Hulp nodig? Wij maken een plan voor u!

Angela de Nooy

Cintaaaa hierrrrrr…….!!! Daar komt ze aanhuppelen hoor, onze blije blonde labrador pup van 8 maanden. Af en toe even bananen in haar oren  maar dat schijnt bij de leeftijd te horen. Maar als er hulp nodig is staat ze vooraan.

Ons Cinta’tje is hulphond in spé. Ze mag een jaartje bij ons zijn om zo klaargestoomd te worden om daadwerkelijk als hulphond bij een cliënt geplaatst te worden.Wat een dankbare taak, het is zo’n schatje. Afscheid nemen zal zo meteen heel lastig zijn, dat weet ik nu al. Maar wat een feest moet het zijn voor een cliënt om zo met haar hun leven weer een beetje terug te krijgen.

Hoe fijn is het dat je niet meer aan iedereen hulp hoeft te vragen of het alleen uit moet zoeken, maar dat de hulphond het verlengstuk wordt van jouw lichaam! Als je ziet wat dat met mensen doet die hulp nodig hebben. Echt zo mooi! Ze krijgen gewoon hun leven weer terug. Niet alleen door de praktische hulp, maar zeker ook door meer zelfverzekerdheid.

Als je in een winkel komt met een rolstoel wordt er altijd een beetje neerbuigend naar je gekeken. Je zit altijd onder het oogniveau van de andere persoon.Wanneer je met een hulphond mensen tegenkomt, wordt er al direct anders gekeken. Mensen zien de mooie dingen die de hond kan en vinden dat ook heel erg knap.Er wordt bij de cliënten gevraagd naar de hond en hoe hij of zij dingen doet. Het gesprek is meteen een stuk volwaardiger.

Minder zorgen

Helpen en klaarstaan op elk moment, daar is Cinta nu al goed in. Ik hoef maar van m’n stoel op te staan en ze staat naast me. Ook al ligt ze te slapen, ze is altijd in hoge staat van alertheid.  En een nieuw commando leren is een groot feest en begrijpt ze meteen. Als er hulp nodig is staat Cintje met haar neusje vooraan.

Cinta loopt iedere dag bij ons op kantoor waar ze met haar blije verschijning ook haar steentje bijdraagt.Helpen, mensen helpen, ontzorgen, dat wat een hulphond doet. Samen een team vormen. Er samen voor gaan.

We willen graag mensen helpen

Dat is ook het grote motto van ons bedrijf: Eigenhuis Schilderplan. Wij willen graag mensen helpen. Helpen in een proces om hun eigen huis in zeer goede staat te houden, zonder dat dat voor de eigenaar van het huis veel tijd en energie kost.

Samen werken en de komende tien jaar geen onderhoudszorgen meer hebben, omdat we het gewoon allemaal netjes regelen. Zoals een hulphond haar client ontzorgt, zo doet Eigenhuisschilderplan dat eigenlijk ook bij haar klanten. Bovendien geeft Eigenhuis Schilderplan tien jaar garantie. Wel zo’n veilig idee.

Het grote verschil met een eenmalige schilderbeurt is dat je voor de komende 10 jaar zelf niet maar na hoeft te denken over het schilderwerk aan je huis. Geen gekke onverwachte kosten. Daar zorgen wij voor. We vormen samen een team, om er voor te zorgen dat uw huis in opperste staat verkeerd. En heeft u hulp nodig het team van EHSP staat altijd voor u klaar.

Spreek dit verhaal u aan en heeft u ook zin om mee te doen? Doe dan de postcodecheck op onze website. Wij staan voor u klaar om u een mooie gratis offerte aan te bieden. Twijfel niet en ga voor de lange termijn zekerheid. Wij verheugen ons op de samenwerking met u! Heeft u hulp nodig dan kunt u ook bellen naar 0342-444110

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot repareren kozijnen

Houtrot kozijnen repareren: zo doet u dat Wilt u houtrot in kozijnen repareren? Houtrot is erg vervelend en kan uw... View Article

Lees meer
Op de ladder met Leon Satijn Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Leon Satijn

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Esmee van Straalen

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van wie komt er bij u schilderen,... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023