Winterschilder (t) u mee?

Catholina van de Bunt

Het is bij Eigenhuis Schilderplan een jaarlijks terug kerend fenomeen. De schilder mee – werkdag. Bij de laatste schilder mee – werkdag was ik aan de beurt! Het werd een winterschilder mee werk dag. Samen met mijn collega (schilder) Eric mocht ik aan de slag in Zwartebroek. Ik had er zin in, het is zo leuk om elkaars werkplek te ontdekken! 

Catholina Eigenhuis Schilderplan Schilder mee Winterschilder

Dit was extra leuk, omdat we naast het schilderwerk ook het volledige kleuradvies hebben verzorgd, en daar mocht ik ook over meedenken. Het betrof een kamer met aangrenzend een badkamer, en dit maakt dat de ouderslaapkamer een hotelchique uitstraling heeft. De wens van de klant was kleur met zwarte en gouden accenten. En dat is helemaal gelukt!

Op de grote wand hebben wij met een betonlook verf gewerkt en daaroverheen, voor een extra effect, met een gouden metallic wat accenten aangebracht. Deze wand hebben Eric en ik samen opgezet per laag en waarbij ik van afstand bekeek of de gouden effecten mooi waren verdeeld over de wand. De overige wanden hebben wij in één kleur gelaten om de rust te Catholina Eric eigenhuis Schilderplan Winterschilderbewaren. Ook de balkondeur hebben wij in deze zelfde kleur geschilderd, zodat deze wegviel in het geheel. En het eindresultaat, dat mag er zijn! De klant was sprakeloos over het eindresultaat. Met kleur kan er zo veel meer worden gegeven aan een ruimte. We schreven al eerder leuke weetjes over kleuren in de blog ¨Levensles over kleuren¨

Wilt u ook meer kleur aanbrengen in uw woning of is het gewoon tijd voor het onderhoud van uw binnenschilderwerk? Dan is de winterschilder periode bij uitstek een geschikt moment. In de wintermaanden ontvangt u namelijk 10% winterschilderkorting! Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met mij of een van mijn collega´s op via 0342-444110, [email protected] of stuur een bericht via whatsapp.

Wilt u meer lezen over de winterschilderkorting? Dan vindt u hier alle informatie en kunt u uw offerte aanvragen.

Al met al heb ik een zeer geslaagde en gezellige schilder mee – werkdag gehad, met een heel mooi resultaat. En of het schilderen voor mij naar meer smaakt? Laat ik het vooral bij adviseren en offreren houden 😉 

Collage eigenhuis Schilderplan Winterschilder mee dag

Catholina van de Bunt
In deze mannen wereld voel ik mij helemaal thuis.! Met mijn nuchtere en enthousiaste karakter sta ik altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Dan beantwoord ik deze graag.

gerelateerde berichten

Vakantiegeld voor schilderwerk Koen van den Hengel

Uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

In de maand mei krijgt vrijwel iedereen vakantiegeld gestort en wie kan wat extra geld nou niet gebruiken? De naam... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Arie van der Vlist

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Spouwmuurisolatie en schilderen

Spouwmuurisolatie en schilderen zijn twee verschillende aspecten van het onderhoud en verbeteren van een woning, maar ze kunnen elkaar wel... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022