Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Wilt u dit jaar profiteren van extra hoge kortingen bij samen schilderen? Ieder jaar wordt steeds vaker samen in de straat geschilderd. Met 2, 4 of 8 woningen profiteert u al van flinke burenkorting!

Hoe groter het collectief hoe hoger de burenkorting! En dan nog een voordeel: Als het collectief gevormd is maakt u extra kans op een barbecuecheque t.w.v. € 250,- voor de buurtbarbecue. Info? Bel 0342 444 110.

Maar hoe vormt u nou zo’n collectief?
We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een collectief te vormen met uw buren. Daarom helpen wij u op weg! Download op deze pagina de gratis flyer en bekijk de korte video. Met deze flyer en video kunt u uw buren informeren over uw plan om samen te schilderen. Hoe gemakkelijk kan het zijn! U kunt deze pagina ook delen met uw buren via e-mail.

Samen schilderen aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor het collectief! Wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de volgende stappen.

Informatiepakket

U kunt uw buren op 2 manieren op de hoogte brengen. Digitaal via de knop "deze pagina delen" of u kunt de flyer downloaden, printen en aan uw buren geven. Tevens kunt u op de flyer aangeven dat u de initiatiefnemer bent! Als u een vraag hebt horen we het graag: 0342 444 110.

Download Flyer Video bekijken Deze pagina delen

Burenkorting Eigenhuis Schilderplan

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een Eigenhuis Schilderplan dan zit u er de komende jaren goed bij, dat is natuurlijk fantastisch, want u heeft geen verrassingen. Maar wist u dat u bij Eigenhuis Schilderplan toch nog een verrassing (korting) kan verdienen? Eigenhuis Schilderplan waardeert uw inzet voor een beter geschilderd en onderhouden Nederland. Daarom krijgt u van ons 110 euro terug op uw bankrekening voor iedere buurman, buurvrouw, kennis of familielid die u overtuigt om een Eigenhuis Schilderplan af te sluiten. De 110 euro bonus geldt alleen voor bestaande klanten van Eigenhuis Schilderplan.

*110 euro bonus geldt met een maximum van 330 euro en/of 10% van de startbeurt.
*vraag naar onze actievoorwaarden de barbecuecheque geldt bij een minimale deelname van vier woningen, de actie geldt tot 1 augustus 2018

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs