Hoera wij zijn een Vereniging

Dominique Fokker

Hoera, wij zijn een vereniging!

Hoera, Eigenhuis Schilder is officieel een vereniging! Onze eerste stappen hebben wij gezet als familiebedrijf De Nooy Schilders. Dat was in 1755. Inmiddels beschikken wij over 265 jaar aan ervaring en behoren wij tot de oudste familiebedrijven van Nederland. Wij hebben inmiddels een grote naam opgebouwd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijk contact. Sinds 2000 bieden wij onderhoudsplannen aan voor eigenhuis bezitters. Hiervoor werken wij samen met vakkundige vakschilders in Nederland en verrichten wij schilderwerkzaamheden middels speciale abonnementen die mensen kunnen afsluiten. Dat wij een vereniging zijn, is reden genoeg voor een feestje. Wij vertellen je graag wat onze vereniging voor jou kan betekenen als je een ervaren schilder bent.

Wat kan onze vereniging voor je betekenen?

Ben je een ervaren vakschilder? Dan kan onze vereniging veel voor je betekenen. Zo kun je je bij ons aansluiten, waardoor je gegarandeerd werk hebt. Wij verrichten voornamelijk onderhoudswerkzaamheden aan particuliere woningen. Dit kan het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk zijn, maar ook het aanpakken van houtrot. Werk je met ons samen, dan verwachten wij ook dat je ervaring hebt met het repareren van houtrot schade. Voor de particuliere markt maken wij een onderhoudsplan voor 10 jaar. Hierop komen wij om de 3 jaar terug. Zo weten wij exact welke klussen er de komende jaren op de planning staan. Indien je graag met ons wilt samenwerken, kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten bovenaan de pagina. Binnen 3 werkdagen zal er dan contact met je worden opgenomen. Is er een klik? Dan wordt er een afspraak met je gemaakt bij ons op kantoor. Bevalt het voor beide kanten goed, dan starten we eerst met een pilotproject. Wanneer de kwaliteit voldoet aan de kwaliteitseisen die wij aan onze schilders stellen, is de kans groot op een mooie langdurige samenwerking.

Ook als Eigenhuis Schilder aan de slag?

Wil je ook bij vereniging Eigenhuis Schilder aan de slag? Dan heten wij je van harte welkom! Geef ons jouw gegevens door, zodat wij snel contact met je kunnen opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo zien we snel wat we voor elkaar kunnen betekenen en kun je, indien de klik er is, snel beginnen met het uitvoeren van schilderwerk binnen, buiten en het repareren van houtrot schade. Heb je nog vragen over Eigenhuis Schilder? Neem ook dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vereniging. Wij staan je graag te woord.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Binnen schilderen zelf doen?

Binnen schilderen: verkijk je er niet op! Je woning kleed je aan met meubels maar het schilderwerk maakt het echt... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Is Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis

Eigenhuis Schilderplan, is dat onderdeel van Vereniging Eigen Huis? Bent u benieuwd of Eigenhuis Schilderplan onderdeel van Vereniging Eigen Huis... View Article

Lees meer
Eigenhuis Schilderplan Catholina Jeroen Hoefkens

Even voorstellen: Catholina v.d. Bunt

Welkom Catholina! De afgelopen maanden is team bij Eigenhuis Schilderplan gegroeid. Hoog tijd om een van die nieuwe gezichten aan... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023