Heeft u ook uw schilderwerk geregeld tijdens de lockdown?

Jeroen Hoefkens

Wat was het gek hé, die afgelopen maanden in lockdown tijd? Thuis werken, weinig of geen bezoek, misschien kinderen 24/7 over de vloer. Bij ons thuis draaide Netflix op volle toeren. En .. sstt, niet verder vertellen, bij ons thuis waren we heel blij dat jaren geleden de tablet is uitgevonden. Het was een uitkomst bij de combinatie thuiswerken met kinderen. Ik denk wel heel herkenbaar voor velen, zie ook dit artikel in het Algemeen Dagblad. Maar we hadden ook meer tijd om met elkaar te praten. Bijvoorbeeld over welke woonwensen we nog hebben. Is dat ook herkenbaar?

Iedere euro die je hebt kan je maar één keer uitgeven

Het klinkt bijna Cruijffiaans 🙂 En daarom ook zo waar. Waar geeft jij die euro aan uit? Als je dan meer tijd hebt om er met elkaar over te praten, kan je het ook hebben over het slim uitgeven van die euro´s. In de vorige blog schreef mijn collega William al over vakantiegeld. Waar geef jij vakantiegeld dit jaar aan uit? Er kleven nu meer risico´s aan vakanties door Corona Covid-19. Spaar je dan voor een grotere reis in de toekomst? Of schaf je juist een zwembad aan voor in de tuin? Of investeer je het in jouw Eigenhuis? Dat veel van de Eigenhuis bezitters voor het laatste hebben gekozen hebben we gemerkt!

Explosieve stijging aanvragen en opdrachten bij Eigenhuis Schilderplan

De afgelopen maanden in corona lockdown tijd is het aantal aanvragen, uitgebrachte offertes en nieuwe abonnees bij Eigenhuis Schilderplan explosief gestegen. Goed om te zien dat veel van jullie ondanks een roerige corona periode toch nadenken over het onderhoud aan de woning. Voor ons was het niet rustiger dan normaal, maar juist drukker 🙂 Al deze (potentiële) nieuwe abonnees van het Eigenhuis Schilderplan hebben we binnen 3 werkdagen gesproken en van een offerte voorzien. Op de vraag waarom zij juist nu naar oplossingen zochten voor het schilderwerk, gaf het grootste deel aan dat er juist nu de tijd was om na te denken over het schilderwerk. In ¨normale¨ tijden dendert de trein door.

Veel van de nieuwe abonnees gaven dan ook aan te zoeken naar een lange termijn oplossing. Liefst in de vorm van een schilder abonnement. Zodat, als de trein van het normale leven straks weer enigszins gaat rijden, zij geen omkijken meer zouden hebben naar het schilderwerk van de woning. Een slimme keuze, want zij zijn er in de toekomst ook van af. Geen zoektocht meer, geen grote schilder uitgaven en geen schilder zorgen meer. In deze infographic vind je kort alle informatie over het Eigenhuis Schilderplan.

Nog een paar plekken in 2020

Natuurlijk zijn wij super blij met al die nieuwe Eigenhuis Schilderplan abonnees 🙂 Maar dat betekent wel dat onze planning voor dit jaar grotendeels gevuld is. Er zijn in een aantal regio´s nog een aantal plekken. Dus als u nog ideeën heeft over het schilderwerk aan uw woning kunnen wij u wellicht dit jaar nog helpen. Maar vraag juist nu wel uw Eigenhuis Schilderplan aan. Want dan heeft u het nu al geregeld voor volgend jaar.

Wees verstandig, investeer je vakantiegeld in lange termijn zekerheid met een Eigenhuis Schilderplan. Dan heb je twee dingen gewonnen tijdens corona tijd. Een goed gesprek met elkaar en een goede oplossing voor het schilderwerk. 😉

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Eigenhuis Schilderplan, het beste binnenschilderwerk

Iedereen wil wel eens een nieuwe frisse inrichting van de woonkamer, maar waar te beginnen? Wat moet je hiervoor allemaal... View Article

Lees meer
Burenkorting Eigenhuis Schildeprlan Eigenhuis Schilderplan

Prijs schilderwerk niet belangrijk?

Prijs schilderwerk niet belangrijk? Het is, zeker in deze tijden, een gedurfde uitspraak om te zeggen dat de schilderwerk prijs... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderslonen in 2024 weer fors omhoog?

Schilderslonen/ CAO schilders in 2024 weer fors omhoog? Volgens de Europese Centrale Bank (ECB) zal de inflatie pas in 2025... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023