De voordelen van zonnepanelen

Dominique Fokker

Dit zijn de diverse voordelen van zonnepanelen

Bent u benieuwd wat de verschillende voordelen van zonnepanelen zijn? Zonnepanelen zijn de toekomst en daarom kunnen wij het zeker aan iedereen aanraden om zonnepanelen aan te schaffen. Ze hebben namelijk tal van voordelen te bieden. Wij vertellen u welke voordelen zonnepanelen zoal te bieden hebben, zodat u op basis daarvan een gedegen keuze kunt maken. Lees snel verder en ontdek de diverse voordelen van zonnepanelen.

Energierekening wordt lager

Met zonnepanelen profiteert u van een lagere energierekening. U wekt zelf uw eigen energie op via de zonnepanelen, waardoor u niet meer van het stroomnet gebruik hoeft te maken. En dat is zeer voordelig. Hierdoor bespaart u maandelijks geld op uw energierekening. En wanneer u meer energie opwekt dan u daadwerkelijk verbruikt, kunt u de energie terugleveren middels een speciale salderingsregeling. Een ideale optie dus. Hier is iedere energieleverancier zelfs toe verplicht.

Duurzame energie

Zonne-energie is volledig duurzame energie. Wanneer u overstapt op zonnepanelen, maar u geen gebruik meer van energie uit bronnen die op een gegeven moment op zijn en schade veroorzaken aan het milieu. Energie van de zon is onuitputtelijk. Des te meer mensen kiezen voor zonnepanelen, des te beter voor het milieu is. Met zonnepanelen draagt u actief een steentje bij aan een betere wereld voor iedereen. En dat terwijl u zelf geld bespaart en geen zorgen meer heeft om uw energierekening.

Hogere woningwaarde

Laat u zonnepanelen op uw dak installeren, dan gaat ook uw woningwaarde omhoog. U wekt zonne-energie op, waardoor uw huis een beter energielabel krijgt en ook voor de toekomstige eigenaar voor lagere maandlasten zorgt. Echter leveren de zonnepanelen ook een toekomstige eigenaar geld op, waardoor uw woning dus meer waard wordt en zelfs sneller verkocht zal zijn.

Maakt u ook de keuze voor zonnepanelen op uw dak?

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Ei: onmisbaar voor verf…

Verf, echt zoiets waar we nooit stil bij staan en gewoon maar kopen bij de bouwmarkt. Eieren, nog zoiets. Het... View Article

Lees meer
Energie label eigen huis Eigenhuis Schilderplan

Moet ik een energielabel voor mijn Eigenhuis?

Moet ik een energielabel voor mijn Eigenhuis? Het energielabel, al enige tijd een belangrijk onderwerp waar veel over gesproken wordt.... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Warmte isolerende verf

Warmte isolerende verf: wat is het en wat doet deze verf? Ben je benieuwd wat warmte isolerende verf is en... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023