Opgeleverd schilderwerk in de winkelstraat van Voorthuizen

Dominique Fokker

Opgeleverd, schilderwerk in het winkelhart van Voorthuizen staat er weer glanzend bij!

Met trots heeft onze Eigenhuis Schilder Henk van De Nooy Schilders het schilderwerk in het winkelhart van Voorthuizen afgerond. Het pand van Bossenbroek Mode, dat al jaren door ons in onderhoud is, straalt weer in al haar pracht en praal.

Vakschilder sinds 1754

Het schilder project, uitgevoerd door De Nooy Schilders, heeft niet alleen de esthetiek van het pand verbeterd, maar ook bijgedragen aan de algehele uitstraling en aantrekkelijkheid van Voorthuizen als winkelbestemming. De strakke kleuren en verzorgde afwerking geven het winkelhart een uitnodigende sfeer die bezoekers en lokale bewoners verwelkomt.

Het vakmanschap van De Nooy Schilders en Eigenhuis Schilderplan is duidelijk zichtbaar in elk detail van het werk. Van het grondig voorbereiden van de oppervlakken tot het nauwkeurig aanbrengen van de eindlaag, elk aspect is met zorg uitgevoerd.

Het succes van dit project is te danken aan de nauwe samenwerking tussen Eigenhuis Schilderplan en het lokale schildersbedrijf De Nooy Schilders uit Voorthuizen. Door open communicatie en begrip van de behoeften van de klant kon het schilderwerk worden afgestemd op de unieke kenmerken van Bossenbroek, wat resulteerde in een prachtig resultaat.

Bossenbroek en De Nooy Schilders Voorthuizen mogen trots zijn op de vernieuwde uitstraling de winkelpanden. We nodigen iedereen uit om het schilderwerk te komen bewonderen.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Opgeleverd schilderwerk in Almere flat/hoogbouw

Opgeleverd schilderwerk in Almere flat Met groot genoegen kondigen we aan dat het schilderwerk aan de flats en hoogbouw in... View Article

Lees meer
Op de ladder met Mario Asselman Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Mario Asselman

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
Eigenhuis Schilderplan Op de ladder met Geurt Aangeenbrug Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Geurt Aangeenbrug

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen?... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023