Offerte schilderwerk binnen

Dominique Fokker

“Transformeer je interieur met meesterlijk binnenschilderwerk! Ontdek het Eigenhuis Schilderplan voor betaalbare prijzen.”

Ben je op zoek naar een professionele schilder om je interieur nieuw leven in te blazen?  Eigenhuis Schilderplan is hier om je te helpen! Met onze expertise en toewijding leveren we meesterlijk binnenschilderwerk dat je huis transformeert en je persoonlijke stijl weerspiegelt.

Eigenhuis Schilderplan is trots op de kwaliteit en vakmanschap die we bieden. Ons team van ervaren binnenschilders gebruikt hoogwaardige materialen en technieken om een naadloze en duurzame afwerking te garanderen. Of je nu een enkele kamer wilt laten schilderen of je hele huis een make-over wilt geven, wij zorgen voor een resultaat waar je trots op zult zijn.

Bij het Eigenhuis Schilderplan begrijpen we dat transparantie belangrijk is. Daarom bieden we een duidelijk prijsoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hier zijn enkele voorbeeldprijzen van onze diensten:

 1. Woonkamer: €500 – €2000, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de ruimte.
 2. Slaapkamer: €250 – €1000, inclusief plafonds, muren en eventuele houten oppervlakken.
 3. Keuken: €250 – €1000, inclusief het schilderen van kastdeuren en -lades.
 4. Badkamer: €500 – €2000, met speciale aandacht voor vochtbestendige verven.
 5. Trap: €350 – €800, inclusief zowel de treden als de leuningen.

Houd er rekening mee dat dit voorbeeldprijzen zijn en dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van de specifieke eisen van je project. Onze professionele adviseurs staan klaar om een nauwkeurige offerte op maat te maken, rekening houdend met de grootte van de ruimte, de staat van de oppervlakken en je individuele wensen. Vul onze postcode check in, maak foto’s van het werk wat geschilderd moet worden en ontvang een offerte voor uw binnen schilderwerk op de mail!

Bij het Eigenhuis Schilderplan gaan we verder dan alleen schilderen. We bieden ook kleuradvies om ervoor te zorgen dat de gekozen kleuren perfect passen bij je interieur en persoonlijke smaak. Ons doel is om een omgeving te creëren die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan je comfort en welzijn.

Laat Eigenhuis Schilderplan je begeleiden bij je binnenschilderwerk project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je huis kunnen transformeren. Onze vriendelijke en deskundige teamleden staan klaar om je te helpen, advies te geven en een offerte op maat te maken. Kies voor vakmanschap, kwaliteit en een interieur waar je van zult genieten. Eigenhuis Schilderplan schilderen met een plan!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Milieuzones en Zero Emissie Zones: Wat je moet weten

Milieuzones en Zero Emissie Zones: Wat je moet weten Je hebt vast wel eens gehoord van milieuzones of zero emissiezones... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Duurzaam schilderen

Duurzaam schilderen? Zo doe je dat Wil je duurzaam schilderen? Als je duurzaam wilt gaan schilderen, is het belangrijk erop... View Article

Lees meer
Op de ladder met Eigenhuis Schilder Giel Spanjersberg Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Michiel Spanjersberg

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023