Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

10% KORTING

U profiteert van 10% korting op uw schilderwerk! Hoe kunnen we dat bieden? Wij vormen een collectief van zelfstandige schilders die samen inkopen. Hierdoor kunnen we onze prijzen met korting aanbieden.

ATLIJD OPZEGBAAR

U heeft een abonnement met een vast maandbedrag, dat elke maand opzegbaar is. En met een vast maandbedrag bedoelen we ook echt een vast maandbedrag. Deze zal nooit verhoogd worden zodat u daar rust over ervaart.

SNEL

De offerte is volledig gratis, maar dat is opzich niet heel bijzonder. Wat wij wel bieden is een offerte binnen 48 werkuren in uw mailbox zonder dat daarvoor een schilder langs hoeft te komen. Gelooft u het niet? Probeer het dan hier vrijblijvend en verwonder uzelf.

ZEKERHEID

U heeft garantie op kwaliteit en financiën. Uw schilderwerk ondergaat een onafhankelijke controle. Daarbij wordt uw maandbedrag gestort op Stichting Beheer Derdengelden. Dit bedrag blijft dus van u totdat het onderhoud heeft plaatsgevonden.

Schilderwerk uitbesteden

Dit zijn maar vier van de voordelen die schilderwerk uitbesteden u biedt. Als u een offerte aanvraagt in het blok hierboven, ziet u al gauw welke voordelen schilderwerk uitbesteden voor u betekent.

Eigenhuis SchilderSpies

Blog: Om je vingers bij af te lakken! De Eigenhuis SchilderSpies

Heeft u hem ook aangestoken de afgelopen tijd? Vast wel, met dat heerlijke weer ruik je overal in de buurt […]

Lees verder Alle blogs