Zonnepanelen laten plaatsen

Dominique Fokker

Zonnepanelen laten plaatsen: daarom zou je dit moeten doen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Zonnepanelen zijn erg interessant en een ware investering. Zo kunt u met het geld dat u bespaart uw zonnepanelen in zo’n 7 jaar terugverdienen. Hierdoor profiteert u vervolgens jaren van een lagere energiefactuur. Wij vertellen u graag hoe zonnepanelen werken en wat de specifieke voordelen hiervan zijn.

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat licht in stroom in gelijkstroom wordt omgezet. Vervolgens wordt deze stroom via kabels naar een omvormer gebracht. Deze zet de stroom in een wisselstroom in, waardoor deze direct bruikbaar is voor uw woning. Des te meer zonlicht de zonnepanelen opnemen, hoe hoger de opbrengst zal zijn. Ook wanneer het regent of de zon niet schijnt, werken zonnepanelen. Met normaal daglicht weten zonnepanelen zeker raad. Dus zelfs als het een tijdje slecht weer is, profiteert u van zonne-energie.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen hebben diverse voordelen. De zon is namelijk een onuitputtelijke bron van energie. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Dit maakt onder andere dat veel mensen voor zonnepanelen kiezen. Ook kiezen veel mensen om onderstaande voordelen voor zonnepanelen.

Beter voor de portemonnee

Via zonnepanelen wekt u gratis stroom op. Kiest u voor zonne-energie, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken om wisselende prijzen bij energieleveranciers. U maakt namelijk enkel gebruik van de zon. Zelf met daglicht kunt u hier voldoende energie mee opwekken.

Woningwaarde stijgt

Veel potentiële kopers hebben liever een woning met zonnepanelen, want zonnepanelen zijn de toekomst! Bent u van plan de woning vervolgens weer te verkopen, dan kunt u hier ook een hogere prijs voor vragen. Investeren in zonnepanelen is dan ook zeker de moeite waard.

Beter voor het milieu

Wanneer u voor zonnepanelen kiest, helpt u om de CO2 uitstoot te verminderen. Ook worden zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier gemaakt, waardoor ze geen broeikasgassen uitstoten en voor 90% recyclebaar zijn. Hecht u veel waarde aan een beter milieu voor iedereen, dan zit u zeker goed met de keuze voor zonnepanelen.

Eenvoudig te installeren

Een ander voordeel is dat zonnepanelen vrij eenvoudig te installeren zijn. Doorgaans kunnen zonnepanelen al binnen een dag op het dak geplaatst worden door professionals. Ook zal u weinig last hebben van slijtage van de zonnepanelen. Zonnepanelen behoeven bijna geen onderhoud. Een schoonmaakbeurt af en toe volstaat. Ideaal toch?

Maakt u net als vele anderen ook de keuze voor zonnepanelen?

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Warmte afstotende verf

Wat is warmte afstotende verf en wat doet het? Warmte afstotende verf, wat is dat precies en wat doet deze... View Article

Lees meer
Kwaliteit schilderwerk Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Kwaliteit schilderwerk als abonnement

Daar heb je hem weer, dat vervelende gezegde… ‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’ Maar voor kwaliteit schilderwerk is... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Wees blij met het woningonderhoud van nu!

Wees blij met het woningonderhoud van nu! Die goede ouwe tijd… De tijd waarin zoethout nog een dubbeltje kostte en... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023