Waarom uw schilderwerk nu prioriteit moet hebben?

Angela de Nooy

Het begint al heel jong. Op het schoolbord in de rechterhoek staan alle namen op een rij. Er zijn meer dan 10 namen voor je en dan ben jij aan de beurt met je spreekbeurt. Jouw naam staat bovenaan: Eerst nog meivakantie, twee vrije weken, geen prioriteit dus.
Het voornemen is er, op tijd beginnen, maar naarmate de tijd verstrijkt was het toch leuker om met dat vriendje af te spreken of lekker tv te kijken. De twee weken vakantie zijn voorbij gevlogen en alles moet nog op het laatste moment gebeuren.

Dit verschijnsel verdwijnt meestal niet na onze kindertijd. Er zijn maar weinig mensen die geen uitstelgedrag vertonen. Op iedere schouder zit een blij aapje die het stuur wil overnemen. Dit aapje wil alleen voor de korte termijn plezier en denkt niet na over de gevolgen. Dieren hebben hier geen last van. Een hond die constant blij is en niet nadenkt over morgen levert doorgaans geen problemen op. Echter voor ons als mensen is dat een andere kwestie. Van ons wordt verwacht dat we vooruit denken en onze deadlines halen.

Die deadlines zijn voor ons belangrijk. Dat blije aapje is maar voor een ding bang en dat is het paniekmonster. Je kent dat gevoel wel. Wanneer deadlines in de buurt komen ontstaat paniek dat nu daadwerkelijk iets gerealiseerd moet worden.

Maak uw schilderwerk prioriteit nummer 1

Als er geen prioriteit is, zijn we geneigd om veel dingen uit te stellen. Een van die dingen is het schilderwerk. Dat gedoe: het uitzoeken van een schilder, je verdiepen in offertes en vervolgens de keuze maken. Als je mocht kiezen zou je liever iets anders doen. Los van het gedoe levert het uitstellen van schilderwerk ook nog hogere kosten op, door bijvoorbeeld houtrot. Het huis goed onderhouden is belangrijk en voorkomt veel onvoorziene kosten. Nog langer uitstellen zou betekenen dat houtrot kan ontstaan en dat de woning in waarde daalt.

Voordelen schilderabonnement

Wanneer u kiest voor een schilderabonnement heeft u de komende tien jaar geen last meer van uitstelgedrag:

 • Volledig ontzorgd
 • De zekerheid dat de schilder op tijd is
 • Kleinere kans op houtrot, dus weinig extra kosten
 • 100% garantie op schilderwerk
 • Geld altijd veilig via Stichting Beheer Derdengelden

Op die manier kunt u het aapje op uw schouder, met betrekking tot schilderwerk, eraf halen en uw eigen stuur weer overnemen. Stop met ouderwets schilderen zorg voor zekerheid.

Stel het niet te lang uit. Voor dit jaar zijn er nog beperkte plekken beschikbaar om het schilderwerk uit te voeren. Dus wees er snel bij!

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het schilderen van glas

Het schilderen van glas kan een leuke en creatieve manier zijn om een persoonlijk tintje te geven aan glazen voorwerpen... View Article

Lees meer
Koen van den Hengel

Hoe vindt u een eerlijke en betrouwbare schilder?

De vader van uw vader en daar de opa van is waarschijnlijk al opgevoed met de uitspraak ‘eerlijkheid duurt het... View Article

Lees meer
Welkom Jeff Pleket Eigenhuis Schilder plan Jeroen Hoefkens

Even voorstellen: Jeff Pleket

Welkom Jeff! Begin dit jaar is Jeff het team van Eigenhuis Schilderplan komen verstreken. De hoogste tijd om hem aan... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023