Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Jeroen Hoefkens

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden?

Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u het binnenkort. Wellicht gebruikt u het om lekker op vakantie te gaan. Maar uit onderzoek is gebleken dat in 2022 bijna 70% nog geen bestemming had voor het vakantiegeld. Dat is best een grote groep.

Eigen huis Schilderplan vakantiegeldMisschien eens goed om er over na te denken waar u deze welkome aanvulling van dit jaar, en misschien ook vorig jaar, voor kunt gaan gebruiken. En dan op een manier dat het ook nog eens zijn waarde behoud.

Het geld parkeren op de spaarrekening, geeft al tijden geen waarde vermeerdering. Investeren op de beurs? Dat is erg onzeker. Cryptomunten? Dat gaat nou ook niet zo lekker…

Wat is dan een goede plek om het vakantiegeld in te investeren? Het ligt voor de hand; uw eigen huis.

De afgelopen jaren is gebleken, als er ergens geld mee verdient kan worden, dan is dat met uw eigen huis. Het behoudt zijn waarde, en door goed onderhoud wordt die zelfs verhoogd.

Wilt u dat uw vakantiegeld zijn waarde behoud? 

Overweeg dan het Eigenhuis Schilderplan. Het onderhoud schilderwerk is dan gewoon geregeld. Voor jarenlang verzekerd van goed schilderwerk. En dat, na de nulbeurt, ook nog eens voor een vast maandbedrag. Het moment van uitvoeren staat vast en wordt gedaan door professionele vak schilders. Zij hebben allemaal het 1754-keurmerk en zijn lid van onze Eigenhuis Schilder Vereniging. En ook als u in de toekomst overweegt om te verhuizen, is het Eigenhuis Schilderplan gemakkelijk over te dragen.

Kortom u weet waar u aan toe bent de komende jaren. Regel het nu, voor er geen schilder meer te krijgen is. Hier leest u meer over hoe het Eigenhuis Schilderplan in zijn werk gaat.

En nog een voordeel, iedere nieuwe abonnee ontvangt bij opdracht een voucher voor winterschilderwerk t.w.v. € 175,-

Wilt u meer blogs lezen van Jeroen? Dat kan!

Slecht binnenwerk beinvloedt uw buiten schilderwerk | Op pad met Eigenhuis Schildercoach Jeroen | Bent u #samensterk met uw buren? | Kwaliteit van schilderwerk, wat is dat nu? | Schilderabonnement daar zit ik toch voor altijd aan vast? | Om je vingers bij af te lakken, de Eigenhuis Schilder Spies

Jeroen Hoefkens
Meesterschilder & bedrijfsleider bij Eigenhuis Schilderplan / De Nooy Schilders. Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader hebben mijn schildershart gekleurd. Met die passie & liefde voor het vak sta ik graag klaar voor onze klanten.

gerelateerde berichten

onderhoudsplan rage Eigenhuis Schilderplan

Woning onderhoud: de nieuwe rage!

Misschien een vreemde opmerking, maar dit is toch echt de trend die zichtbaar is de laatste tijd! In de huidige... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Hoera wij zijn een Vereniging

Hoera, wij zijn een vereniging! Hoera, Eigenhuis Schilder is officieel een vereniging! Onze eerste stappen hebben wij gezet als familiebedrijf... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

De nulbeurt, een metamorfose!

De nulbeurt, een metamorfose! Het uitvoeren van schilderwerk aan uw woning kan soms zorgen voor een ware metamorfose. Helemaal als... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023