Hulp nodig? Wij maken een plan voor u!

Angela de Nooy

Cintaaaa hierrrrrr…….!!! Daar komt ze aanhuppelen hoor, onze blije blonde labrador pup van 8 maanden. Af en toe even bananen in haar oren  maar dat schijnt bij de leeftijd te horen. Maar als er hulp nodig is staat ze vooraan.

Ons Cinta’tje is hulphond in spé. Ze mag een jaartje bij ons zijn om zo klaargestoomd te worden om daadwerkelijk als hulphond bij een cliënt geplaatst te worden.Wat een dankbare taak, het is zo’n schatje. Afscheid nemen zal zo meteen heel lastig zijn, dat weet ik nu al. Maar wat een feest moet het zijn voor een cliënt om zo met haar hun leven weer een beetje terug te krijgen.

Hoe fijn is het dat je niet meer aan iedereen hulp hoeft te vragen of het alleen uit moet zoeken, maar dat de hulphond het verlengstuk wordt van jouw lichaam! Als je ziet wat dat met mensen doet die hulp nodig hebben. Echt zo mooi! Ze krijgen gewoon hun leven weer terug. Niet alleen door de praktische hulp, maar zeker ook door meer zelfverzekerdheid.

Als je in een winkel komt met een rolstoel wordt er altijd een beetje neerbuigend naar je gekeken. Je zit altijd onder het oogniveau van de andere persoon.Wanneer je met een hulphond mensen tegenkomt, wordt er al direct anders gekeken. Mensen zien de mooie dingen die de hond kan en vinden dat ook heel erg knap.Er wordt bij de cliënten gevraagd naar de hond en hoe hij of zij dingen doet. Het gesprek is meteen een stuk volwaardiger.

Minder zorgen

Helpen en klaarstaan op elk moment, daar is Cinta nu al goed in. Ik hoef maar van m’n stoel op te staan en ze staat naast me. Ook al ligt ze te slapen, ze is altijd in hoge staat van alertheid.  En een nieuw commando leren is een groot feest en begrijpt ze meteen. Als er hulp nodig is staat Cintje met haar neusje vooraan.

Cinta loopt iedere dag bij ons op kantoor waar ze met haar blije verschijning ook haar steentje bijdraagt.Helpen, mensen helpen, ontzorgen, dat wat een hulphond doet. Samen een team vormen. Er samen voor gaan.

We willen graag mensen helpen

Dat is ook het grote motto van ons bedrijf: Eigenhuis Schilderplan. Wij willen graag mensen helpen. Helpen in een proces om hun eigen huis in zeer goede staat te houden, zonder dat dat voor de eigenaar van het huis veel tijd en energie kost.

Samen werken en de komende tien jaar geen onderhoudszorgen meer hebben, omdat we het gewoon allemaal netjes regelen. Zoals een hulphond haar client ontzorgt, zo doet Eigenhuisschilderplan dat eigenlijk ook bij haar klanten. Bovendien geeft Eigenhuis Schilderplan tien jaar garantie. Wel zo’n veilig idee.

Het grote verschil met een eenmalige schilderbeurt is dat je voor de komende 10 jaar zelf niet maar na hoeft te denken over het schilderwerk aan je huis. Geen gekke onverwachte kosten. Daar zorgen wij voor. We vormen samen een team, om er voor te zorgen dat uw huis in opperste staat verkeerd. En heeft u hulp nodig het team van EHSP staat altijd voor u klaar.

Spreek dit verhaal u aan en heeft u ook zin om mee te doen? Doe dan de postcodecheck op onze website. Wij staan voor u klaar om u een mooie gratis offerte aan te bieden. Twijfel niet en ga voor de lange termijn zekerheid. Wij verheugen ons op de samenwerking met u! Heeft u hulp nodig dan kunt u ook bellen naar 0342-444110

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Verf uit kleding verwijderen

Het verwijderen van verfvlekken uit kleding kan een uitdaging zijn, maar er zijn enkele methoden die je kunt proberen. Hier... View Article

Lees meer
Kleuren Eigenhuis Schilderplan webcapital

Een levensles over kleuren Deel 2

De winter is nu echt begonnen, dit is een goede reden om nog een beetje extra kleur het leven in... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilderwerk offerte aanvragen

Schilderwerk offerte Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022