Winterschilder

Bent u opzoek naar een winterschilder?

Zoek dan niet verder want bij Eigenhuis Schilderplan bent u aan het juiste adres voor al uw winterschilderwerk. Bij Eigenhuis Schilderplan werken wij met zorgvuldig geselecteerde schildersbedrijf uit de regio. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een vakschilder voor uw winterschilderwerk.

Wilt u meer informatie? Bel met onze Eigenhuis Schildercoaches 0342-444110 of via WhatsApp. Wilt u een offerte en de winterschilder in huis? Vul hieronder het formulier in.

Korting op winterschilderwerk

Heeft u plannen om winterschilderwerk uit te gaan voeren? Laat het ons weten, want u profiteert van winterschilderkorting wanneer u het schilderwerk uit laat voeren in de periode van 1 december tot 1 maart.

Binnen- of buitenschilderwerk, het kan allebei in de winterperiode. De situatie en het weer is hierbij wel een belangrijke factor. Het moet technisch verantwoord zijn om buitenschilderwerk uit te kunnen voeren. Gelukkig zijn door de huidige seizoenproducten de mogelijkheden groter dan in het verleden. De winterschilderkorting is van toepassing bij klussen vanaf 3 mandagen of meer bij uitvoer binnen de genoemde periode.

Winterschilder offerte aanvragen

Winterschilder formulier

  • Waarom verzamelen jullie deze gegevens van mij?

Checklist schilderwerk winter

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een korte checklist gemaakt, zodat u kunt beoordelen of er op korte termijn onderhoud nodig is aan het binnen schilderwerk.

  • Is het schilderwerk gescheurd?
  • Staan er verbindingen open?
  • En heel belangrijk, staan er kitranden langs het glas open of zijn deze zwart/beschimmeld?

Heeft u op alle vragen nee als antwoord? Dan is er niks aan de hand, en kunt u uw binnen schilderwerk met een gerust hart de winter in laten gaan.

Echter, kunt u 1 van deze 3 vragen met ja beantwoorden? Dan is er onderhoud nodig. Kunt u alle 3 de vragen met ja beantwoorden? Dan is er dringend onderhoud aan het binnen schilderwerk nodig. Aarzel dan niet om snel de kwast ter hand te nemen (of uit handen te geven) en ook binnen de boel grondig aan te pakken.

Met een Eigenhuis Schilderplan kunt u het voor het buitenschilderwerk van uw woning met een schilderabonnement gemakkelijk en goed regelen. Volgens een vaste cyclus houden wij het voor u bij. De buitenschil buitenkant is daarmee goed beschermt. Ziet u het niet zitten om het binnenschilderwerk zelf aan te pakken? Ook daar kan Eigenhuis Schilderplan u bij helpen. Als u binnenschilderwerk laat uitvoeren in de maanden december, januari en februari krijgt u winterschilderkorting.

U slaat 3 vliegen in één klap

  • De garantie op het buitenschilderwerk gewaarborgd
  • Fris en fraai binnen schilderwerk
  • Lagere prijs voor binnen schilderwerk

Vraag op de winterschilderpagina uw offerte aan en wie weet staat de winterschilder binnenkort wel op uw stoep!

Schilder blogs

  • Garantie op schilderwerk Eigenhuis Schilderplan Hoe werkt garantie op schilderwerk? - U heeft recht op dat er goed schilderwerk geleverd wordt. Net als in andere situaties, met andere producten. Bijvoorbeeld als de camera van uw telefoon kapot gaat na twee maanden heeft u recht op reparatie of vervanging. Laat u uw telefoon vallen en is het uw eigen schuld? Dan valt dit natuurlijk niet onder de... View Article
  • Eigenhuis Schilderplan wat is kwaliteit Kwaliteit van schilderwerk, wat is dat nu? - Veel bedrijven roepen het: “Wij leveren de beste kwaliteit!” Dat is fijn en mooi. Maar wat zegt dat, die “beste kwaliteit” als veel bedrijven het noemen? En ligt kwaliteit van schilderwerk voor iedere klant op hetzelfde niveau? Wij hebben bij Eigenhuis Schilderplan en De Nooy Schilders al vaak over kwaliteit gesproken. Als je al meer... View Article
  • Hulp nodig? Wij maken een plan voor u! - Cintaaaa hierrrrrr…….!!! Daar komt ze aanhuppelen hoor, onze blije blonde labrador pup van 8 maanden. Af en toe even bananen in haar oren  maar dat schijnt bij de leeftijd te horen. Maar als er hulp nodig is staat ze vooraan. Ons Cinta’tje is hulphond in spé. Ze mag een jaartje bij ons zijn om zo... View Article