Hoera wij zijn een Vereniging

Dominique Fokker

Hoera, wij zijn een vereniging!

Hoera, Eigenhuis Schilder is officieel een vereniging! Onze eerste stappen hebben wij gezet als familiebedrijf De Nooy Schilders. Dat was in 1755. Inmiddels beschikken wij over 265 jaar aan ervaring en behoren wij tot de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij hebben inmiddels een grote naam opgebouwd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact. Sinds 2000 bieden wij onderhoudsplannen aan voor eigenhuis bezitters. Hiervoor werken wij samen met vakkundige vakschilders in Nederland en verrichten wij schilderwerkzaamheden middels speciale abonnementen die mensen kunnen afsluiten. Dat wij een vereniging zijn, is reden genoeg voor een feestje. Wij vertellen je graag wat onze vereniging voor jou kan betekenen als je een ervaren schilder bent.

Wat kan onze vereniging voor je betekenen?

Ben je een ervaren vakschilder? Dan kan onze vereniging veel voor je betekenen. Zo kun je je bij ons aansluiten, waardoor je gegarandeerd werk hebt. Wij verrichten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden aan particuliere woningen. Dit kan het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk zijn, maar ook het aanpakken van houtrot. Werk je met ons samen, dan verwachten wij ook dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot schade. Voor de particuliere markt maken wij een onderhoudsplan voor 10 jaar. Hierop komen wij om de 3 jaar terug. Zo weten wij exact welke klussen er de komende jaren op de planning staan. Indien je graag met ons wilt samenwerken, kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten bovenaan de pagina. Binnen 3 werkdagen zal er dan contact met je worden opgenomen. Is er een klik? Dan wordt er een afspraak met je gemaakt bij ons op kantoor. Bevalt het voor beide kanten goed, dan starten we eerst met een pilotproject. Wanneer de kwaliteit voldoet aan de kwaliteitseisen die wij aan onze schilders stellen, is de kans groot op een mooie langdurige samenwerking.

Ook als Eigenhuis Schilder aan de slag?

Wil je ook bij vereniging Eigenhuis Schilder aan de slag? Dan heten wij je van harte welkom! Geef ons jouw gegevens door, zodat wij snel contact met je kunnen opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo zien we snel wat we voor elkaar kunnen betekenen en kun je, indien de klik er is, snel beginnen met het uitvoeren van schilderwerk binnen, buiten en het repareren van houtrot schade. Heb je nog vragen over Eigenhuis Schilder? Neem ook dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vereniging. Wij staan je graag te woord.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

oranje kleur voetbal huis Eigenhuis Schilderplan

Uw huis oranje schilderen?

Uw woning in een oranje jasje? Nederland is dol op voetbal! Zo laat onze geschiedenis zien dat we de meest... View Article

Lees meer
Eigenhuis Schilderplan Peter Geurts Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Peter Geurts

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen?... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Tips voor het schilderen van metalen oppervlakken

Hier zijn enkele tips voor het schilderen van metaal: Reinig het oppervlak grondig: Metaal kan vuil, vet en roest bevatten,... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022