Eigen huis Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk

Dominique Fokker

Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk van ons t.w.v. €349 

Schilder worden? Dan ontvang je bij Eigenhuis Schilder het eerste jaar het Betere Schilder Keurmerk. Wanneer je een erkend Betere Schilder bent, voldoe je aan strenge toelatingseisen. Opdrachtgevers hebben hiermee de garantie dat ze voor een echte vakman gekozen hebben: iemand die trots is op zijn vak en telkens weer gaat voor het beste resultaat. Een Betere Schilder is trots op zijn vak. Wij vertellen je welke voordelen het Betere Schilderwerk Keurmerk zoal heeft.

Voordelen Betere Schilder Keurmerk

Wanneer je het Betere Schilderwerk Keurmerk hebt, profiteer je van meer voordelen ten opzichte van schilders die niet over dit keurmerk beschikken. Iemand die van jouw diensten gebruik wilt maken, weet hiermee zeker dat er zaken wordt gedaan met een betrouwbaar en gecontroleerd schildersbedrijf. En dat is zeer waardevol. Een klant wil namelijk niet het risico lopen dat schilderwerk op de verkeerde wijze wordt aangebracht of na een paar maanden al af begint te bladderen. Wanneer de schilder over een Beter Schilder Keurmerk beschikt, weten klanten dat ze van uitstekende service profiteren, garantie hebben en een kwalitatief eindresultaat gegarandeerd is. Een kwaliteitsschilder kan afgebladderd schilderwerk, verkleuring, scheuren en andere aantastingen van het schilderwerk aanpakken. Ook laat je met een Beter Schilderwerk Keurmerk zien dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot. Kortom: je bent een erkend kwaliteitsbedrijf. Hiermee krijg je gegarandeerd meer werk dan een schilder die niet over dit keurmerk beschikt, wat ervoor zorgt dat je ook meer zal verdienen. Schildersbedrijven die het Betere Schilderwerk Keurmerk hebben, beschikken over een passie over hun vak en zijn trots op hun schilderwerken. Wil jij ook een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder!

Sluit je als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder

Wil je graag samenwerken met Eigenhuis Schilder en profiteren van een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan meteen bij ons aan! Dit doe je door je gegevens bovenaan de pagina achter te laten. Wij nemen vervolgens binnen 3 werkdagen contact met je op en maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer er aan beide kanten een klik is, zullen we eerst met een pilotproject beginnen. Indien de kwaliteit aan onze kwaliteitseisen voldoet, starten we met onze samenwerking en krijg je een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- .

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Kerstboom kleuren Eigenhuis Schilderplan Angela de Nooy

Welke kleur wordt uw kerstboom dit jaar?

Wat een heerlijke tijd breekt er weer aan voor velen. De kerstsfeer met mooie twinkelende lichtjes overal, mensen die goed... View Article

Lees meer
relax hangmat eigen huis Angela de Nooy

Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met... View Article

Lees meer
Koen van den Hengel Koen van den Hengel

Op kantoor met: stagiair Koen van den Hengel

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. Deze keer Koen van den Hengel, stagiair op kantoor in... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022