Winterschilder (t) u mee?

Catholina van de Bunt

Het is bij Eigenhuis Schilderplan een jaarlijks terug kerend fenomeen. De schilder mee – werkdag. Bij de laatste schilder mee – werkdag was ik aan de beurt! Het werd een winterschilder mee werk dag. Samen met mijn collega (schilder) Eric mocht ik aan de slag in Zwartebroek. Ik had er zin in, het is zo leuk om elkaars werkplek te ontdekken! 

Catholina Eigenhuis Schilderplan Schilder mee Winterschilder

Dit was extra leuk, omdat we naast het schilderwerk ook het volledige kleuradvies hebben verzorgd, en daar mocht ik ook over meedenken. Het betrof een kamer met aangrenzend een badkamer, en dit maakt dat de ouderslaapkamer een hotelchique uitstraling heeft. De wens van de klant was kleur met zwarte en gouden accenten. En dat is helemaal gelukt!

Op de grote wand hebben wij met een betonlook verf gewerkt en daaroverheen, voor een extra effect, met een gouden metallic wat accenten aangebracht. Deze wand hebben Eric en ik samen opgezet per laag en waarbij ik van afstand bekeek of de gouden effecten mooi waren verdeeld over de wand. De overige wanden hebben wij in één kleur gelaten om de rust te Catholina Eric eigenhuis Schilderplan Winterschilderbewaren. Ook de balkondeur hebben wij in deze zelfde kleur geschilderd, zodat deze wegviel in het geheel. En het eindresultaat, dat mag er zijn! De klant was sprakeloos over het eindresultaat. Met kleur kan er zo veel meer worden gegeven aan een ruimte. We schreven al eerder leuke weetjes over kleuren in de blog ¨Levensles over kleuren¨

Wilt u ook meer kleur aanbrengen in uw woning of is het gewoon tijd voor het onderhoud van uw binnenschilderwerk? Dan is de winterschilder periode bij uitstek een geschikt moment. In de wintermaanden ontvangt u namelijk 10% winterschilderkorting! Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met mij of een van mijn collega´s op via 0342-444110, [email protected] of stuur een bericht via whatsapp.

Wilt u meer lezen over de winterschilderkorting? Dan vindt u hier alle informatie en kunt u uw offerte aanvragen.

Al met al heb ik een zeer geslaagde en gezellige schilder mee – werkdag gehad, met een heel mooi resultaat. En of het schilderen voor mij naar meer smaakt? Laat ik het vooral bij adviseren en offreren houden 😉 

Collage eigenhuis Schilderplan Winterschilder mee dag

Catholina van de Bunt
In deze mannen wereld voel ik mij helemaal thuis.! Met mijn nuchtere en enthousiaste karakter sta ik altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Dan beantwoord ik deze graag.

gerelateerde berichten

euro voordeel eigenhuis schilderplan Eigenhuis Schilderplan

Beter onderhoud VvE’s door wetsvoorstel

Beter onderhoud VvE’s door wetsvoorstel Bewoners van Verenigingen van Eigenaren moeten worden aangespoord om meer onderhoud te plegen. Uit onderzoek... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Waarom kiezen voor een schilder contract

Een schilder contract kan verschillende voordelen bieden, zowel voor de schilder als voor de klant. Enkele redenen waarom je zou... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Voordelen online schilder offerte

Er zijn vele voordelen van het aanvragen van een online schilder offerte. Hieronder beschrijven we enkele van de belangrijkste voordelen:... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023