Zonnepanelen laten plaatsen

Dominique Fokker

Zonnepanelen laten plaatsen: daarom zou je dit moeten doen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Zonnepanelen zijn erg interessant en een ware investering. Zo kunt u met het geld dat u bespaart uw zonnepanelen in zo’n 7 jaar terugverdienen. Hierdoor profiteert u vervolgens jaren van een lagere energiefactuur. Wij vertellen u graag hoe zonnepanelen werken en wat de specifieke voordelen hiervan zijn.

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat licht in stroom in gelijkstroom wordt omgezet. Vervolgens wordt deze stroom via kabels naar een omvormer gebracht. Deze zet de stroom in een wisselstroom in, waardoor deze direct bruikbaar is voor uw woning. Des te meer zonlicht de zonnepanelen opnemen, hoe hoger de opbrengst zal zijn. Ook wanneer het regent of de zon niet schijnt, werken zonnepanelen. Met normaal daglicht weten zonnepanelen zeker raad. Dus zelfs als het een tijdje slecht weer is, profiteert u van zonne-energie.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen hebben diverse voordelen. De zon is namelijk een onuitputtelijke bron van energie. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Dit maakt onder andere dat veel mensen voor zonnepanelen kiezen. Ook kiezen veel mensen om onderstaande voordelen voor zonnepanelen.

Beter voor de portemonnee

Via zonnepanelen wekt u gratis stroom op. Kiest u voor zonne-energie, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken om wisselende prijzen bij energieleveranciers. U maakt namelijk enkel gebruik van de zon. Zelf met daglicht kunt u hier voldoende energie mee opwekken.

Woningwaarde stijgt

Veel potentiële kopers hebben liever een woning met zonnepanelen, want zonnepanelen zijn de toekomst! Bent u van plan de woning vervolgens weer te verkopen, dan kunt u hier ook een hogere prijs voor vragen. Investeren in zonnepanelen is dan ook zeker de moeite waard.

Beter voor het milieu

Wanneer u voor zonnepanelen kiest, helpt u om de CO2 uitstoot te verminderen. Ook worden zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier gemaakt, waardoor ze geen broeikasgassen uitstoten en voor 90% recyclebaar zijn. Hecht u veel waarde aan een beter milieu voor iedereen, dan zit u zeker goed met de keuze voor zonnepanelen.

Eenvoudig te installeren

Een ander voordeel is dat zonnepanelen vrij eenvoudig te installeren zijn. Doorgaans kunnen zonnepanelen al binnen een dag op het dak geplaatst worden door professionals. Ook zal u weinig last hebben van slijtage van de zonnepanelen. Zonnepanelen behoeven bijna geen onderhoud. Een schoonmaakbeurt af en toe volstaat. Ideaal toch?

Maakt u net als vele anderen ook de keuze voor zonnepanelen?

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Schilder abonnement opzeggen Koen van den Hengel

Wanneer kan ik een abonnement opzeggen?

Gaat u eens na: hoe veel abonnementen heeft u? De meeste mensen hebben er vijf tot vijftien, de belangrijkste redenen... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het schilderen van beton

Tips voor het schilderen van betonnen oppervlakken Maak het oppervlak schoon: Verwijder al het vuil, stof, olie, vet en andere... View Article

Lees meer
Koen van den Hengel Koen van den Hengel

Op kantoor met: stagiair Koen van den Hengel

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. Deze keer Koen van den Hengel, stagiair op kantoor in... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  Schilder Eric stuurde zijn mannen die, ik ben misschien wat streng, behoorlijk slordig te werk gingen. Een telefoontje naar de schildercoach loste alles op. Eric kwam diezelfde dag nog kijken, noteerde alles en twee dagen later kwam de schilder terug en werd het uitstekend geregeld. Nu een prachtig geschilderd huis, alle houtrot keurig verholpen en alles netjes achtergelaten. En na afloop een telefoontje van schildercoach Koen of alles nu naar tevredenheid was. Wat een geweldig systeem! Ik ben er erg blij mee!

  M Nijdeken Avatar M Nijdeken
  1 augustus 2022
 • Nog eerder dan verwacht kon het schilderwerk van start gaan! En nog sneller dan verwacht waren de mannen klaar. Het resultaat mag er zijn.... ons huis is prachtig geworden en oogst veel complimenten van buurtgenoten en passanten. Een compliment voor schilder Peter, zijn compagnon Fidsum en Eigenhuis Schilderplan op de achtergrond!

  Bertie de Beuze Avatar Bertie de Beuze
  1 juli 2022

  Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  media thumbnail 0
  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  1 juni 2022

  Via de Nooy schilders uit Voorthuizen heeft Laurens ‘de schilder’ afgelopen winter bij ons de wanden binnen geschilderd en deze maand het onderhouden van de buitenkant opgepakt. Zowel de communicatie met de Nooy schilders (Jeroen) als met de schilder verloopt altijd erg plezierig. Verder werkt Laurens altijd heel erg netjes, laat geen rommel achter en komt zonder morren weer langs als er nog iets opgepakt moet worden. Gewoon goede kwaliteit!

  Marcel & Caroline Loef Avatar Marcel & Caroline Loef
  1 juni 2022