Hoera wij zijn een Vereniging

Dominique Fokker

Hoera, wij zijn een vereniging!

Hoera, Eigenhuis Schilder is officieel een vereniging! Onze eerste stappen hebben wij gezet als familiebedrijf De Nooy Schilders. Dat was in 1755. Inmiddels beschikken wij over 265 jaar aan ervaring en behoren wij tot de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij hebben inmiddels een grote naam opgebouwd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact. Sinds 2000 bieden wij onderhoudsplannen aan voor eigenhuis bezitters. Hiervoor werken wij samen met vakkundige vakschilders in Nederland en verrichten wij schilderwerkzaamheden middels speciale abonnementen die mensen kunnen afsluiten. Dat wij een vereniging zijn, is reden genoeg voor een feestje. Wij vertellen je graag wat onze vereniging voor jou kan betekenen als je een ervaren schilder bent.

Wat kan onze vereniging voor je betekenen?

Ben je een ervaren vakschilder? Dan kan onze vereniging veel voor je betekenen. Zo kun je je bij ons aansluiten, waardoor je gegarandeerd werk hebt. Wij verrichten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden aan particuliere woningen. Dit kan het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk zijn, maar ook het aanpakken van houtrot. Werk je met ons samen, dan verwachten wij ook dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot schade. Voor de particuliere markt maken wij een onderhoudsplan voor 10 jaar. Hierop komen wij om de 3 jaar terug. Zo weten wij exact welke klussen er de komende jaren op de planning staan. Indien je graag met ons wilt samenwerken, kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten bovenaan de pagina. Binnen 3 werkdagen zal er dan contact met je worden opgenomen. Is er een klik? Dan wordt er een afspraak met je gemaakt bij ons op kantoor. Bevalt het voor beide kanten goed, dan starten we eerst met een pilotproject. Wanneer de kwaliteit voldoet aan de kwaliteitseisen die wij aan onze schilders stellen, is de kans groot op een mooie langdurige samenwerking.

Ook als Eigenhuis Schilder aan de slag?

Wil je ook bij vereniging Eigenhuis Schilder aan de slag? Dan heten wij je van harte welkom! Geef ons jouw gegevens door, zodat wij snel contact met je kunnen opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo zien we snel wat we voor elkaar kunnen betekenen en kun je, indien de klik er is, snel beginnen met het uitvoeren van schilderwerk binnen, buiten en het repareren van houtrot schade. Heb je nog vragen over Eigenhuis Schilder? Neem ook dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vereniging. Wij staan je graag te woord.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

euro voordeel eigenhuis schilderplan Eigenhuis Schilderplan

Beter onderhoud VvE’s door wetsvoorstel

Beter onderhoud VvE’s door wetsvoorstel Bewoners van Verenigingen van Eigenaren moeten worden aangespoord om meer onderhoud te plegen. Uit onderzoek... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Schilder rijm

Met een verfkwast en roller in mijn hand, Begon ik vol goede moed aan een schildersachterstand. De muren zouden stralen,... View Article

Lees meer
Over Eigenhuis Schilderplan Koen van den Hengel

Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023