Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Een schilder onderhoudsabonnement zou voor u nog wel eens een goede oplossing kunnen zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een schilder onderhoudsabonnement waarbij zij de komende jaren verzekerd zijn van een onderhouden woning. Eigenhuis Schilderplan biedt zo’n schilder onderhoudsabonnement, maar wel op een innovatieve en voor u ontzettend voordelige manier!

Het schilder onderhoudsabonnement van Eigenhuis Schilderplan

Zo bespaart u bij ons 10% op uw schilderwerk omdat wij een collectief zijn die samen inkopen. Zo bieden wij u een vast, laag maandbedrag voor de komende jaren. Zo hebben wij een App waarmee u uw offerte kunt aanvragen (u kunt natuurlijk ook uw nummer achterlaten of ons even bellen). Wij bieden u de garantie op kwaliteit met een onafhankelijke controle op het schilderwerk en dragen wij met trots het AF-erkend logo. Verder schilderen wij niet alleen. Uw houtwerk en kitranden ontkomen niet aan ons kritische oog.

Al met al dus veel voordeel als u ons u woning laat onderhouden waarbij natuurlijk de grootste is, dat u zich de komende jaren nooit meer zorgen hoeft te maken over de staat van uw woning.

Offerte voor uw schilder onderhoudsabonnement aanvragen

  1. U kunt uw offerte voor uw schilder onderhoudsabonnement op verschillende manieren aanvragen, namelijk met de app of via de website.
  2. Wij leveren u dan binnen 48 werkuren een offerte in uw mailbox of uw brievenbus.
  3. Wij zorgen ervoor dat uw woning met het schilder onderhoudsabonnement altijd in perfecte staat is!

Wilt u toch liever nog iets meer weten over Eigenhuis Schilderplan? Bekijk hier dan nog meer voordelen waarvan u kunt profiteren!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs