Schilder Voerendaal

Zoekt u een schilder in Voerendaal?

Dan bent u bij schildersbedrijf Eigenhuis Schilderplan aan het juiste adres voor al uw schilderwerk in de regio Voerendaal. Bij Eigenhuis Schilderplan werken wij met zorgvuldig geselecteerde schildersbedrijven uit regio Voerendaal. Zij beschikken over aantoonbare vakbekwaamheid en voldoen aan alle kwaliteitseisen voor schilders die vanuit Eigenhuis Schilderplan gesteld worden voor het zorgvuldig uitvoeren van het schilderwerk aan uw woning in Voerendaal.

Is Eigenhuis Schilderplan iets voor mij?

Woont u in de regio Voerendaal en is uw huis toe aan een schilderbeurt? Ja dan zeker. Veel dingen kunt u zelf en sommige dingen besteedt u liever uit. Schilderen lijkt heel gemakkelijk, maar ieder zijn vak. U doet toch ook niet zelf het onderhoud aan uw cv-ketel? Vandaar dat we meer dan 20 jaar geleden in Voerendaal het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan hebben ontwikkeld. Daarmee is het schilderwerk aan uw woning in Voerendaal voor de komende jaren goed geregeld.

De schilder start met een volledige schilderbeurt, de nulbeurt. Die u betaalt nadat deze is uitgevoerd door het schildersbedrijf uit regio Voerendaal. Daarna start het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan. Hiermee weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. Hiermee zorgen de speciaal voor u geselecteerde vakschilders uit Voerendaalvoor regelmatig onderhoud en goed schilderwerk zonder dat u daar nog omkijken naar heeft. U heeft immers genoeg leukere dingen te doen dan schilderen.

Meer weten? Deze samenvatting laat u precies zien hoe het werkt.

Wie komt er bij mij schilderen?

De ene schilder in Voerendaal is de andere niet. Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Laat uw woning in Voerendaal schilderen door een speciaal geselecteerde schilder van Eigenhuis Schilderplan. Een schilder die zijn vak verstaat, zorgvuldig werkt en ook de boel weer netjes bij u achterlaat. Zij zorgen voor regelmatig onderhoud en goed schilderwerk, zodat u geen omkijken meer heeft naar het buitenschilderwerk aan uw woning in Voerendaal.

Woont u in de regio Voerendaal en wilt u uw huis geschilderd hebben door de beste schilders? Vraag hieronder via de postcodecheck gratis een offerte voor schilderwerk aan.

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

Schilder in beeld

Schilder blogs

 • Schilderwerk Ontvetten - Het Belang van Ontvetten bij Schilderwerk: Een Stap-voor-Stap Gids Als schilder weet je dat een goed resultaat niet alleen afhankelijk is van je techniek, maar ook van de voorbereiding. Een van de cruciale stappen in de voorbereiding van schilderwerk is ontvetten. Of je nu een professionele schilder bent of een enthousiaste doe-het-zelver, ontvetten is een... View Article
 • Milieuzones en Zero Emissie Zones: Wat je moet weten - Milieuzones en Zero Emissie Zones: Wat je moet weten Je hebt vast wel eens gehoord van milieuzones of zero emissiezones (ZE-zones). In Nederland hebben vijftien gemeenten een milieuzone en 29 gemeenten een ZE-zone ingesteld. Maar wat houdt dit precies in en wat betekent dit voor schilders de komende jaren? Milieuzones in 2024 Als schilder kom... View Article
 • Henk de Bruin 40 jaar schilder bij de Nooy   - Henk de Bruin 40 jaar schilder bij de Nooy   Het is al best een tijd geleden dat het Nederlands elftal in 1988 Europees kampioen voetbal werd. Toen dat gebeurde was Henk de Bruin werkzaam bij De Nooy Schilders, het moederbedrijf van Eigenhuis Schilderplan. Al vanaf 1983 hanteert hij de kwast en heeft al vele kilometers... View Article

Wij schilderen ook in