Uw huis laten schilderen met een maandbedrag?

Koen van den Hengel

Dat kan bij Eigenhuis Schilderplan! Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het schilder abonnement werkt vrijwel hetzelfde als het leasen van je auto. Bij een leaseauto worden alle kopzorgen over schade, onderhoud, pechhulp en verzekeringen van jou over genomen door een maandbedrag. Zo hoef jij als bestuurder van de auto alleen nog de auto te besturen en te genieten. Je weet per maand precies waar je aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Eigenhuis Schilderplan biedt zo’n zelfde mogelijkheid voor het schilderwerk aan uw woning. Met het schilderabonnement heeft u geen kopzorgen meer. Er wordt gestart met een volledige schilderbeurt die u betaald na uitvoer. Daarna start het maandbedrag voor de toekomst. Reden hiervoor: Op deze manier is het schilderabonnement geen financiering en blijft het schilderabonnement elke maand opzegbaar en krijgt u geen BKR registratie.

Wat is er in het maandbedrag opgenomen en is het veilig?

Alle bedragen in uw offerte zijn standaard inclusief btw, arbeid, materiaal (ook de rolsteiger). Iedere woning is uniek, daarom ontvangt u bij uw offerte een overzicht van de opgenomen onderdelen in uw Eigenhuis Schilderplan. Hierdoor weet u waar u de komende jaren aan toe bent op het gebied van schilderwerk. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan het maandbedrag worden aangepast.

De abonnementsgelden worden veilig onder gebracht bij Woningabonnement Stichting Beheer Derdengelden. Pas nadat u bij een onderhoudsbeurt het opleverformulier heeft getekend, geeft Woningabonnement Stichting Beheer Derdengelden het voor de betreffende onderhoudsbeurt gereserveerde bedrag vrij. Eerder kunnen wij niet bij uw geld komen.

Wanneer start het maandbedrag voor schilderen?

Na de nulbeurt controleert u samen met de schilder het schilderwerk en tekent u het opleverformulier. Hierna ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen moet worden voldaan. Het maandbedrag start de eerste van de eerstvolgende maand nadat de nulbeurt is uitgevoerd. Bijvoorbeeld: Wij voeren de nulbeurt uit in augustus, dan start het vaste maandbedrag via automatische incasso per 1 september.

Wilt u dus 100% zekerheid over de kosten van het schilderwerk aan uw woning? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan. Vul uw gegeven in, voeg foto’s toe en ontvang binnen drie werkdagen uw offerte voor het Eigenhuis Schilderplan. Zo profiteert u van een vast bedrag en jaren gegarandeerd goed schilderwerk.

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

onderhoudsplan eigen huis Eigenhuis Schilderplan

Onderhoudsplan voor schilderwerk, zeker nu!

Nederlanders schatten hun eigen huis op grote waarde, dat blijkt maar weer. Want zelfs al is Nederland getroffen door een... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houten kozijnen repareren beter dan vervangen

Een recent onderzoek uitgevoerd door CE Delft, een onafhankelijk onderzoeksbureau in duurzaamheidsvraagstukken, heeft aangetoond dat het repareren van houten kozijnen... View Article

Lees meer
schilder winter Jeroen Hoefkens

Is die winterschilder echt goedkoper dan de zomerschilder?

Al decennia is het een bekend fenomeen, de winterschilder. Of het nu binnen- of buitenwerk is, in het laagseizoen bieden... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023