Voorjaar Voordeel

Voorjaar Voordeel: Dit jaar uw woning nog geschilderd? Dat kan!

Voorjaar Voordeel actie bij Eigenhuis Schilderplan! Geeft u vóór 15 april opdracht voor uw schilderwerk?

Voorjaar Voordeel Eigenhuis Schilderplan

Dan wordt het dit jaar nog voor u uitgevoerd door onze zorgvuldig geselecteerde vakschilders. Zij hebben allemaal het 1754-keurmerk en zijn lid van onze Vereniging Eigenhuis Schilder.

En nog een Voorjaar Voordeel, iedere nieuwe abonnee ontvangt bij opdracht een voucher* voor winterschilderwerk t.w.v. € 175,-

De agenda´s van onze schilders lopen nog sneller vol dit jaar.
Kiest u voor het schildersabonnement van Eigenhuis Schilderplan?
Dan is uw schilderwerk de komende 10 jaar geregeld.

Waarom een schilder werk abonnement?

Bekijk het korte filmpje hieronder en u weet hoe ons Eigenhuis Schilderplan u kan ontzorgen van het terugkerende schilderwerk.

 

● Start met een nulbeurt voor een goede basis
● Geen onverwachte grote uitgaven meer door een maandbedrag
● Maandelijks opzegbaar
● Uw geld veilig via Stichting Beheer Derdengelden
● U heeft de komende jaren geen schilderszorgen meer

Past dit bij u? Doe dan hieronder de postcodecheck.
U weet binnen één minuut uw maandbedrag.

Wilt u een complete en vrijblijvende offerte? Voeg dan foto´s toe. U ontvangt uw aanbod binnen 3 werkdagen in uw mailbox.

Dan bent u voor de komende jaren klaar!

Wilt u meer informatie? Bel met onze Eigenhuis Schildercoaches op 0342-444110 of via WhatsApp 06-10740922

*Actievoorwaarden:

De winterschildervoucher kan worden gebruikt bij opdrachten vanaf 3 mandagen.

Uitgevoerd in de periode van 1 december 2024 t/m 28 februari 2025

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023