Uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

Koen van den Hengel

vakantiegeld schilderwerk

In de maand mei krijgt vrijwel iedereen vakantiegeld gestort en wie kan wat extra geld nou niet gebruiken? De naam ‘vakantiegeld’ suggereert dat wij het geld uitgeven aan vakanties, maar uit onderzoek blijkt anders. Slechts 48% van de Nederlanders geeft vakantiegeld uit aan vakanties. U bent dus niet de enige als u het uitgeeft aan iets anders, zoals schilderwerk.

Waar geven mensen hun vakantiegeld aan uit?

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun vakantiegeld te sparen of op de grote hoop te gooien. Als zij hun vakantiegeld voor iets anders gebruiken dan vakantie geven zij bijvoorbeeld geld uit aan kleding, belasting betalen of onderhoud van de auto of woning.

Mensen met een hoger inkomen gebruiken het vakantiegeld vaker voor vakantie, maar ook voor beleggen, verhuizing of investeren in de woning, zoals schilderwerk. Anderen die moeilijker rondkomen gebruiken vakantiegeld ook om schulden en betalingsachterstanden af te lossen, voor huishoudelijke uitgaven of om tekorten op de lopende rekening aan te vullen.

Bent u vaak veel geld kwijt aan andere dingen en vergeet u hierdoor het onderhoud van uw huis? Met een abonnement voor schilderwerk weet u, met een vast bedrag per maand, precies waar u de komende jaren aan toe bent.

Ook een deel van uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

Heeft u de mogelijkheid om een deel van het vakantiegeld opzij te zetten en wilt u investeren in uw woning? Door schilderwerk uit te laten voeren behoudt u niet alleen de waarde van uw woning. U profiteert ook nog na uw vakantie van hout dat strak in de lak staat. Daarnaast staan alle abonnementsgelden veilig ondergebracht bij Stichting Beheer Derdengelden. Met een vast maandbedrag weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. U komt dus niet meer voor verassingen te staan en houdt nog meer geld over voor leuke dingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geeft u het geld toch liever uit aan een vakantie? Dan wenst Eigenhuis Schilderplan u alvast een kleurrijke vakantie!

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

Zekerheid garanties van Eigenhuis Schilderplan Catholina van de Bunt

Dé 8 zekerheid garanties van Eigenhuis Schilderplan

Zekerheid wie wil dat nou niet? Zekerheid dat wil iedereen en misschien in deze tijd nog wel extra belangrijk. Veel... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat kost binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een effectieve manier om je interieur te vernieuwen en een frisse uitstraling te geven aan je woning. De... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Eigenhuis Schilderplan, het beste binnenschilderwerk

Iedereen wil wel eens een nieuwe frisse inrichting van de woonkamer, maar waar te beginnen? Wat moet je hiervoor allemaal... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023