Op zoek naar een schilder

Dominique Fokker

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in!

Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan een schilder van Eigenhuis in! Op het platform Eigenhuis Schilderplan vinden eigenhuis bezitters en vakbekwame schilders elkaar met betrekking tot schilderwerk en structureel onderhoud. Wij voeren al meer dan 260 jaar vakwerk uit. Dat is waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. De markt is echter continu in verandering, dus wij veranderen uiteraard mee. Dit doen wij door eigenhuis bezitters van Nederland ons vakschilderwerk aan te bieden middels een abonnement, maar ook door samen te werken met elkaar en zo te zorgen voor meer gemak. Wij vertellen u graag voor wie Eigenhuis Schilderplan is.

Voor wie is EigenHuis?

Wanneer u op zoek naar een schilder bent, weet u zeker dat u goed zit bij Eigenhuis Schilderplan. Wij zijn er voor iedere eigenhuis bezitter in Nederland. Bekijk gerust eens onze deelnemersvoorwaarden. U wilt uw huis natuurlijk goed onderhouden. Er zijn dingen die u misschien eenvoudig zelf kunt doen, maar ook dingen die u liever uitbesteedt. Schilderen lijkt een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar. U zal wellicht ook niet zelf het onderhoud aan uw cv-ketel verrichten. Om deze reden ontwikkelden wij het Eigenhuis Schilderplan. Hiermee zorgen speciaal geselecteerde vakschilders uit uw regio voor goed schilderwerk en het regelmatig onderhouden hiervan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk en kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Wij beginnen met een eerste schilderbeurt, waarna u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van jarenlang uitstekend schilderwerk en onderhoud.

Waarom een schilder van Eigenhuis?

Waarom u het beste een schilder van Eigenhuis Schilderplan kunt inzetten? Met onze schilder heeft u:
– Geen zorgen meer over uw schilderwerk: wij zorgen voor uitstekend schilderwerk en onderhouden dit tevens periodiek
– Geen zorgen over een tijdige uitvoer: wij voeren onze schilderwerkzaamheden tijdig en volgens een vast schema uit.
– Schilderwerk van topkwaliteit!

Nu op zoek naar een schilder? Vraag meteen een offerte aan

Bent u nu op zoek naar een schilder? Vraag dan direct een offerte aan bij Eigenhuis Schilderplan. Dit doet u in drie eenvoudige stappen. U vult allereerst uw gegevens in de postcodecheck in. Vervolgens voegt u foto’s toe. Binnen drie werkdagen heeft u de offerte voor uw schilderwerk in uw inbox. Wanneer u op zoek naar een schilder bent, zijn de schilders van Eigenhuis Schilderplan u snel van dienst!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot behandelen

Houtrot behandelen? Lees deze tips! Wilt houtrot behandelen? Houtrot is een schimmel die ontstaat wanneer er een luchtvochtigheid van meer... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat heb je nodig om als schilder te beginnen?

Om als schilder te beginnen, zijn er verschillende dingen die je nodig hebt. Hier zijn enkele essentiële zaken: Vakopleiding en... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Wees blij met het woningonderhoud van nu!

Wees blij met het woningonderhoud van nu! Die goede ouwe tijd… De tijd waarin zoethout nog een dubbeltje kostte en... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023