Laatste kans: Nazomer dagen bij Eigenhuis Schilderplan

Uw woning laten schilderen in 2024?

Voorkom teleurstelling en regel het deze nazomer dagen, nu is er nog ruimte in de agenda.

Kiest u tijdens de “Nazomer dagen” voor het Eigenhuis Schilderplan? Dan is dit uw laatste kans tot en met 30 september. Dan krijgt u nog een winterschilder-voucher t.w.v. € 175,- kado!

 

Geen zoektocht, schilderwerk gewoon geregeld

Het blijft vervelend, steeds weer die zoektocht naar een goede schilder. Helemaal nu de agenda’s van de schilders vol zitten. Waar vindt u die nou?

Onze vereniging van vak schilders heeft de oplossing. Door onze jarenlange samenwerkingen sinds 1999, hebben wij een vak schilders groep kunnen samenstellen die al jaren vele abonnees van Eigenhuis Schilderplan blij maken.

Wilt u ook uw woning volgend jaar laten schilderen? Wees er dan op tijd bij en regel uw schilderwerk dan deze nazomer dagen, inclusief onderhoudsabonnement.

Met het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan is het schilderwerk in de toekomst volgens een vast schema gewoon geregeld. Geen gedoe meer.

De nazomer dagen bij Eigenhuis Schilderplan zijn dus het perfecte moment om uw schilderwerk voor jaren te regelen.

En snelle beslissers krijgen een extraatje!

Laatste kans: tot en met 30 september krijgt u bij uw Eigenhuis Schilderplan een winterschilder voucher t.w.v. € 175,- kado!

Winter schilder voucher voorbeeld

Waarom een schilderabonnement?

 • U heeft de komende 10 jaar geen schilderzorgen meer
 • Na de nulbeurt geen onverwachte grote uitgaven meer door een maandbedrag
 • Uw geld staat veilig op Stichting Beheer Derdengelden
 • U kunt iedere maand opzeggen, met retour van gelden
 • Zekerheid van uitvoer schilderwerk, ook de komende jaren
 • 100% garantie op het schilderwerk

Mee doen? Doe de postcode check

Wilt u geen schilder onderhoudszorgen meer? Kies dan voor een abonnement voor schilderwerk. Doe hieronder de postcodecheck, en u weet binnen één minuut wat het maandbedrag is van uw schilderabonnement.

Wilt u meer informatie? Bel met onze Eigenhuis Schildercoaches 0342-444110 of via WhatsApp 06-10740922

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023