Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig

Dominique Fokker

Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig

nfraroodverwarming is een innovatieve en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen. Deze moderne technologie biedt tal van voordelen, waaronder lagere energiekosten, geen dure initiële investeringen en een verbeterd comfort in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

Een van de meest opvallende voordelen van infraroodverwarming is de kostenefficiëntie ervan. Infraroodstraling verwarmt objecten en mensen direct, in plaats van de lucht om hen heen. Hierdoor wordt er geen energie verspild aan het opwarmen van de lucht in de kamer, zoals bij traditionele verwarmingssystemen. Dit betekent dat je minder energie verbruikt en dus een lagere energierekening hebt. Bovendien wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld, wat resulteert in een comfortabele en gezellige leefomgeving.

Een ander voordeel van infraroodverwarming is dat het geen dure initiële investeringen vereist. De installatie van infraroodpanelen is eenvoudig en vereist geen complexe buizensystemen of ingewikkelde apparatuur. Bovendien hebben infraroodpanelen een lange levensduur en vereisen ze weinig tot geen onderhoud. Dit betekent dat je op de lange termijn geld bespaart, zowel op de installatiekosten als op de operationele kosten.

Infraroodverwarming is ook zeer flexibel. Je kunt infraroodpanelen eenvoudig aan de muur of het plafond bevestigen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en zich goed aanpassen aan de inrichting van je huis. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden die past bij jouw behoeften en smaak.

Bovendien is infraroodverwarming een schone en milieuvriendelijke verwarmingsmethode. Het produceert geen schadelijke uitstoot of allergenen en draagt zo bij aan een gezondere binnenluchtkwaliteit. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Kortom, infraroodverwarming biedt talloze voordelen, waaronder kostenbesparing, lagere energierekeningen, geen dure initiële investeringen en een milieuvriendelijke benadering van verwarming. Het is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een efficiënte en comfortabele manier om hun huis te verwarmen, terwijl ze tegelijkertijd besparen op de kosten en het milieu ontzien.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Rood eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Is rood de kleur van succes?

Is rood de kleur van succes? Iedere dag houd ik mij bezig met kleuren en de afgelopen twee weken vielen... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Waarom Eigenhuis schilder worden?

Waarom Eigenhuis schilder worden? Eigenhuis schilder worden is zeker aan te raden! Wij kunnen voor jou eigenhuis bezitters zoeken en... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Is Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis

Eigenhuis Schilderplan, is dat onderdeel van Vereniging Eigen Huis? Bent u benieuwd of Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023