Schilderwerk offerte aanvragen

Dominique Fokker


Schilderwerk offerte

Ook op zoek naar een professionele schilder? Daar hoort een professionele schilder offerte bij. Uw woning een nieuwe laag verf meegeven is een van de beste dingen die u kunt doen om te zorgen voor een mooie en frisse uitstraling van uw woning of pand. Nu is de kans groot dat u dit niet allemaal zelf wilt of kunt. Wij staan voor u klaar op het gebied van al uw schilderwerk en nemen graag al uw zorgen uit handen.

 

Waar moet ik op letten bij een goede offerte

Vakmanschap en een professionele uitstraling begint bij een goede offerte. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers altijd een gratis offerte aan. Wij vinden het belangrijk dat de offerte zo duidelijk mogelijk is.

 

Waarom kiezen voor een professionele schilder?

In de praktijk zien we helaas regelmatig dat niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het inschakelen van een professional voor het schilderen van uw pand of woning. Omdat een professionele schilder al veel vierkante meters geschilderd heeft, kunnen zij uiterst efficiënt te werk gaan. Tevens werken professionele schilders met kwaliteitsproducten waardoor het oppervlak vaak al in enkele keren mooi gedekt is. Hoe efficiënter een schilder te werk gaat, hoe minder materiaalkosten en dus minder kosten voor u.

 

Zorgeloos uw pand in goede staat behouden

Wanneer u een professional inhuurt via Eigenhuisschilderplan om uw binnen- of buitenschilderwerk te verzorgen, kunt u er zeker van zijn dat de klus wordt geklaard naar uw wensen. Het inhuren van een professioneel schildersbedrijf zal u een gerust gevoel geven. Door onze eeuwenlange ervaring weet u zeker dat u zal worden voorzien van de beste kwaliteit mogelijk. Dit is onder andere terug te zien in het oog voor detail wat wij weten toe te passen bij het schilderen van uw woning of pand.

 

Offerte voor uw schilderwerkzaamheden 

Bent u overtuigd en wilt u uw schilderwerkzaamheden uit handen geven? Ons team staat voor u om al uw schilderwerkzaamheden uit handen te nemen. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen is het mogelijk om snel en eenvoudig te weten te komen aan welke kosten u moet denken. Voor u het weet heeft u uw woning of pand voorzien van een nieuwe, mooie en frisse uitstraling. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, heeft u al binnen drie dagen een vrijblijvend advies binnen. Klik hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen als u vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

Jeroen Hoefkens

Op kantoor met: Eigenhuis Schildercoach William van den Berg

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. Deze keer William van den Berg, werkzaam op kantoor in... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Soorten verf

Er zijn verschillende soorten verf die gebruikt kunnen worden voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten verf: Acrylverf: Acrylverf... View Article

Lees meer
Warmte en buiten schilderen Eigenhuis Schilderplan Jeroen Hoefkens

Warmte en buiten schilderen

Warmte en buiten schilderen, waar moet u rekening mee houden? Het is deze zomer al vaak stralend weer geweest, sommige... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023