Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Koen van den Hengel

Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over schilderwerk. Angela, Jeroen en ik zijn de eerste personen waarmee u in contact komt bij Eigenhuis Schilderplan. Wij nemen telefonisch contact op bij de offerteaanvraag en op basis van uw wensen ontvangt u snel een passende aanbieding voor het buitenschilderwerk. Zo nemen wij uw onderhoudszorgen over. Onze Eigenhuis Schildercoaches geven u daarbij een zo eerlijk en transparant mogelijk advies.

Eerlijkheid en transparantie is de basis van vertrouwen

Kent u het spreekwoord: “Eerlijk duurt het langst”. In normaal Nederlands betekent dit: Een leugen komt op den duur altijd uit, maar de waarheid blijft altijd waar. Bij Eigenhuis Schilderplan zijn er daarom drie punten belangrijk voor onze Eigenhuis Schildercoaches

 1. Wees eerlijk: Ook al is het negatief voor ons of voor de ander, zeg waar het op staat. Binnen Eigenhuis Schilderplan willen wij het beste voor de klant.
 2. Doe wat je belooft: Dus als wij u beloven dat u na het telefonisch contact binnen drie werkdagen een complete offerte ontvangt, dan doen wij dat ook.
 3. Communiceer duidelijk: Onze Eigenhuis Schildercoaches vertellen een duidelijke boodschap. Zo weet een klant precies waar deze aan toe is.

Dat ik afgelopen week nog eerlijk was levert gelijk een mooi praktijkvoorbeeld op. Een klant had houten betimmeringen toegepast op het balkon. Echter deze onderdelen waren zo gevoelig voor het intreden van vocht, en dus de kans op houtrotschade, dat een duurzamere oplossing meer voor de hand lag. Ik heb hem daarom geadviseerd om Keralit gevelbekleding toe te passen, ook al mag ik dat als schildersbedrijf natuurlijk niet hardop zeggen. 😉

Eveneens proberen we de communicatie zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld wanneer u als abonnee een plekje ziet in het schilderwerk dat u niet helemaal vertrouwd. Dan kunt u snel van ons een reactie verwachten via WhatsApp. Daarbij komen we het niet alleen oplossen, we kijken ook gelijk naar de oorzaak. Komt het niet toevallig door een lekkende dakgoot? Zo ja, dan is het natuurlijk van belang om eerst de oorzaak aan te pakken.

Voordelen van Eigenhuis Schilderplan

Naast dat de Eigenhuis Schildercoach zo eerlijk en transparant is, zijn er ook nog andere voordelen aan het Eigenhuis Schilderplan

 • Financiele zekerheid: Een bedrag per maand.
 • Stichting Beheer Derdengelden: Uw abonnementsgelden zijn veilig.
 • Flexibel & opzegbaar: Het abonnement aanpassen, overdragen of beëindigen kan op elk moment.
 • Zorgeloos genieten: U hoeft niet meer te denken over het schilderwerk, want volgens een vast schema zijn we er altijd op tijd bij.
 • 100% garantie: Op uw schilderwerk tijdens de gehele looptijd van het abonnement.
 • Ambachtelijke ervaring sinds 1754: We gebruiken eeuwenoude kennis en ervaring.

 

Wilt u van alle bovenstaande voordelen profiteren? Vraag dan direct een offerte aan en zo weet u zeker dat dit voorjaar uw woning wordt geschilderd. Wij nemen dan, zoals afgesproken, contact met u op om zo een passende offerte op te stellen.

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat kost een schilder per m2

De kosten van een schilder per m2 kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type schilderwerk, de grootte... View Article

Lees meer
spies eigenhuis schilderplan Jeroen Hoefkens

Om je vingers bij af te lakken! De Eigenhuis SchilderSpies

Heeft u hem ook aangestoken de afgelopen tijd? Vast wel, met dat heerlijke weer ruik je overal in de buurt... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot repareren met Repair Care

Houtrot repareren met repair care Houtrot repareren in plaats van nieuw hout gebruiken wordt veel in de professionele schildersbranche gedaan.... View Article

Lees meer

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023