Op zoek naar een schilder

Dominique Fokker

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in!

Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan een schilder van Eigenhuis in! Op het platform Eigenhuis Schilderplan vinden eigenhuis bezitters en vakbekwame schilders elkaar met betrekking tot schilderwerk en structureel onderhoud. Wij voeren al meer dan 260 jaar vakwerk uit. Dat is waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. De markt is echter continu in verandering, dus wij veranderen uiteraard mee. Dit doen wij door eigenhuis bezitters van Nederland ons vakschilderwerk aan te bieden middels een abonnement, maar ook door samen te werken met elkaar en zo te zorgen voor meer gemak. Wij vertellen u graag voor wie Eigenhuis Schilderplan is.

Voor wie is EigenHuis?

Wanneer u op zoek naar een schilder bent, weet u zeker dat u goed zit bij Eigenhuis Schilderplan. Wij zijn er voor iedere eigenhuis bezitter in Nederland. Bekijk gerust eens onze deelnemersvoorwaarden. U wilt uw huis natuurlijk goed onderhouden. Er zijn dingen die u misschien eenvoudig zelf kunt doen, maar ook dingen die u liever uitbesteedt. Schilderen lijkt een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar. U zal wellicht ook niet zelf het onderhoud aan uw cv-ketel verrichten. Om deze reden ontwikkelden wij het Eigenhuis Schilderplan. Hiermee zorgen speciaal geselecteerde vakschilders uit uw regio voor goed schilderwerk en het regelmatig onderhouden hiervan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk en kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Wij beginnen met een eerste schilderbeurt, waarna u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van jarenlang uitstekend schilderwerk en onderhoud.

Waarom een schilder van Eigenhuis?

Waarom u het beste een schilder van Eigenhuis Schilderplan kunt inzetten? Met onze schilder heeft u:
– Geen zorgen meer over uw schilderwerk: wij zorgen voor uitstekend schilderwerk en onderhouden dit tevens periodiek
– Geen zorgen over een tijdige uitvoer: wij voeren onze schilderwerkzaamheden tijdig en volgens een vast schema uit.
– Schilderwerk van topkwaliteit!

Nu op zoek naar een schilder? Vraag meteen een offerte aan

Bent u nu op zoek naar een schilder? Vraag dan direct een offerte aan bij Eigenhuis Schilderplan. Dit doet u in drie eenvoudige stappen. U vult allereerst uw gegevens in de postcodecheck in. Vervolgens voegt u foto’s toe. Binnen drie werkdagen heeft u de offerte voor uw schilderwerk in uw inbox. Wanneer u op zoek naar een schilder bent, zijn de schilders van Eigenhuis Schilderplan u snel van dienst!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Op de ladder met Mario Asselman Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Mario Asselman

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Hoe plan ik mijn schilderwerk?

Hoe plan ik mijn schilderwerk? Hoe plan ik mijn schilderwerk in? Misschien vraagt u uzelf dit momenteel af. U bent... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Cao’s en arbeidsvoorwaarden voor schilders 2024

Cao’s en arbeidsvoorwaarden voor schilders 2024 De leden van Eigenhuis Schilderplan vallen onder de cao voor het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud-... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023