Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Ook dit jaar profiteert u weer van hoge kortingen bij samen schilderen. Vorig jaar was het al een trend, maar dit jaar wordt er nog veel meer samen geschilderd. Met 2, 4 of 8 woningen krijgt u al een flinke burenkorting!

Maar hoe vormt u nou zo’n collectief?
We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een collectief te vormen met uw buren. Daarom helpen wij u op weg! Download op deze pagina de gratis flyer en bekijk de korte video. Met deze flyer en video kunt u uw buren informeren over uw plan om samen te schilderen. Hoe gemakkelijk kan het zijn! U kunt deze pagina ook delen met uw buren via e-mail.

Hoe groter het collectief Hoe hoger de burenkorting! En dan nog een voordeeltje. Als het collectief gevormd is en we gaan aan de slag, verloten wij onder de deelnemers van ieder gevormd collectief een winterschilder cheque! Info? Bel 0342 444 110.

Informatiepakket

U kunt uw buren op 2 manieren op de hoogte brengen. Digitaal via de knop “deze pagina delen” of u kunt de flyer downloaden, printen en aan uw buren geven. Tevens kunt u op de flyer aangeven dat u de initiatiefnemer bent! Als u een vraag hebt horen we het graag: 0342 444 110.

Download Flyer
Video bekijken
Deze pagina delen

Burenkorting Eigenhuis Schilderplan

Uw collectief aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor het collectief!
Wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de volgende stappen.

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een Eigenhuis Schilderplan dan zit u er de komende jaren goed bij, dat is natuurlijk fantastisch, want u heeft geen verrassingen. Maar wist u dat u bij Eigenhuis Schilderplan toch nog een verrassing (korting) kan verdienen? Eigenhuis Schilderplan waardeert uw inzet voor een beter geschilderd en onderhouden Nederland. Daarom krijgt u van ons 110 euro terug op uw bankrekening voor iedere buurman, buurvrouw, kennis of familielid die u overtuigt om een Eigenhuis Schilderplan af te sluiten. De 110 euro bonus geldt alleen voor bestaande klanten van Eigenhuis Schilderplan.

*110 euro bonus geldt met een maximum van 330 euro en/of 10% van de startbeurt.
*vraag naar onze actievoorwaarden

Zelf schilderen

Blog: Zelf uw huis schilderen? Gebruik onze Eigenhuis SchilderGids!

Bent u binnenkort van plan om zelf uw huis te gaan schilderen? Houd er dan rekening mee dat u op […]

Lees verder Alle blogs