Wilt u gratis uw huis laten schilderen?

Dat kan! Sluit dan nu een schilderonderhoud abonnement af bij Eigenhuis Schilderplan. Dan maakt u kans op een gratis nulbeurt! Een nieuwe en unieke actie van Eigenhuis Schilderplan.

Wat moet u doen om kans te maken op die gratis nulbeurt?

 • Vul de postcode check hieronder in.

 • Voeg foto´s van uw woning toe.

 • Geef opdracht voor nulbeurt én onderhoudsabonnement voor 30 mei 2025.

 • De nulbeurt aan uw woning wordt uitgevoerd en u voldoet de factuur na uitvoering.

 • Uw Eigenhuis Schilderplan start de maand na uitvoering van de nulbeurt.

 • Juni 2025 vindt de trekking plaats en maken wij de winnaar van de gratis nulbeurt bekend.

Als u de gelukkige winnaar bent, hoort u dat uiteraard van ons. Ook zullen wij de winnaar en het uitgevoerde werk tonen op onze Social Media kanalen. Want dit feestje mag met iedereen gevierd worden.

Actie voorwaarden Gratis Nulbeurt

 • Binnen de looptijd van uw Eigenhuis Schilderplan abonnement krijgt u, nadat een binnen uw onderhoudsplan geplande onderhoudsbeurt is uitgevoerd, naar rato in verhouding met die betreffende onderhoudsbeurt, een deel van de waarde van de nulbeurt uitgekeerd.

 • Het binnen de looptijd van uw Eigenhuis Schilderplan uit te keren bedrag beperkt zich tot de waarde van de nulbeurt, genoemd in de offerte van uw Eigenhuis Schilderplan, op het moment van opdracht.

 • Kosten voor eventuele houtrenovatie en overige meerwerk buiten het nulbeurt-aanbod, zijn niet inbegrepen.

 • Beëindigt u tussentijds uw Eigenhuis Schilderplan, zal het recht op de resterende nog uit te keren waarde van de genoemde nulbeurt vervallen.

 • De tijdens de nulbeurt te behandelen onderdelen moeten in de vijf jaar voor uitvoering van een nulbeurt door Eigenhuis Schilderplan een aantoonbaar professionele onderhoudsbeurt hebben gehad.

 • Nulbeurt en onderhoudsplan moet voor 30 mei 2025 geaccordeerd zijn.

 • Wanneer er meerdere woningeigenaren in een straat opdracht hebben gegeven voor nulbeurt en onderhoudsplan, dan krijgt u een percentage van honderd procent gedeeld door het aantal deelnemers van uw nulbeurt gratis.

 • Over de uitslag van deze actie kan niet gecorrespondeerd worden.

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023