose bij familie Crum

Afgelopen maand hebben wij bij de familie Crum uit Amersfoort de woonkamer een metamorfose gegeven! Zij zijn al jaren klant bij Eigenhuis Schilderplan en maken gebruik van ons onderhoudsabonnement. Ze wilden nu ook voor binnen een metamorfose realiseren en wij hebben de handen ineen geslagen! Wij hebben de planning uit handen genomen nadat we deze persoonlijk hadden doorgenomen. De familie Crum heeft zelf voor een mooie inrichting gezorgd.

Naast het binnenwerk heeft Eigenhuis Schilderplan ook de vloer gerealiseerd zodat alles onder één dak geregeld wordt. Door een goede afstemming met elkaar en te kijken naar kleurcombinaties is het eindresultaat verbluffend! Om een realistisch beeld te geven van zo’n metamorfose zal ik die verandering in stappen vertalen. Lees hieronder hoe wij samen met jou een metamorfose kunnen realiseren!

Stappenplan metamorfose met binnenschilderwerk

Stap 1: Zorg ervoor dat je weet wat jou stijl is en maak eventueel een moodboard voor jezelf. Hierdoor krijg je een sfeerbeeld met de kleuren die jij graag terug ziet in je (woon)kamer Heb je al meubels gekocht, of wil je een gedeelte van je huidige meubels behouden, houd dan wel rekening met deze stijl en kleurcombinaties. Een kleine maar heel ingrijpende verandering zou al een opvallend vloerkleed kunnen zijn, of een mooie keur op de wand.

TIP! maak het altijd iets gewaagder dan dat je in eerste instantie zou doen, hierdoor komt er net iets meer lef in de kamer en wordt de uitstraling warmer!

Stap 2: Wil je een nieuwe vloer of wordt de huidige vloer behandeld? Zorg dat je hele woonkamer leeg is voordat de vaklui komen om de vloer te leggen/behandelen. Als je een nieuwe vloer laat leggen of de bestaande vloer laat behandelen is het verstandig eerst het binnenschilderwerk uit te laten voeren. Dit voorkomt beschadigingen op de vloer.

Stap 3: Laat het binnenschilderwerk uitvoeren en zorg voor een goede planning als je met nog meerdere bedrijven te maken hebt. Als je de wanden en het plafond moet schilderen, begin dan het plafond en daarna de wanden. Heb je een open trap in de woonkamer en moet deze ook geschilderd worden? Schilder dan de treden om en om. Hierdoor kun je nog wel gemakkelijk naar boven of beneden!

TIP! maak een planning voor jezelf in Excel waarin je alle afspraken met eventuele vaklui kunt noteren.

Eigenhuis Schilderplan biedt hulp bij de metamorfose en het binnenschilderwerk

Wil je hulp en advies bij jouw eigen metamorfose, of kijken wat een onderhoudsplan voor jouw betekent, dan helpen wij je daar graag bij! Het is momenteel 30 graden en het klinkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet is het november en kun je gebruik maken van de winterschilderkorting! Wij voeren graag binnenschilderwerk uit in de winterperiode en dan heeft jouw woonkamer weer een nieuwe look voor de kerst!

Laat je gegevens achter op het contactformulier of bel ons gerust. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en knappen samen met jou de woonkamer weer helemaal op!

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!

gerelateerde berichten

Eigenhuis Schilderplan Lockdown Jeroen Hoefkens

Heeft u ook uw schilderwerk geregeld tijdens de lockdown?

Wat was het gek hé, die afgelopen maanden in lockdown tijd? Thuis werken, weinig of geen bezoek, misschien kinderen 24/7... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Waarom is de ene schilder duurder als de andere?

Waarom is de ene schilder duurder als de andere? Er zijn verschillende factoren die de prijs van een schilder kunnen... View Article

Lees meer
burenkorting eigenhuis schilderplan Jeroen Hoefkens

Zet u uw beste beentje voor in een groep?

Ik heb een poooohtje met vet, al op de tafel gezet… Dit is het zevende couplet! Voor mij een prachtige... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023