Vakantiegeld uitbesteden aan schilderwerk

Dominique Fokker

Maak deze zomer van jouw vakantiegeld een investering die jarenlang rendement oplevert. Overweeg om je vakantiegeld slim uit te besteden aan het schilderwerk van je woning. Met een frisse, nieuwe verflaag geef je niet alleen je huis een schitterende uitstraling, maar behoud je ook de waarde van je woning op de lange termijn.

Waarom zou je je vakantiegeld besteden aan een tijdelijke reiservaring, terwijl je ook kunt investeren in je eigen leefomgeving? Door te kiezen voor kwalitatief schilderwerk, zorg je ervoor dat je woning er niet alleen prachtig uitziet, maar ook beter beschermd is tegen de elementen. Regen, wind en zonnestralen kunnen na verloop van tijd hun tol eisen op de buitenkant van je huis. Met het juiste schilderwerk voorkom je schade en verleng je de levensduur van je gevel, kozijnen en deuren.

Bovendien heeft het schilderen van je woning een positief effect op de waarde ervan. Potentiële kopers worden aangetrokken door een goed onderhouden en esthetisch aantrekkelijk huis. Door je vakantiegeld te besteden aan het schilderwerk, investeer je indirect in de toekomstige verkoopwaarde van je woning. Het is een slimme zet die zichzelf terugbetaalt.

Maar het gaat niet alleen om de financiële voordelen. Een vers geschilderde woning geeft je ook een gevoel van trots en tevredenheid. Het is een visuele beloning voor je harde werk en toewijding aan je huis. Je creëert een plek waar je graag thuiskomt en waar je gasten met trots ontvangt. Bovendien zorgt een mooi verzorgde buitenkant voor een positieve uitstraling in de buurt, wat de leefbaarheid en het gemeenschapsgevoel versterkt.

Dus waarom zou je je vakantiegeld niet gebruiken om je woning nieuw leven in te blazen? Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap bij het uitbesteden van je schilderwerk. Vertrouw op professionals die weten hoe ze jouw huis kunnen transformeren tot een ware blikvanger. Met een investering in schilderwerk maak je niet alleen je woning mooier, maar ook waardevoller. Geniet deze zomer van het vakantiegevoel zonder de stress van het reizen, en geef je huis de upgrade die het verdient!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Eigenhuis Schilderplan: zekerheid voor de lange termijn

Eigenhuis Schilderplan: zekerheid Een van de kernwoorden van Eigenhuis Schilderplan is zekerheid. Wij bieden dit op verschillende punten. Zo bent... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Cao’s en arbeidsvoorwaarden voor schilders 2024

Cao’s en arbeidsvoorwaarden voor schilders 2024 De leden van Eigenhuis Schilderplan vallen onder de cao voor het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud-... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Prinsjesdag en schilderwerk

BELANGRIJKE VERANDERINGEN VOOR BEDRIJVEN IN EEN NOTENDOP Dit artikel zet de voornaamste wijzigingen voor schilders op een rij. Belangrijk: Houd... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023