Kom in actie!

Catholina van de Bunt

Het is lente! De perfecte tijd om naar buiten te gaan. Trek jij je wandelschoenen aan voor Stapril? Of kom jij op een andere manier in actie voor vergeten kinderen? https://www.hetvergetenkind.nl/help-mee/als-particulier/kom-in-actie

 

Wij van Eigenhuis Schilderplan dragen het mooie doel “Het vergeten kind” een warm hart toe. Wij zijn van mening dat als je de kinderen met alle liefde en aandacht op laat groeien, ze daar nu en voor in de toekomst zoveel baat bij hebben. Voor nu dat ze de liefde voelen en ze zichzelf kunnen zijn. Voor later dat ze kunnen ontwikkelen naar wie ze graag willen zijn zodat ze straks het beste mee kunnen komen in de maatschappij. 

 

Voorbereid zijn op de toekomst is ook juist waar wij mee bezig zijn. Wij bieden een abonnement aan waarbij u maandelijks spaart voor de beurten die in de toekomst uitgevoerd moeten worden. Hierbij hoeft u dus niet om de zoveel jaar op zoek naar een schilder maar dat regelen wij voor u! 

 

Kom nu in actie voor deze kinderen! U wilt straks toch ook nog doktoren, juffen, advocaten, stratenmakers en schilders hebben?! 

 

Als u ook in actie komt en lekker naar buiten gaat om van het lenteweer te gaan genieten, bekijk dan ook gelijk even het schilderwerk van uw woning. Is deze aan een schilderbeurt toe en wilt u het ook voor in de toekomst goed geregeld hebben, dan staan wij van: Eigenhuis Schilderplan voor u klaar. Uw schilderwerk gewoon goed geregeld hebben voor nu en voor de toekomst….kom in actie!

Catholina van de Bunt
In deze mannen wereld voel ik mij helemaal thuis.! Met mijn nuchtere en enthousiaste karakter sta ik altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Dan beantwoord ik deze graag.

gerelateerde berichten

Op de ladder met Jan Molenaar Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Jan Molenaar

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat kost buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je woning. Het vernieuwen en beschermen van de verflaag aan de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Kosten houtrot reparatie

De kosten voor het repareren van houtrot kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de ernst van de schade, de... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023