Keurmerk voor schilders

Dominique Fokker

In Nederland zijn er verschillende schilderskeurmerken die aangeven dat een schildersbedrijf voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen en vakmanschap. Hieronder vind je een overzicht van enkele bekende Nederlandse schilderskeurmerken:

 1. Keurmerk Kwaliteitsvakman: Dit keurmerk wordt toegekend aan vakmannen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Het biedt zekerheid en vertrouwen aan de klant.
 2. Betere Schilder: Het Betere Schilder-keurmerk is een onafhankelijk keurmerk voor schildersbedrijven. Schilders met dit keurmerk worden regelmatig gecontroleerd op vakmanschap, betrouwbaarheid en financiële stabiliteit.
 3. OnderhoudNL Garantie: Dit keurmerk staat voor vakmanschap, service en garantie. Bedrijven met OnderhoudNL Garantie voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden extra zekerheid voor de klant.
 4. Erkend Betere Schilder: Dit keurmerk is een variant van het Betere Schilder-keurmerk. Schildersbedrijven met de titel ‘Erkend Betere Schilder’ hebben aangetoond dat ze vakwerk leveren en zich houden aan de afgesproken garantievoorwaarden.
 5. AF-erkend: De AF-erkenningsregeling is een keurmerk voor schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven. Het waarborgt de kwaliteit, vakmanschap en service van de aangesloten bedrijven.

Het is belangrijk om te vermelden dat elk keurmerk zijn eigen specifieke eisen en voorwaarden heeft. Het is verstandig om bij het selecteren van een schildersbedrijf te controleren welk keurmerk ze hebben en wat dit keurmerk precies inhoudt. Het kan je helpen om een betrouwbare en kwalitatieve schilder te vinden die aan jouw verwachtingen voldoet.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

spaarvarken postcodecheck Angela de Nooy

Mag ik ook mee verven?

U schilderwerk dit jaar nog uit laten voeren? Dat kan als u snel de postcodecheck doet! ‘Mam, ik mag niet... View Article

Lees meer
Garantie op schilderwerk Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Hoe werkt garantie op schilderwerk?

Garantie op schilderwerk U heeft recht op dat er goed schilderwerk geleverd wordt. Net als in andere situaties, met andere... View Article

Lees meer
relax hangmat eigen huis Angela de Nooy

Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023