Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Koen van den Hengel

Wat maakt de Eigenhuis Schildercoach nou zo uniek? Wat doen wij anders dan anderen? Met drie Eigenhuis Schildercoaches staan wij iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over schilderwerk. Angela, Jeroen en ik zijn de eerste personen waarmee u in contact komt bij Eigenhuis Schilderplan. Wij nemen telefonisch contact op bij de offerteaanvraag en op basis van uw wensen ontvangt u snel een passende aanbieding voor het buitenschilderwerk. Zo nemen wij uw onderhoudszorgen over. Onze Eigenhuis Schildercoaches geven u daarbij een zo eerlijk en transparant mogelijk advies.

Eerlijkheid en transparantie is de basis van vertrouwen

Kent u het spreekwoord: “Eerlijk duurt het langst”. In normaal Nederlands betekent dit: Een leugen komt op den duur altijd uit, maar de waarheid blijft altijd waar. Bij Eigenhuis Schilderplan zijn er daarom drie punten belangrijk voor onze Eigenhuis Schildercoaches

 1. Wees eerlijk: Ook al is het negatief voor ons of voor de ander, zeg waar het op staat. Binnen Eigenhuis Schilderplan willen wij het beste voor de klant.
 2. Doe wat je belooft: Dus als wij u beloven dat u na het telefonisch contact binnen drie werkdagen een complete offerte ontvangt, dan doen wij dat ook.
 3. Communiceer duidelijk: Onze Eigenhuis Schildercoaches vertellen een duidelijke boodschap. Zo weet een klant precies waar deze aan toe is.

Dat ik afgelopen week nog eerlijk was levert gelijk een mooi praktijkvoorbeeld op. Een klant had houten betimmeringen toegepast op het balkon. Echter deze onderdelen waren zo gevoelig voor het intreden van vocht, en dus de kans op houtrotschade, dat een duurzamere oplossing meer voor de hand lag. Ik heb hem daarom geadviseerd om Keralit gevelbekleding toe te passen, ook al mag ik dat als schildersbedrijf natuurlijk niet hardop zeggen. 😉

Eveneens proberen we de communicatie zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld wanneer u als abonnee een plekje ziet in het schilderwerk dat u niet helemaal vertrouwd. Dan kunt u snel van ons een reactie verwachten via WhatsApp. Daarbij komen we het niet alleen oplossen, we kijken ook gelijk naar de oorzaak. Komt het niet toevallig door een lekkende dakgoot? Zo ja, dan is het natuurlijk van belang om eerst de oorzaak aan te pakken.

Voordelen van Eigenhuis Schilderplan

Naast dat de Eigenhuis Schildercoach zo eerlijk en transparant is, zijn er ook nog andere voordelen aan het Eigenhuis Schilderplan

 • Financiele zekerheid: Een bedrag per maand.
 • Stichting Beheer Derdengelden: Uw abonnementsgelden zijn veilig.
 • Flexibel & opzegbaar: Het abonnement aanpassen, overdragen of beëindigen kan op elk moment.
 • Zorgeloos genieten: U hoeft niet meer te denken over het schilderwerk, want volgens een vast schema zijn we er altijd op tijd bij.
 • 100% garantie: Op uw schilderwerk tijdens de gehele looptijd van het abonnement.
 • Ambachtelijke ervaring sinds 1754: We gebruiken eeuwenoude kennis en ervaring.

 

Wilt u van alle bovenstaande voordelen profiteren? Vraag dan direct een offerte aan en zo weet u zeker dat dit voorjaar uw woning wordt geschilderd. Wij nemen dan, zoals afgesproken, contact met u op om zo een passende offerte op te stellen.

Koen van den Hengel
Aanspreekpunt voor zowel de particulier als de zelfstandige schilder. Vanuit mijn jeugd op de boerderij wilde ik altijd graag met vakmannen werken. Dat is gelukt! Zijn er vragen? Laat het mij weten.

gerelateerde berichten

Op de ladder met Tony van Dommelen Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Tony van Dommelen

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Eigenhuis Schilderplan, het beste binnenschilderwerk

Iedereen wil wel eens een nieuwe frisse inrichting van de woonkamer, maar waar te beginnen? Wat moet je hiervoor allemaal... View Article

Lees meer
Koen van den Hengel

Hoe vindt u een eerlijke en betrouwbare schilder?

De vader van uw vader en daar de opa van is waarschijnlijk al opgevoed met de uitspraak ‘eerlijkheid duurt het... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  Schilder Eric stuurde zijn mannen die, ik ben misschien wat streng, behoorlijk slordig te werk gingen. Een telefoontje naar de schildercoach loste alles op. Eric kwam diezelfde dag nog kijken, noteerde alles en twee dagen later kwam de schilder terug en werd het uitstekend geregeld. Nu een prachtig geschilderd huis, alle houtrot keurig verholpen en alles netjes achtergelaten. En na afloop een telefoontje van schildercoach Koen of alles nu naar tevredenheid was. Wat een geweldig systeem! Ik ben er erg blij mee!

  M Nijdeken Avatar M Nijdeken
  1 augustus 2022
 • Nog eerder dan verwacht kon het schilderwerk van start gaan! En nog sneller dan verwacht waren de mannen klaar. Het resultaat mag er zijn.... ons huis is prachtig geworden en oogst veel complimenten van buurtgenoten en passanten. Een compliment voor schilder Peter, zijn compagnon Fidsum en Eigenhuis Schilderplan op de achtergrond!

  Bertie de Beuze Avatar Bertie de Beuze
  1 juli 2022

  Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  media thumbnail 0
  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  1 juni 2022

  Via de Nooy schilders uit Voorthuizen heeft Laurens ‘de schilder’ afgelopen winter bij ons de wanden binnen geschilderd en deze maand het onderhouden van de buitenkant opgepakt. Zowel de communicatie met de Nooy schilders (Jeroen) als met de schilder verloopt altijd erg plezierig. Verder werkt Laurens altijd heel erg netjes, laat geen rommel achter en komt zonder morren weer langs als er nog iets opgepakt moet worden. Gewoon goede kwaliteit!

  Marcel & Caroline Loef Avatar Marcel & Caroline Loef
  1 juni 2022