Vaderdag, Eigenhuisdag

Jeroen Hoefkens

Vaderdag, Eigenhuis dag

Sinds 2,5 jaar is ook bij ons het Vaderdagritueel aanwezig, en ik ben er maar wat blij mee! Onze kleine man komt vol trots de slaapkamer binnen rennen met een fantastisch zelf geplakt kunstwerk bestaande uit liters Velpon en stroken papier. Heerlijk!

Voor de kleintjes is het simpel, de juf bepaalt immers wat je aan je vader geeft. Maar ja, wat geeft mama aan papa? Een goed boek? Een lekker luchtje? Dat is eigenlijk wel heel standaard. Een heggenschaar wellicht? Wordt de heg ook weer eens geknipt. Die schaar belandt vervolgens in de schuur en de heg groeit weer door. Niet zo handig dus.

Geef je vader een onderhoudsabonnement van Eigenhuis Schilderplan voor Vaderdag!

Maar wat als je jouw lieve vader of geweldige echtgenoot nu eens blij kan maken met een heel nuttig cadeau voor Vaderdag? Iets waar je je vader niet alleen een groot plezier mee doet, maar ook veel vrije tijd mee cadeau geeft. Het Eigenhuis Schilderplan is bij uitstek hèt meest originele Vaderdagcadeau van 2015! Een onderhoudsabonnement voor het schilderwerk buiten het huis: er zijn maar weinig vaders die zo’n abonnement cadeau krijgen. Dus een origineel presentje voor Vaderdag is het zeker.

Zie je het al voor je? Weg met de steiger die dag en nacht om het huis staat en het zicht belemmert: binnen de kortste keren helpt een vlugge en handige vakschilder je van het schilderwerk af. En, papa hoeft niet meer op die zonnige vrije zaterdag de ladder op om de dakgoot te schilderen. Kan hij gewoon mee om een terrasje te pakken na het shoppen!

Eigenhuis Schilderplan voor Vaderdag: 10 jaar voor een vast en voordelig maandbedrag

En dan nog een voordeel: het Eigenhuis Schilderplan loopt maar liefst 10 jaar lang met een vast maandbedrag. In die periode wordt het schilderwerk regelmatig gecontroleerd uitgevoerd. Is dat even mooi, dan ben jij als liefhebbende vrouw of meedenkende zoon of dochter voor de komende 10 jaar klaar met Vaderdagcadeaus!

Kijk op hier voor meer informatie over het Eigenhuis Schilderplan. Speciaal voor alle ‘Vaderdag-verrassers’: vraag je voor 1 juli een onderhoudsplan aan, dan krijg je 2 maanden cadeau. Het onderhoudsplan loopt 120 maanden, maar je betaalt er slechts 118!  Ik ben benieuwd waar ze mij mee gaan verassen op Vaderdag….

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderslonen in 2024 weer fors omhoog?

Schilderslonen/ CAO schilders in 2024 weer fors omhoog? Volgens de Europese Centrale Bank (ECB) zal de inflatie pas in 2025... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Hans de Nooy

Een meerjarenonderhoudsplan voor VvE’s is niet verplicht

MJOP verplicht of niet Wilt u weten of een meerjarenonderhoudsplan verplicht is voor uw VvE? Of wilt u een meerjarenonderhoudsplan... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Schilder offerte voor uw huis: nog nooit zo makkelijk!

Wat van grote waarde is, wil je goed beschermen. Je huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Dat wil je dus... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023