Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig

Dominique Fokker

Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig

nfraroodverwarming is een innovatieve en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen. Deze moderne technologie biedt tal van voordelen, waaronder lagere energiekosten, geen dure initiële investeringen en een verbeterd comfort in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

Een van de meest opvallende voordelen van infraroodverwarming is de kostenefficiëntie ervan. Infraroodstraling verwarmt objecten en mensen direct, in plaats van de lucht om hen heen. Hierdoor wordt er geen energie verspild aan het opwarmen van de lucht in de kamer, zoals bij traditionele verwarmingssystemen. Dit betekent dat je minder energie verbruikt en dus een lagere energierekening hebt. Bovendien wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld, wat resulteert in een comfortabele en gezellige leefomgeving.

Een ander voordeel van infraroodverwarming is dat het geen dure initiële investeringen vereist. De installatie van infraroodpanelen is eenvoudig en vereist geen complexe buizensystemen of ingewikkelde apparatuur. Bovendien hebben infraroodpanelen een lange levensduur en vereisen ze weinig tot geen onderhoud. Dit betekent dat je op de lange termijn geld bespaart, zowel op de installatiekosten als op de operationele kosten.

Infraroodverwarming is ook zeer flexibel. Je kunt infraroodpanelen eenvoudig aan de muur of het plafond bevestigen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en zich goed aanpassen aan de inrichting van je huis. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden die past bij jouw behoeften en smaak.

Bovendien is infraroodverwarming een schone en milieuvriendelijke verwarmingsmethode. Het produceert geen schadelijke uitstoot of allergenen en draagt zo bij aan een gezondere binnenluchtkwaliteit. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Kortom, infraroodverwarming biedt talloze voordelen, waaronder kostenbesparing, lagere energierekeningen, geen dure initiële investeringen en een milieuvriendelijke benadering van verwarming. Het is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een efficiënte en comfortabele manier om hun huis te verwarmen, terwijl ze tegelijkertijd besparen op de kosten en het milieu ontzien.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Eigenhuis Schilderplan Eigenhuis Schilderplan

Binnenschilderwerk belangrijk voor buitenschilderwerk?

Binnenschilderwerk belangrijk voor buitenschilderwerk? Wilt u uw buitenschilderwerk in topconditie houden? Zorg er dan voor dat het binnenschilderwerk in goede... View Article

Lees meer
lammetjes schilderwerk voorjaar buitenschilderwerk Angela de Nooy

Schilderen uitbesteden

Schilderen in het voorjaar U voelt het al in de lucht: het voorjaar!. ’s Ochtends wakker worden en het is... View Article

Lees meer
Eigenhuis schilderplan geen zorgen Angela de Nooy

Geen zorgen over de toekomst!

Geen zorgen over de toekomst! “Mam ik heb alles netjes in m’n agenda gezet, donderdag heb ik topo en volgende... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022