Bent u #samensterk met uw buren?

Jeroen Hoefkens

Ik weet het nog goed, ongeveer 24 jaar geleden in 1999, kwam ik als broekie bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders binnen lopen. Stage lopen, daarvoor kwam ik. Zoveel mogelijk facetten van het schildersvak verkennen, om zo mijn opleiding aan het NIMETO Utrecht goed te kunnen afronden.

Het was niet alleen schilderen dat de klok sloeg. Ik mocht ook productkennis opdoen bij Evert Jan in de verfspeciaalzaak. En, was dat even mooi, ik viel met mijn neus in de boter! Hans de Nooy was net een nieuw project gestart. Onderhoudsabonnementen met als naam Eigenhuis Schilderplan.

Het stond nog in de kinderschoenen. Maar wat een aanvragen kregen we in die tijd. Vele dagen ben ik met Hans op stap geweest om huiseigenaren het onderhoudsplan toe te lichten en de offertes uit te werken. De basis die toen is neergezet, staat na 24 jaar nog steeds als een huis. Vast maandbedrag, Stichting Beheer Derdengelden en maandelijks opzegbaar.

Al snel kregen we een aanvraag van meerdere bewoners op de Chirurgijnsgilde in Amersfoort. De eigenaren wilden samen hun buren het schilderwerk aan hun woning laten uitvoeren. Ik was als stagiair natuurlijk erg nieuwsgierig en wilde daar graag mijn steentje aan bijdragen. Na een opname ter plaatse mocht ik de offertes uitwerken. Iedere eigenaar kreeg naar zijn/haar wensen een specifiek aanbod voor het Eigenhuis Schilderplan, natuurlijk met burenkorting! Vervolgens hebben we ter plekke een presentatie gegeven en van het overgrote deel van de straat opdracht gekregen om aan de slag te gaan. Als 18 jarige was ik natuurlijk apetrots om daar aan mee te mogen werken.

Jeroen schilder 1999Twee gevallen van #samensterk

Ik ben erg dankbaar voor de kansen die Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders mij gegeven heeft en nog steeds elke dag geeft. Ik heb een mooie groei en ontwikkeling door kunnen maken, en Eigenhuis Schilderplan vanaf de kinderschoenen zien opgroeien. Maar misschien nog wel mooier, het vertrouwen dat wij van de eigenaren op de Chirurgijnsgilde nog steeds krijgen! Nu 24 jaar later ontzorgen wij hen nog steeds op het gebied van schilderwerk. Net zo lang als mijn periode bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders 🙂

Volgend jaar staat de volgende onderhoudsbeurt gepland en ontvangen de bewoners onze vakschilders als goede bekenden om het schilderwerk uit te voeren. #samensterk

Wilt u net als Chirurgijnsgilde ook een aanbod met burenkorting ontvangen? Dat kan! Op onze burenkorting-pagina vindt u alle informatie en zelfs een handige flyer om uw buren enthousiast te maken. Uiteraard mag u mij ook bellen of mailen voor meer informatie.

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het verwijderen van nicotine

Het verwijderen van nicotine van oppervlakken kan een uitdaging zijn, maar hier zijn enkele tips die kunnen helpen: Maak het... View Article

Lees meer
Energie label eigen huis Eigenhuis Schilderplan

Moet ik een energielabel voor mijn Eigenhuis?

Moet ik een energielabel voor mijn Eigenhuis? Het energielabel, al enige tijd een belangrijk onderwerp waar veel over gesproken wordt.... View Article

Lees meer
Eigen huis Schilderplan vakantiegeld Jeroen Hoefkens

Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden? Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023