Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Uw tijd is kostbaar!

Hoe zou het zijn om heerlijk uw tijd te spenderen in een schitterende wereldstad? Hoe zou het zijn dat terwijl u geniet van bijvoorbeeld Barcelona, uw woning in perfecte staat onderhouden wordt!? Wij hebben voor u een Eigenhuis Schilderabonnement klaar liggen waarmee u de komende 10 jaar geen zorgen meer hebt over de staat van uw woning. U hoeft dus niet meer op een ladder te balanceren om de kozijnen te schilderen terwijl u uw tijd beter kunt besteden.

Ons Eigenhuis Schilderabonnement maken we op maat voor uw woning. Onderdeel hiervan is de meerjarenplanning die we samen met u opstellen. Wij houden ons strak aan die planning zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw woning. Daarbij krijgt u garantie op de kwaliteit en de financiën. En dit alles tegen een laag en vast maandbedrag!

Als klap op de vuurpijl geven wij iedereen die bij ons een Eigenhuis Schilderabonnement afsluit 2 gratis vliegtickets* naar Venetië, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen of Nice! Vraag hierboven uw offerte aan. Binnen 1 minuut heeft u een indicatie prijs van wat het onderhoud aan uw woning per maand zal kosten. Wij wensen u alvast een hele goede reis!

 

*Voorwaarden vliegticket actie

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs