Heeft u ook uw schilderwerk geregeld tijdens de lockdown?

Jeroen Hoefkens

Wat was het gek hé, die afgelopen maanden in lockdown tijd? Thuis werken, weinig of geen bezoek, misschien kinderen 24/7 over de vloer. Bij ons thuis draaide Netflix op volle toeren. En .. sstt, niet verder vertellen, bij ons thuis waren we heel blij dat jaren geleden de tablet is uitgevonden. Het was een uitkomst bij de combinatie thuiswerken met kinderen. Ik denk wel heel herkenbaar voor velen, zie ook dit artikel in het Algemeen Dagblad. Maar we hadden ook meer tijd om met elkaar te praten. Bijvoorbeeld over welke woonwensen we nog hebben. Is dat ook herkenbaar?

Iedere euro die je hebt kan je maar één keer uitgeven

Het klinkt bijna Cruijffiaans 🙂 En daarom ook zo waar. Waar geeft jij die euro aan uit? Als je dan meer tijd hebt om er met elkaar over te praten, kan je het ook hebben over het slim uitgeven van die euro´s. In de vorige blog schreef mijn collega William al over vakantiegeld. Waar geef jij vakantiegeld dit jaar aan uit? Er kleven nu meer risico´s aan vakanties door Corona Covid-19. Spaar je dan voor een grotere reis in de toekomst? Of schaf je juist een zwembad aan voor in de tuin? Of investeer je het in jouw Eigenhuis? Dat veel van de Eigenhuis bezitters voor het laatste hebben gekozen hebben we gemerkt!

Explosieve stijging aanvragen en opdrachten bij Eigenhuis Schilderplan

De afgelopen maanden in corona lockdown tijd is het aantal aanvragen, uitgebrachte offertes en nieuwe abonnees bij Eigenhuis Schilderplan explosief gestegen. Goed om te zien dat veel van jullie ondanks een roerige corona periode toch nadenken over het onderhoud aan de woning. Voor ons was het niet rustiger dan normaal, maar juist drukker 🙂 Al deze (potentiële) nieuwe abonnees van het Eigenhuis Schilderplan hebben we binnen 3 werkdagen gesproken en van een offerte voorzien. Op de vraag waarom zij juist nu naar oplossingen zochten voor het schilderwerk, gaf het grootste deel aan dat er juist nu de tijd was om na te denken over het schilderwerk. In ¨normale¨ tijden dendert de trein door.

Veel van de nieuwe abonnees gaven dan ook aan te zoeken naar een lange termijn oplossing. Liefst in de vorm van een schilder abonnement. Zodat, als de trein van het normale leven straks weer enigszins gaat rijden, zij geen omkijken meer zouden hebben naar het schilderwerk van de woning. Een slimme keuze, want zij zijn er in de toekomst ook van af. Geen zoektocht meer, geen grote schilder uitgaven en geen schilder zorgen meer. In deze infographic vind je kort alle informatie over het Eigenhuis Schilderplan.

Nog een paar plekken in 2020

Natuurlijk zijn wij super blij met al die nieuwe Eigenhuis Schilderplan abonnees 🙂 Maar dat betekent wel dat onze planning voor dit jaar grotendeels gevuld is. Er zijn in een aantal regio´s nog een aantal plekken. Dus als u nog ideeën heeft over het schilderwerk aan uw woning kunnen wij u wellicht dit jaar nog helpen. Maar vraag juist nu wel uw Eigenhuis Schilderplan aan. Want dan heeft u het nu al geregeld voor volgend jaar.

Wees verstandig, investeer je vakantiegeld in lange termijn zekerheid met een Eigenhuis Schilderplan. Dan heb je twee dingen gewonnen tijdens corona tijd. Een goed gesprek met elkaar en een goede oplossing voor het schilderwerk. 😉

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Vrijheid door Eigenhuis Schilderplan Angela de Nooy

Schilderplan creëert VRIJHEID; wie wil dat nou niet?!?!?!!?

‘Riiiiinngg’, de wekker gaat zoals elke morgen. ‘Mam hoe warm wordt het vandaag’, dat is standaard de eerste vraag die... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Binnen schilderen zelf doen?

Binnen schilderen: verkijk je er niet op! Je woning kleed je aan met meubels maar het schilderwerk maakt het echt... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

De ideale schilder temperatuur

Ga je schilderen? Dit is de ideale schilder temperatuur Ben je van plan om te gaan schilderen en ben je... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  Schilder Eric stuurde zijn mannen die, ik ben misschien wat streng, behoorlijk slordig te werk gingen. Een telefoontje naar de schildercoach loste alles op. Eric kwam diezelfde dag nog kijken, noteerde alles en twee dagen later kwam de schilder terug en werd het uitstekend geregeld. Nu een prachtig geschilderd huis, alle houtrot keurig verholpen en alles netjes achtergelaten. En na afloop een telefoontje van schildercoach Koen of alles nu naar tevredenheid was. Wat een geweldig systeem! Ik ben er erg blij mee!

  M Nijdeken Avatar M Nijdeken
  1 augustus 2022
 • Nog eerder dan verwacht kon het schilderwerk van start gaan! En nog sneller dan verwacht waren de mannen klaar. Het resultaat mag er zijn.... ons huis is prachtig geworden en oogst veel complimenten van buurtgenoten en passanten. Een compliment voor schilder Peter, zijn compagnon Fidsum en Eigenhuis Schilderplan op de achtergrond!

  Bertie de Beuze Avatar Bertie de Beuze
  1 juli 2022

  Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  media thumbnail 0
  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  1 juni 2022

  Via de Nooy schilders uit Voorthuizen heeft Laurens ‘de schilder’ afgelopen winter bij ons de wanden binnen geschilderd en deze maand het onderhouden van de buitenkant opgepakt. Zowel de communicatie met de Nooy schilders (Jeroen) als met de schilder verloopt altijd erg plezierig. Verder werkt Laurens altijd heel erg netjes, laat geen rommel achter en komt zonder morren weer langs als er nog iets opgepakt moet worden. Gewoon goede kwaliteit!

  Marcel & Caroline Loef Avatar Marcel & Caroline Loef
  1 juni 2022