Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Jeroen Hoefkens

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden?

Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u het binnenkort. Wellicht gebruikt u het om lekker op vakantie te gaan. Maar uit onderzoek is gebleken dat in 2022 bijna 70% nog geen bestemming had voor het vakantiegeld. Dat is best een grote groep.

Eigen huis Schilderplan vakantiegeldMisschien eens goed om er over na te denken waar u deze welkome aanvulling van dit jaar, en misschien ook vorig jaar, voor kunt gaan gebruiken. En dan op een manier dat het ook nog eens zijn waarde behoud.

Het geld parkeren op de spaarrekening, geeft al tijden geen waarde vermeerdering. Investeren op de beurs? Dat is erg onzeker. Cryptomunten? Dat gaat nou ook niet zo lekker…

Wat is dan een goede plek om het vakantiegeld in te investeren? Het ligt voor de hand; uw eigen huis.

De afgelopen jaren is gebleken, als er ergens geld mee verdient kan worden, dan is dat met uw eigen huis. Het behoudt zijn waarde, en door goed onderhoud wordt die zelfs verhoogd.

Wilt u dat uw vakantiegeld zijn waarde behoud? 

Overweeg dan het Eigenhuis Schilderplan. Het onderhoud schilderwerk is dan gewoon geregeld. Voor jarenlang verzekerd van goed schilderwerk. En dat, na de nulbeurt, ook nog eens voor een vast maandbedrag. Het moment van uitvoeren staat vast en wordt gedaan door professionele vak schilders. Zij hebben allemaal het 1754-keurmerk en zijn lid van onze Eigenhuis Schilder Vereniging. En ook als u in de toekomst overweegt om te verhuizen, is het Eigenhuis Schilderplan gemakkelijk over te dragen.

Kortom u weet waar u aan toe bent de komende jaren. Regel het nu, voor er geen schilder meer te krijgen is. Hier leest u meer over hoe het Eigenhuis Schilderplan in zijn werk gaat.

En nog een voordeel, iedere nieuwe abonnee ontvangt bij opdracht een voucher voor winterschilderwerk t.w.v. € 175,-

Wilt u meer blogs lezen van Jeroen? Dat kan!

Slecht binnenwerk beinvloedt uw buiten schilderwerk | Op pad met Eigenhuis Schildercoach Jeroen | Bent u #samensterk met uw buren? | Kwaliteit van schilderwerk, wat is dat nu? | Schilderabonnement daar zit ik toch voor altijd aan vast? | Om je vingers bij af te lakken, de Eigenhuis Schilder Spies

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

Eigenhuis Schilderplan Op de ladder met Geurt Aangeenbrug Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Geurt Aangeenbrug

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen?... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Een goede voorbereiding, is het halve werk!

Een goede voorbereiding, is het halve werk! Eigenhuis Schilderplan ondersteunt u ook bij de voorbereidingen voor het schilderwerk. Voordat de... View Article

Lees meer
uitstelgedrag schilderwerk Angela de Nooy

Waarom uw schilderwerk nu prioriteit moet hebben?

Het begint al heel jong. Op het schoolbord in de rechterhoek staan alle namen op een rij. Er zijn meer... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023