Offerte schilderwerk binnen

Dominique Fokker

“Transformeer je interieur met meesterlijk binnenschilderwerk! Ontdek het Eigenhuis Schilderplan voor betaalbare prijzen.”

Ben je op zoek naar een professionele schilder om je interieur nieuw leven in te blazen?  Eigenhuis Schilderplan is hier om je te helpen! Met onze expertise en toewijding leveren we meesterlijk binnenschilderwerk dat je huis transformeert en je persoonlijke stijl weerspiegelt.

Eigenhuis Schilderplan is trots op de kwaliteit en vakmanschap die we bieden. Ons team van ervaren binnenschilders gebruikt hoogwaardige materialen en technieken om een naadloze en duurzame afwerking te garanderen. Of je nu een enkele kamer wilt laten schilderen of je hele huis een make-over wilt geven, wij zorgen voor een resultaat waar je trots op zult zijn.

Bij het Eigenhuis Schilderplan begrijpen we dat transparantie belangrijk is. Daarom bieden we een duidelijk prijsoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hier zijn enkele voorbeeldprijzen van onze diensten:

 1. Woonkamer: €500 – €2000, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de ruimte.
 2. Slaapkamer: €250 – €1000, inclusief plafonds, muren en eventuele houten oppervlakken.
 3. Keuken: €250 – €1000, inclusief het schilderen van kastdeuren en -lades.
 4. Badkamer: €500 – €2000, met speciale aandacht voor vochtbestendige verven.
 5. Trap: €350 – €800, inclusief zowel de treden als de leuningen.

Houd er rekening mee dat dit voorbeeldprijzen zijn en dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van de specifieke eisen van je project. Onze professionele adviseurs staan klaar om een nauwkeurige offerte op maat te maken, rekening houdend met de grootte van de ruimte, de staat van de oppervlakken en je individuele wensen. Vul onze postcode check in, maak foto’s van het werk wat geschilderd moet worden en ontvang een offerte voor uw binnen schilderwerk op de mail!

Bij het Eigenhuis Schilderplan gaan we verder dan alleen schilderen. We bieden ook kleuradvies om ervoor te zorgen dat de gekozen kleuren perfect passen bij je interieur en persoonlijke smaak. Ons doel is om een omgeving te creëren die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan je comfort en welzijn.

Laat Eigenhuis Schilderplan je begeleiden bij je binnenschilderwerk project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je huis kunnen transformeren. Onze vriendelijke en deskundige teamleden staan klaar om je te helpen, advies te geven en een offerte op maat te maken. Kies voor vakmanschap, kwaliteit en een interieur waar je van zult genieten. Eigenhuis Schilderplan schilderen met een plan!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Verf kiezen voor je schilderwerk

Met welke verf schildert u uw huis mee? Waar moet op letten bij het kiezen van verf? Er zijn verschillende... View Article

Lees meer
Schilder Michel Velthuizen Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Michel Velthuizen

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

De voordelen van zonnepanelen

Dit zijn de diverse voordelen van zonnepanelen Bent u benieuwd wat de verschillende voordelen van zonnepanelen zijn? Zonnepanelen zijn de... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023