Opgeleverd schilderwerk in Almere flat/hoogbouw

Dominique Fokker

Opgeleverd schilderwerk in Almere flat
Met groot genoegen kondigen we aan dat het schilderwerk aan de flats en hoogbouw in Almere voltooid is, dankzij de voortreffelijke diensten van Eigenhuis Schilderplan. De flats van Almere straalt nu met hernieuwde pracht en kleur, dankzij het professionele schilderwerk dat de gebouwen een frisse uitstraling heeft gegeven.

Mogelijk gemaakt door Eigenhuis Schilderplan
Dit bijzondere project, mogelijk gemaakt door Eigenhuis Schilderplan, is een mijlpaal in het onderhoud van de flatgebouwen en hoogbouw in Almere. Dankzij de expertise van Eigenhuis Schilderplan Periodediek wordt het onderhoud uitgevoerd volgens het zorgvuldig opgestelde schilder- en onderhoudsplan dat speciaal voor dit doel beschikbaar is gesteld.

Onderhoud schilderwerk flat
Eigenhuis Schilderplan voert het onderhoud uit volgens het gedetailleerde schilder- en onderhoudsplan, waardoor het schilderwerk niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en bestand tegen de weersinvloeden en andere omgevingsfactoren.

Samen sterk
De samenwerking met Eigenhuis Schilderplan heeft geleid tot een resultaat dat zowel functioneel als esthetisch bevredigend is. Het schilderwerk is uitgevoerd met oog voor detail en vakmanschap, waardoor de flats en hoogbouw in Almere nu schitteren als nooit tevoren.

Het succes van dit project is te danken aan de nauwe samenwerking tussen Eigenhuis Schilderplan, Eigenhuis Schilderplan Periodediek en de gemeenschap van Almere. Door open communicatie en een diepgaand begrip van de behoeften van de klant kon het schilderwerk worden afgestemd op de unieke kenmerken van de flatgebouwen en hoogbouw.

Als bewoners en eigenaren van flats en hoogbouw in Almere mogen we trots zijn op de vernieuwde uitstraling van onze stad, die mede mogelijk is gemaakt door het vakmanschap en de toewijding van Eigenhuis Schilderplan. We nodigen iedereen uit om de vernieuwde gebouwen te komen bewonderen en te genieten van de frisse en levendige uitstraling die het schilderwerk met zich meebrengt.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Catholina Eigenhuis Schilderplan Schilder mee dag Catholina van de Bunt

Winterschilder (t) u mee?

Het is bij Eigenhuis Schilderplan een jaarlijks terug kerend fenomeen. De schilder mee – werkdag. Bij de laatste schilder mee... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Opgeleverd schilderwerk in de winkelstraat van Voorthuizen

Opgeleverd, schilderwerk in het winkelhart van Voorthuizen staat er weer glanzend bij! Met trots heeft onze Eigenhuis Schilder Henk van... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023