Op zoek naar een schilder

Dominique Fokker

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in!

Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan een schilder van Eigenhuis in! Op het platform Eigenhuis Schilderplan vinden eigenhuis bezitters en vakbekwame schilders elkaar met betrekking tot schilderwerk en structureel onderhoud. Wij voeren al meer dan 260 jaar vakwerk uit. Dat is waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. De markt is echter continu in verandering, dus wij veranderen uiteraard mee. Dit doen wij door eigenhuis bezitters van Nederland ons vakschilderwerk aan te bieden middels een abonnement, maar ook door samen te werken met elkaar en zo te zorgen voor meer gemak. Wij vertellen u graag voor wie Eigenhuis Schilderplan is.

Voor wie is EigenHuis?

Wanneer u op zoek naar een schilder bent, weet u zeker dat u goed zit bij Eigenhuis Schilderplan. Wij zijn er voor iedere eigenhuis bezitter in Nederland. Bekijk gerust eens onze deelnemersvoorwaarden. U wilt uw huis natuurlijk goed onderhouden. Er zijn dingen die u misschien eenvoudig zelf kunt doen, maar ook dingen die u liever uitbesteedt. Schilderen lijkt een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar. U zal wellicht ook niet zelf het onderhoud aan uw cv-ketel verrichten. Om deze reden ontwikkelden wij het Eigenhuis Schilderplan. Hiermee zorgen speciaal geselecteerde vakschilders uit uw regio voor goed schilderwerk en het regelmatig onderhouden hiervan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk en kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Wij beginnen met een eerste schilderbeurt, waarna u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van jarenlang uitstekend schilderwerk en onderhoud.

Waarom een schilder van Eigenhuis?

Waarom u het beste een schilder van Eigenhuis Schilderplan kunt inzetten? Met onze schilder heeft u:
– Geen zorgen meer over uw schilderwerk: wij zorgen voor uitstekend schilderwerk en onderhouden dit tevens periodiek
– Geen zorgen over een tijdige uitvoer: wij voeren onze schilderwerkzaamheden tijdig en volgens een vast schema uit.
– Schilderwerk van topkwaliteit!

Nu op zoek naar een schilder? Vraag meteen een offerte aan

Bent u nu op zoek naar een schilder? Vraag dan direct een offerte aan bij Eigenhuis Schilderplan. Dit doet u in drie eenvoudige stappen. U vult allereerst uw gegevens in de postcodecheck in. Vervolgens voegt u foto’s toe. Binnen drie werkdagen heeft u de offerte voor uw schilderwerk in uw inbox. Wanneer u op zoek naar een schilder bent, zijn de schilders van Eigenhuis Schilderplan u snel van dienst!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Vergrijzing in de schildersbranche

Vergrijzing Schilders Uit onderzoek van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onder ruim 250 schildersbedrijven blijkt dat slechts 52% van hen opnieuw... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Offerte schilderwerk binnen

“Transformeer je interieur met meesterlijk binnenschilderwerk! Ontdek het Eigenhuis Schilderplan voor betaalbare prijzen.” Ben je op zoek naar een professionele... View Article

Lees meer
mooiste kado abonnement Eigenhuis Schilderplan

Cadeaus weggeven stopt bij De Nooy Schilders nog niet!

Wij zijn bijna net zo oud als Sinterklaas, dus nu Sinterklaas vertrekt gaan wij nog even door met het weggeven... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  Schilder Eric stuurde zijn mannen die, ik ben misschien wat streng, behoorlijk slordig te werk gingen. Een telefoontje naar de schildercoach loste alles op. Eric kwam diezelfde dag nog kijken, noteerde alles en twee dagen later kwam de schilder terug en werd het uitstekend geregeld. Nu een prachtig geschilderd huis, alle houtrot keurig verholpen en alles netjes achtergelaten. En na afloop een telefoontje van schildercoach Koen of alles nu naar tevredenheid was. Wat een geweldig systeem! Ik ben er erg blij mee!

  M Nijdeken Avatar M Nijdeken
  1 augustus 2022
 • Nog eerder dan verwacht kon het schilderwerk van start gaan! En nog sneller dan verwacht waren de mannen klaar. Het resultaat mag er zijn.... ons huis is prachtig geworden en oogst veel complimenten van buurtgenoten en passanten. Een compliment voor schilder Peter, zijn compagnon Fidsum en Eigenhuis Schilderplan op de achtergrond!

  Bertie de Beuze Avatar Bertie de Beuze
  1 juli 2022

  Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  media thumbnail 0
  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  1 juni 2022

  Via de Nooy schilders uit Voorthuizen heeft Laurens ‘de schilder’ afgelopen winter bij ons de wanden binnen geschilderd en deze maand het onderhouden van de buitenkant opgepakt. Zowel de communicatie met de Nooy schilders (Jeroen) als met de schilder verloopt altijd erg plezierig. Verder werkt Laurens altijd heel erg netjes, laat geen rommel achter en komt zonder morren weer langs als er nog iets opgepakt moet worden. Gewoon goede kwaliteit!

  Marcel & Caroline Loef Avatar Marcel & Caroline Loef
  1 juni 2022