Eigenhuis Schilderplan steunt ‘Het Vergeten Kind”

Dominique Fokker

Eigenhuis Schilderplan steunt ‘Het Vergeten Kind”

In onze samenleving, die draait om vooruitgang en welvaart, is het moeilijk voor te stellen dat er kinderen zijn die elke dag vechten voor hun basisbehoeften, laat staan voor hun welzijn en geluk. Toch zijn er in Nederland duizenden kinderen die elke dag geconfronteerd worden met uitdagingen die verder gaan dan wat een kind zou moeten meemaken. Deze kinderen zijn ‘Het Vergeten Kind’, een term die niet alleen een realiteit beschrijft, maar ook een roep om actie en verandering.

 

Een Onzichtbare Realiteit

Het Vergeten Kind verwijst naar kinderen die leven in moeilijke omstandigheden, zoals armoede, huiselijk geweld, verwaarlozing of instabiliteit in de thuisomgeving. Deze kinderen worden vaak over het hoofd gezien door de maatschappij, omdat hun problemen verborgen blijven achter gesloten deuren of in de schaduw van meer zichtbare problemen. Maar alleen omdat we ze niet zien, betekent dit niet dat ze er niet zijn.

 

De Impact op Kinderen

De effecten van het opgroeien in moeilijke omstandigheden kunnen verwoestend zijn voor kinderen. Ze kunnen te maken krijgen met trauma, angst, depressie, en een gebrek aan vertrouwen en eigenwaarde. Deze ervaringen kunnen op lange termijn hun ontwikkeling belemmeren en hun kansen op een succesvolle toekomst beperken. Het is een vicieuze cyclus die alleen doorbroken kan worden door bewustwording

ding, steun en actie.

 

Toekomst en zekerheid

Eigenhuis Schilderplan zet zich in voor deze kinderen, om ze meer zekerheid en een betere toekomst te kunnen geven. Samenwerken staat bij Eigenhuis Schilderplan op nummer een en voorbereid zijn op de toekomst is ook heel belangrijk in onze 10 jaren onderhoudsplannen. Daarom ook onze vraag aan u. Helpt u ook een handje meer om dat deze kinderen ook gewoon echt kind te kunnen laten zijn. En dat ze de zorgen even kunnen vergeten en zo kunnen werken aan een fantastische toekomst? 

 

Steun ‘Het vergeten kind’ net als eigenhuis Schilderplan

 

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Duurzaam schilderen

Duurzaam schilderen? Zo doe je dat Wil je duurzaam schilderen? Als je duurzaam wilt gaan schilderen, is het belangrijk erop... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderwerk offerte aanvragen

Schilderwerk offerte Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Zonneboiler de oplossing voor 2023?

Is een Zonneboiler de oplossing voor de toekomst? Een zonneboiler is een duurzame manier om het water in huis te... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023