Uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

Koen van den Hengel

vakantiegeld schilderwerk

In de maand mei krijgt vrijwel iedereen vakantiegeld gestort en wie kan wat extra geld nou niet gebruiken? De naam ‘vakantiegeld’ suggereert dat wij het geld uitgeven aan vakanties, maar uit onderzoek blijkt anders. Slechts 48% van de Nederlanders geeft vakantiegeld uit aan vakanties. U bent dus niet de enige als u het uitgeeft aan iets anders, zoals schilderwerk.

Waar geven mensen hun vakantiegeld aan uit?

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun vakantiegeld te sparen of op de grote hoop te gooien. Als zij hun vakantiegeld voor iets anders gebruiken dan vakantie geven zij bijvoorbeeld geld uit aan kleding, belasting betalen of onderhoud van de auto of woning.

Mensen met een hoger inkomen gebruiken het vakantiegeld vaker voor vakantie, maar ook voor beleggen, verhuizing of investeren in de woning, zoals schilderwerk. Anderen die moeilijker rondkomen gebruiken vakantiegeld ook om schulden en betalingsachterstanden af te lossen, voor huishoudelijke uitgaven of om tekorten op de lopende rekening aan te vullen.

Bent u vaak veel geld kwijt aan andere dingen en vergeet u hierdoor het onderhoud van uw huis? Met een abonnement voor schilderwerk weet u, met een vast bedrag per maand, precies waar u de komende jaren aan toe bent.

Ook een deel van uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

Heeft u de mogelijkheid om een deel van het vakantiegeld opzij te zetten en wilt u investeren in uw woning? Door schilderwerk uit te laten voeren behoudt u niet alleen de waarde van uw woning. U profiteert ook nog na uw vakantie van hout dat strak in de lak staat. Daarnaast staan alle abonnementsgelden veilig ondergebracht bij Stichting Beheer Derdengelden. Met een vast maandbedrag weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. U komt dus niet meer voor verassingen te staan en houdt nog meer geld over voor leuke dingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geeft u het geld toch liever uit aan een vakantie? Dan wenst Eigenhuis Schilderplan u alvast een kleurrijke vakantie!

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

‘s Winters winterschilder?

Als u denkt aan het schilderen van uw woning in de winter denkt u waarschijnlijk aan koude vingers en slechte... View Article

Lees meer
huis laten schilderen Eigenhuis Schilderplan

Uw huis laten schilderen

Uw huis laten schilderen is van cruciaal belang voor een van uw kostbaarste bezitten. Het laten schilderen van uw huis... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Hoe plan ik mijn schilderwerk?

Hoe plan ik mijn schilderwerk? Hoe plan ik mijn schilderwerk in? Misschien vraagt u uzelf dit momenteel af. U bent... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023