Offerte schilderwerk buiten

Dominique Fokker

“Geef je huis een frisse uitstraling! Professioneel buitenschilderwerk voor een prachtige transformatie.”

Opzoek naar een buitenschilder

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare schilder om je huis een nieuwe look te geven? Zoek niet verder! Onze professionele buitenschilders staan klaar om je te helpen bij het realiseren van de prachtige transformatie die je voor ogen hebt.

Buitenschilderwerk en vakmanschap

Wat maakt ons buitenschilderwerk zo bijzonder? We combineren vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en oog voor detail om de uitstraling en de waarde van je huis te verbeteren. Of je nu een oudere woning wilt renoveren of gewoon je gevel nieuw leven wilt inblazen, wij hebben de expertise en ervaring om aan al je behoeften te voldoen.

Ons team aan buitenschilders

Ons team van professionele schilders is gespecialiseerd in buitenschilderwerk en werkt met zorg aan elk project. We beginnen met een grondige inspectie van de huidige staat van je buitenoppervlakken en stellen een gedetailleerd plan op om de beste resultaten te garanderen. Van het schuren en voorbereiden van de oppervlakken tot het aanbrengen van hoogwaardige verfproducten die bestand zijn tegen de elementen, we zorgen ervoor dat elk detail perfect is.

Verwachtingen van het buitenschilderwerk

Wat kun je verwachten als je voor ons kiest? Allereerst bieden we je een gratis offerte aan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua kosten. We werken nauw met je samen om de kleuren en afwerkingen te kiezen die passen bij je persoonlijke smaak en de stijl van je huis. Vervolgens plannen we het project op een moment dat voor jou het beste uitkomt en zorgen we ervoor dat het binnen de afgesproken tijd wordt voltooid.

Vernieuwing en verduurzamen

Ons doel is niet alleen om je huis een nieuwe uitstraling te geven, maar ook om duurzame resultaten te leveren die lang meegaan. We gebruiken hoogwaardige verven en coatings die bestand zijn tegen weersinvloeden, zodat je jarenlang kunt genieten van een prachtig geschilderde gevel.

Schilder offerte buitenschilderwerk aanvragen

Waarom zou je genoegen nemen met minder als het gaat om het buitenschilderwerk van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van de buitentransformatie waar je van droomt. Onze vriendelijke en professionele schilders staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en een offerte op maat te maken. Kies voor vakmanschap, kwaliteit en een prachtig resultaat. Kies voor ons buitenschilderwerk!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderwerk offerte aanvragen

Schilderwerk offerte Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

De nulbeurt, een metamorfose!

De nulbeurt, een metamorfose! Het uitvoeren van schilderwerk aan uw woning kan soms zorgen voor een ware metamorfose. Helemaal als... View Article

Lees meer
Eigen huis Schilderplan vakantiegeld Jeroen Hoefkens

Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden? Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023