Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Koen van den Hengel

Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over schilderwerk. Angela, Jeroen en ik zijn de eerste personen waarmee u in contact komt bij Eigenhuis Schilderplan. Wij nemen telefonisch contact op bij de offerteaanvraag en op basis van uw wensen ontvangt u snel een passende aanbieding voor het buitenschilderwerk. Zo nemen wij uw onderhoudszorgen over. Onze Eigenhuis Schildercoaches geven u daarbij een zo eerlijk en transparant mogelijk advies.

Eerlijkheid en transparantie is de basis van vertrouwen

Kent u het spreekwoord: “Eerlijk duurt het langst”. In normaal Nederlands betekent dit: Een leugen komt op den duur altijd uit, maar de waarheid blijft altijd waar. Bij Eigenhuis Schilderplan zijn er daarom drie punten belangrijk voor onze Eigenhuis Schildercoaches

 1. Wees eerlijk: Ook al is het negatief voor ons of voor de ander, zeg waar het op staat. Binnen Eigenhuis Schilderplan willen wij het beste voor de klant.
 2. Doe wat je belooft: Dus als wij u beloven dat u na het telefonisch contact binnen drie werkdagen een complete offerte ontvangt, dan doen wij dat ook.
 3. Communiceer duidelijk: Onze Eigenhuis Schildercoaches vertellen een duidelijke boodschap. Zo weet een klant precies waar deze aan toe is.

Dat ik afgelopen week nog eerlijk was levert gelijk een mooi praktijkvoorbeeld op. Een klant had houten betimmeringen toegepast op het balkon. Echter deze onderdelen waren zo gevoelig voor het intreden van vocht, en dus de kans op houtrotschade, dat een duurzamere oplossing meer voor de hand lag. Ik heb hem daarom geadviseerd om Keralit gevelbekleding toe te passen, ook al mag ik dat als schildersbedrijf natuurlijk niet hardop zeggen. 😉

Eveneens proberen we de communicatie zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld wanneer u als abonnee een plekje ziet in het schilderwerk dat u niet helemaal vertrouwd. Dan kunt u snel van ons een reactie verwachten via WhatsApp. Daarbij komen we het niet alleen oplossen, we kijken ook gelijk naar de oorzaak. Komt het niet toevallig door een lekkende dakgoot? Zo ja, dan is het natuurlijk van belang om eerst de oorzaak aan te pakken.

Voordelen van Eigenhuis Schilderplan

Naast dat de Eigenhuis Schildercoach zo eerlijk en transparant is, zijn er ook nog andere voordelen aan het Eigenhuis Schilderplan

 • Financiele zekerheid: Een bedrag per maand.
 • Stichting Beheer Derdengelden: Uw abonnementsgelden zijn veilig.
 • Flexibel & opzegbaar: Het abonnement aanpassen, overdragen of beëindigen kan op elk moment.
 • Zorgeloos genieten: U hoeft niet meer te denken over het schilderwerk, want volgens een vast schema zijn we er altijd op tijd bij.
 • 100% garantie: Op uw schilderwerk tijdens de gehele looptijd van het abonnement.
 • Ambachtelijke ervaring sinds 1754: We gebruiken eeuwenoude kennis en ervaring.

 

Wilt u van alle bovenstaande voordelen profiteren? Vraag dan direct een offerte aan en zo weet u zeker dat dit voorjaar uw woning wordt geschilderd. Wij nemen dan, zoals afgesproken, contact met u op om zo een passende offerte op te stellen.

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

Koen van den Hengel

Zoekt u een vakschilder?

Nederland kent een groot aantal schilders, maar niet elke schilder is een vakschilder. Helaas komt het nog steeds voor dat... View Article

Lees meer
Binnen schilder Eigenhuis Schilderplan Dominique Fokker

Wanneer vernieuwt u welk schilderwerk binnen?

Binnen schilderwerk heeft over het algemeen minder onderhoud nodig dan buiten schilderwerk, omdat het niet wordt blootgesteld aan de elementen.... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat heb je nodig om als schilder te beginnen?

Om als schilder te beginnen, zijn er verschillende dingen die je nodig hebt. Hier zijn enkele essentiële zaken: Vakopleiding en... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023