Eigen huis Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk

Dominique Fokker

Schilder worden? Ontvang dan het eerste jaar het Betere Schilderwerk keurmerk van ons t.w.v. €349 

Schilder worden? Dan ontvang je bij Eigenhuis Schilder het eerste jaar het Betere Schilder Keurmerk. Wanneer je een erkend Betere Schilder bent, voldoe je aan strenge toelatingseisen. Opdrachtgevers hebben hiermee de garantie dat ze voor een echte vakman gekozen hebben: iemand die trots is op zijn vak en telkens weer gaat voor het beste resultaat. Een Betere Schilder is trots op zijn vak. Wij vertellen je welke voordelen het Betere Schilderwerk Keurmerk zoal heeft.

Voordelen Betere Schilder Keurmerk

Wanneer je het Betere Schilderwerk Keurmerk hebt, profiteer je van meer voordelen ten opzichte van schilders die niet over dit keurmerk beschikken. Iemand die van jouw diensten gebruik wilt maken, weet hiermee zeker dat er zaken wordt gedaan met een betrouwbaar en gecontroleerd schildersbedrijf. En dat is zeer waardevol. Een klant wil namelijk niet het risico lopen dat schilderwerk op de verkeerde wijze wordt aangebracht of na een paar maanden al af begint te bladderen. Wanneer de schilder over een Beter Schilder Keurmerk beschikt, weten klanten dat ze van uitstekende service profiteren, garantie hebben en een kwalitatief eindresultaat gegarandeerd is. Een kwaliteitsschilder kan afgebladderd schilderwerk, verkleuring, scheuren en andere aantastingen van het schilderwerk aanpakken. Ook laat je met een Beter Schilderwerk Keurmerk zien dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot. Kortom: je bent een erkend kwaliteitsbedrijf. Hiermee krijg je gegarandeerd meer werk dan een schilder die niet over dit keurmerk beschikt, wat ervoor zorgt dat je ook meer zal verdienen. Schildersbedrijven die het Betere Schilderwerk Keurmerk hebben, beschikken over een passie over hun vak en zijn trots op hun schilderwerken. Wil jij ook een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder!

Sluit je als vakschilder aan bij Eigenhuis Schilder

Wil je graag samenwerken met Eigenhuis Schilder en profiteren van een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- ? Sluit je dan meteen bij ons aan! Dit doe je door je gegevens bovenaan de pagina achter te laten. Wij nemen vervolgens binnen 3 werkdagen contact met je op en maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wanneer er aan beide kanten een klik is, zullen we eerst met een pilotproject beginnen. Indien de kwaliteit aan onze kwaliteitseisen voldoet, starten we met onze samenwerking en krijg je een Beter Schilderwerk Keurmerk ter waarde van t.w.v € 349,00- .

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

mooiste kado abonnement Eigenhuis Schilderplan

Cadeaus weggeven stopt bij De Nooy Schilders nog niet!

Wij zijn bijna net zo oud als Sinterklaas, dus nu Sinterklaas vertrekt gaan wij nog even door met het weggeven... View Article

Lees meer
schimmel weghalen Eigenhuis Schilderplan

Vochtplekken en schimmelplekken wegwerken

Hoe vochtplekken en schimmelplekken wegwerken? De meeste mensen herkennen het probleem: vochtplekken of schimmelplekken op wanden en plafonds en als... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schildervereniging Eigenhuisschilderplan

Schildervereniging in de regio Eigenhuis Schilderplan is dé schildersvereniging in uw regio. Wij laten graag een professional bij u langs... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023