Schilderservice Eigenhuis Schilderplan

Dominique Fokker

Opzoek naar Schilderservice

Heeft u een schilder nodig voor uw binnen- of buitenschilderwerk of voor onderhoudswerkzaamheden? Kies dan voor de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan. Eigenhuis bezitters kunnen via ons platform vakbekwame schilders inzetten voor het verrichten van schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. Dit doen wij al jarenlang. Via een speciaal schilder abonnement bieden wij eigenhuis bezitters in Nederland ons schilderwerk aan. Wel zo makkelijk! Doordat wij met elkaar samenwerken, zorgen wij ervoor dat er altijd een vakkundige schilder tot uw beschikking staat. Ook garanderen wij u dat u altijd met een betrouwbare schilder te maken heeft en onze schilders over de juiste certificaten beschikken. Wij vertellen u graag wat de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan u kan bieden. Lees snel verder voor meer informatie over onze schilderservice, de werkwijze die wij hanteren en de voordelen die wij u kunnen bieden.

Service met zowel zomer- en winterschilderwerk

U kunt de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan inzetten voor zowel uw zomer als winterschilderwerk. Idealiter schildert u uw huis het beste tussen april en oktober. Het weer is namelijk erg goed gedurende deze periode. Hierdoor zal de verf beter drogen. De schilders van Eigenhuis Schilderplan hanteren hun eigen werkwijze, waardoor zij een optimaal resultaat kunnen garanderen. Ook voor uw winterschilderwerk zit u goed bij ons. Als u liever meteen in de winter geholpen wordt, kan onze winterschilder ervoor zorgen dat ook tijdens koude weersomstandigheden een optimaal resultaat bereikt wordt. U bent er altijd zeker van dat het schilderwerk middels de juiste technieken wordt uitgevoerd en u een prachtig resultaat heeft.

Waarom een Schilderservice  van  Eigenhuis Schilderplan?

Waarom de Schilderservice van Eigenhuis Schilderplan inzetten voor uw binnen- en buitenschilderwerk of onderhoudswerkzaamheden? Kiest u voor onze schilder, dan biedt u dit altijd de volgende voordelen:

 •  Complete ontzorging: onze schilders zorgen ervoor dat u geen enkele zorgen meer over uw schilderwerken heeft.
 • Strakke planning: onze schilderswerkzaamheden voeren wij altijd volgens een strakke planning uit.
 • Het beste schilderwerk door ervaren vakmensen.
 • Maakt u ook de keuze voor onze schilderservice?

Vraag een offerte aan bij schilderservice Eigenhuis Schilderplan

Wilt u direct een schilder van schilderservice Eigenhuis Schilderplan inzetten? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. U kunt dit doen door de gegevens in onze postcodecheck in te vullen. Vervolgens voegt u foto’s van uw woning of pand toe en sturen wij u binnen 3 werkdagen een offerte toe. Kies ook voor de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan en ga voor topkwaliteit!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wanneer is schilderwerk 9% b.t.w

Wanneer is schilderwerk 9% b.t.w Schilderwerk kan onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor het lage btw-tarief van 9%. Dit... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Eigenschappen goed schilderwerk

Goed schilderwerk heeft een aantal eigenschappen, waaronder:   Een gladde afwerking: het oppervlak moet egaal zijn, zonder strepen of oneffenheden.... View Article

Lees meer
Word Eigenhuis Schilder Jeroen Hoefkens

ZZP schilder gezocht!

schilder gezocht! Ben jij het, als ZZP schilder, ook zo zat om ‘s avonds nog offertes te maken, de hele... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023