Kwaliteit schilderwerk als abonnement

Koen van den Hengel

Daar heb je hem weer, dat vervelende gezegde… ‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’ Maar voor kwaliteit schilderwerk is dit toch wel het meest van toepassing. Schilderwerk is niet alleen een glanzende laag verf op het kozijn, het voorwerk is nog veel belangrijker! Dit zorgt namelijk voor het waardebehoud van je eigen huis. 

Kwaliteit schilderwerk

‘Iedereen kan schilder worden’ hoor ik vaak. En ja, dat is zeker zo. Maar dan wel met een goede opleiding en een plek om het vak te leren. Zo hebben we bij ons familiebedrijf De Nooy Schilders een succes verhaal van een souschef die nu in een leertraject zit als schilder. De rest van de schilders zijn elke week weer ontzettend nieuwsgierig naar wat hij deze week weer heeft geleerd. Maar wanneer lever je nou kwaliteit en wanneer ben je een volwaardig schilder?

Werkzaamheden schilderwerk

Tijdens onze werkzaamheden komen wij veel verschillende schilders tegen, en zien soms dan ook de gekste dingen. Van kranten als opvulling voor een houtrotreparatie, tot schilders die het voorwerk overslaan en gelijk gaan schilderen. Dit leidt tot vervelende situaties en zorgt ervoor dat uw eigen huis juist minder waard wordt dan meer. 

Voorbereiding schilderwerk

Echter is het niet alleen goed voor het schilderwerk om het voorwerk zo goed mogelijk te doen. Ook voor u als eigen huis bezitter die een schilder inhuurt is het van belang om een goede voorbereiding te treffen. Lees bijvoorbeeld reviews van verschillende schilders, kijk naar hoe uitgebreid een offerte is, verdiep u in de garantievoorwaarden, bekijk eerdere werken van een schilders of vraag bekenden naar een ervaring met een bepaalde schilder. Zo zorgt u dat u er alles aan heeft gedaan om een goede en betrouwbare schilder te vinden. 

Gegarandeerd kwaliteit

Om kwaliteit schilderwerk dat door u als eigen huis bezitter wordt verwacht te garanderen, zijn wij zo’n 20 jaar geleden begonnen met ons onderhoudsplan. Doordat u een abonnement bij ons afneemt voor 10 jaar, bent u gegarandeerd van goede kwaliteit schilderwerk. Met ons familiebedrijf uit 1754 hebben wij ondertussen ervaring genoeg om te weten hoe het moet. Daarnaast willen wij onze naam die wij in al deze jaren hebben opgebouwd absoluut niet ten twijfel trekken. Met ons abonnement op het schilderwerk bent u dus zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk. 

Heeft u nog geen abonnement voor uw schilderwerk? Laat dat dan vooral weten. Wij helpen u graag verder en zorgen met kwaliteit schilderwerk voor het waardebehoud van uw eigen huis!

 

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

WOZ Waarde woning stijg fors voor 2023

De forse stijging van huizenprijzen in de afgelopen jaren heeft geleid tot een gemiddelde stijging van de WOZ-waarde van woningen... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot herkennen? De 9 meesterschilder tips

Houtrot is een aandoening die hout kan aantasten en uiteindelijk kan leiden tot structurele schade. Het is belangrijk om het... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig

Infraroodverwarming: Kostenbesparend en Energiezuinig nfraroodverwarming is een innovatieve en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen. Deze moderne technologie biedt... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023