Schilderservice Eigenhuis Schilderplan

Dominique Fokker

Een schilder nodig? Kies voor Eigenhuis Schilderplan

Heeft u een schilder nodig voor uw binnen- of buitenschilderwerk of voor onderhoudswerkzaamheden? Kies dan voor de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan. Eigenhuis bezitters kunnen via ons platform vakbekwame schilders inzetten voor het verrichten van schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. Dit doen wij al jarenlang. Via een speciaal schilder abonnement bieden wij eigenhuis bezitters in Nederland ons schilderwerk aan. Wel zo makkelijk! Doordat wij met elkaar samenwerken, zorgen wij ervoor dat er altijd een vakkundige schilder tot uw beschikking staat. Ook garanderen wij u dat u altijd met een betrouwbare schilder te maken heeft en onze schilders over de juiste certificaten beschikken. Wij vertellen u graag wat de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan u kan bieden. Lees snel verder voor meer informatie over onze schilderservice, de werkwijze die wij hanteren en de voordelen die wij u kunnen bieden.

Zomer- en winterschilderwerk

U kunt de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan inzetten voor zowel uw zomer als winterschilderwerk. Idealiter schildert u uw huis het beste tussen april en oktober. Het weer is namelijk erg goed gedurende deze periode. Hierdoor zal de verf beter drogen. De schilders van Eigenhuis Schilderplan hanteren hun eigen werkwijze, waardoor zij een optimaal resultaat kunnen garanderen. Ook voor uw winterschilderwerk zit u goed bij ons. Als u liever meteen in de winter geholpen wordt, kan onze winterschilder ervoor zorgen dat ook tijdens koude weersomstandigheden een optimaal resultaat bereikt wordt. U bent er altijd zeker van dat het schilderwerk middels de juiste technieken wordt uitgevoerd en u een prachtig resultaat heeft.

Waarom een Eigenhuis Schilderplan schilder?

Waarom een Eigenhuis Schilderplan schilder inzetten voor uw binnen- en buitenschilderwerk of onderhoudswerkzaamheden? Kiest u voor onze schilder, dan biedt u dit altijd de volgende voordelen:
– Complete ontzorging: onze schilders zorgen ervoor dat u geen enkele zorgen meer over uw schilderwerken heeft.
– Strakke planning: onze schilderswerkzaamheden voeren wij altijd volgens een strakke planning uit.
– Het beste schilderwerk door ervaren vakmensen.
Maakt u ook de keuze voor onze schilderservice?

Vraag een offerte aan bij schilderservice Eigenhuis Schilderplan

Wilt u direct een schilder van schilderservice Eigenhuis Schilderplan inzetten? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. U kunt dit doen door de gegevens in onze postcodecheck in te vullen. Vervolgens voegt u foto’s van uw woning of pand toe en sturen wij u binnen 3 werkdagen een offerte toe. Kies ook voor de schilderservice van Eigenhuis Schilderplan en ga voor topkwaliteit!

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderwerk offerte aanvragen

Schilderwerk offerte Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe... View Article

Lees meer
Schilder abonnement opzeggen Koen van den Hengel

Wanneer kan ik een abonnement opzeggen?

Gaat u eens na: hoe veel abonnementen heeft u? De meeste mensen hebben er vijf tot vijftien, de belangrijkste redenen... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Ricardo Herrera

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023